dyfashion.ro

Haine trendy pentru gravide!

haine-trendy-pentru-gravide-1

Haine moderne pentru viitoarele mamici!


Una dintre cele mai frumoase perioade din viata unei femei e perioada in care este insarcinata. Corpul femeii sufera unele modificari si, de aceea, este absolut necesar sa ne schimbam garderoba. Chiar daca nu luam foarte mult in greutate, burta creste si avem nevoie de haine elastice in zona burtii.

Putem opta pentru rochii vaporoase, ce cad pe langa corp, precum si pentru rochii drepte sau tip creion dintr-un material elastic. Daca nu alegem colanti, pantalonii trebuie sa aiba o banda speciala in zona burtii ce le confera elasticitate. Topurile tip babydoll sunt ideale, intrucat acestea vin fixe pe bust si cad de sub bust acoperind discret zona burtii.

Iti prezint cateva produse din colectia Starshiners pentru viitoarele mamici:

Bluza Ultra Chic Brown


O bluza dedicata viitoarelor mamici ce se prinde la spate cu o esarfa subtire. Acest model poate fi purtat intr-o tinuta sporty chic cu o pereche de colanti. Vei obtine o tinuta cool si confortabila, ce iti va permite sa te misti in voie.
haine-trendy-pentru-gravide-2haine-trendy-pentru-gravide-3

Rochie Pentru Gravide Celebrate Red


O rochie eleganta si sexy cu un croi special pentru gravide. Confectionata dintr-un material elastic, ce nu strange, se intinde atat cat e nevoie in zona burtii. O vei putea purta pe toata durata sarcinii. Croiul petrecut din zona bustului are avantajul ca permite ca viitoarea mamica sa alapteze discret.

haine-trendy-pentru-gravide-4haine-trendy-pentru-gravide-5

Geaca Pentru Gravide Kindness Black


Chiar daca suntem la inceput de primavara, diminetile si serile sunt inca racoroase. O jacheta cu imprimeu floral pentru viitoarele mamici este extrem de utila si moderna. Jacheta are un sistem de largire in partea din spate ce permite purtarea ei si dupa nastere. Mai mult de atat, acest model este potrivit si pentru mamicile ce doresc sa poarte copilul in portbebe, intrucat pot acoperi portbebele cu geaca.

haine-trendy-pentru-gravide-6haine-trendy-pentru-gravide-7

Rochie Pentru Gravide Impeccable Black


Rochia pentru gravide, ce se termina cu 10 cm deasupra genunchilor, e ideala atat pentru o tinuta de zi, cat si pentru o tinuta office. Materialul placut la atingere si croiul iti vor conferi eleganta si confort.
haine-trendy-pentru-gravide-8haine-trendy-pentru-gravide-9

Tu ai gasit haine moderne pentru a le purta pe perioada sarcinii?

Haine pentru Gravide vezi colectia completa

Sursa:
http://starsblog.ro/haine-moderne-pentru-gravide/