fashiondays.ro

Fuste elegante online

Fusta bej in clos cu nasturi aurii

Fusta bej in clos cu nasturi aurii • MBG

FUSTE
Fusta bej in clos cu nasturi aurii fusta bej fusta de stofa subtire croi in clos talie inalta pliuri late buzunare laterale nasturi aurii in talie fermoar la spate lungime: 56 cm de la subrat in jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste!






Fusta rosie in clos cu nasturi aurii

Fusta rosie in clos cu nasturi aurii • MBG

FUSTE
Fusta rosie in clos cu nasturi aurii fusta rosie fusta de stofa subtire croi in clos talie inalta pliuri late buzunare laterale nasturi aurii in talie fermoar la spate lungime: 56 cm de la subrat in jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste!


FUSTE ELEGANTE INPUFF, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


Fusta neagra in clos cu nasturi aurii

Fusta neagra in clos cu nasturi aurii • MBG

FUSTE
Fusta neagra in clos cu nasturi aurii fusta neagra fusta de stofa subtire croi in clos talie inalta pliuri late buzunare laterale nasturi aurii in talie fermoar la spate lungime: 56 cm de la subrat in jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste!




Fusta neagra in clos cu broderie bej

Fusta neagra in clos cu broderie bej • Ade

FUSTE
Fusta neagra in clos cu broderie bej fusta neagra fusta in clos pliuri late talie inalta captuseala neagra buzunare laterale fermoar lateral lungime: 61 cm de la subrat in jos material: 100% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste!





Fusta midi neagra cu ocheti

Fusta midi neagra cu ocheti • Atmosphere

FUSTE
Fusta midi neagra; fusta midi; fusta neagra ocheti si panglica alba croi conic pe corp se inchide cu fermoar la spate material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste!






Fusta alba cu broderie si fir lame

Fusta alba cu broderie si fir lame • Ade

FUSTE
Fusta alba cu broderie si fir lame fusta alba  fusta bistrech material usor transparent broderie pe partea din fata dantela si fir lame captuseala alba se inchide la spate cu fermoar metalic auriu lungime: 59 cm de la subrat in jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste!




Fusta eleganta din saten si tul cu buline

Fusta eleganta din saten si tul cu buline • Ade

FUSTE
Fusta eleganta din saten si tul cu buline fusta eleganta tull cu buline si dantela saten cu captuseala ivoire brau negru se inchide la spate cu fermoar lungime: 61 cm material: 70% poliester 30% lycra fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste!




Fusta scurta cu dungi colorate

Fusta scurta cu dungi colorate • Atmosphere

FUSTE
Fusta scurta cu dungi colorate fusta scurta dungi colorate talie inalta pliuri fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai comode fuste de zi



FUSTE ELEGANTE INPUFF, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI



Fusta eleganta din saten cu dantela neagra

Fusta eleganta din saten cu dantela neagra • Ade

FUSTE
Fusta eleganta din saten cu dantela neagra fusta eleganta dantela neagra cu broderie captusela saten brau negru se inchide la spate cu fermoar lungime: 60 cm material: 70% poliester 30% lycra fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste!





Fusta din saten rosu

Fusta din saten rosu • Ade

FUSTE
Fusta din saten rosu fusta rosie fusta saten volane laterale croi drept se inchide la spate cu fermoar material: 95% poliester 5% elastan lungime: 60 cm fabricat in Romania Rasfata-te Inpuff cu cele mai frumoase fuste rosii!






Fusta midi din denim cu nasturi albi

Fusta midi din denim cu nasturi albi • Atmosphere

FUSTE
Fusta midi din denim cu nasturi albi fusta midi fusta denim croi conic nasturi albi pe laterale se inchide la spate cu fermoar material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste denim!





Fusta neagra asimetrica cu imprimeu

Fusta neagra asimetrica cu imprimeu • Ade

FUSTE
Fusta neagra asimetrica cu imprimeu fusta neagra fusta asimetrica se inchide cu fermoar ascuns la spate captuseala ivoire lungime: 61 cm in fata 85 cm spate fabricat in Romania material: 100% poliester Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase fuste asimetrice!





Fusta conica neagra cu broderie aplicata

Fusta conica neagra cu broderie aplicata • MBG

FUSTE
Fusta conica neagra cu broderie aplicata fusta conica fusta stofa broderie aplicata despicata pe picior captuseala neagra se inchide cu fermoar la spate lungime: 65 cm; material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste!





Fusta scurta bleu

Fusta scurta bleu • Atmosphere

FUSTE
Fusta scurta bleu fusta bleu fusta scurta se inchide cu fermoar material fin imitatie piele intoarsa talie inalta ideala pentru club material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai sexy fuste!



FUSTE ELEGANTE INPUFF, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

Fusta verde cu imprimeu traditional

Fusta verde cu imprimeu traditional • Ade

FUSTE
Fusta conica verde cu imprimeu traditional fusta verde se inchide la spate cu fermoar metalic auriu lungime: 59 cm; captuseala imprimeu floral material: 95% vascoza 5% elastan fabricat in Romania







Fusta midi maro plisata

Fusta midi maro plisata • Ade

FUSTE
Fusta midi maro plisata fusta midi maro fusta plisata fermoar lateral lungime 71 cm captuseala neagra material: 100% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante fuste plisate!