dyfashion.ro

Fuste in clos pentru primavara

fuste_in_clos_pentru_primavara

4 fuste in clos pentru inceputul primaverii!


Fustele in clos se potrivesc femeilor senzuale, ce nu se sfiesc sa isi exprime feminitatea cu ajutorul hainelor pe care le poarta. Fiind inceput de primavara, ti-as recomanda sa optezi fie pentru o fusta in clos nude, gri, bej, alba, piersica, roz pal, bleu sau in alte nuante pastel, fie pentru una cu imprimeuri florale.

Fusta in clos potrivita iti subtiaza talia si iti alungeste picioarele. Daca esti inalta alege o fusta in clos midi, insa daca esti scunda opteaza pentru un model ce se termina deasupra genunchilor. Vei arata senzational!

Iti prezint 4 modele de fuste in clos potrivite pentru inceputul primaverii!

Fusta evazata alba cu imprimeuri florale


Fusta in clos cu model floral colorat inspira buna dispozitie si feminitate. Lungimea 3/4 confera un aer boem si elegant tinutei. Arata superb cu o camasa cambrata sau un body intr-o singura culoare.

Fusta in clos cu model floral colorat1Fusta in clos cu model floral colorat2

Fusta StarShinerS Sugar Babe Teenager Coral


Daca esti adepta tinutelor comode si tineresti, cu siguranta ai nevoie de o fusta Fusta StarShinerS Sugar Babe Teenager Coral in garderoba de primavara. Poart-o cu un tricou cu mesaj si o pereche de tenisi pentru un look casual chic.

 Fusta StarShinerS Sugar Babe Teenager1 Fusta StarShinerS Sugar Babe Teenager2

Fusta S024845 Nude


Fustele din imitatie de piele sunt si vor ramane in tendinte inca cateva sezoane. Daca inca nu ti-ai achizitionat una, opteaza pentru o fusta in clos din imitatie de piele intr-o nuanta neutra. O poti purta chiar si la birou cu o camasa cu fundita la gat si un sacou cambrat.

fusta in clos din imitatie de piele1fusta in clos din imitatie de piele2

Fusta PrettyGirl Appealing Lady Peach


O fusta in clos foarte feminina, cu aplicatie din dantela in apropierea tivului, ce se potriveste de minune la un body cu umerii goi sau un crop top. Poart-o cu o pereche de sandale cu toc mic si gros pe timpul zilei, iar seara opteaza pentru clasicii stiletto pentru un look elegant.

fusta in clos foarte feminina1fusta in clos foarte feminina2

Pe care dintre cele 4 o preferi?

Sursa articol:
http://starsblog.ro/4-fuste-in-clos-pentru-inceputul-primaverii/