dyfashion.ro

Stiluri și croieli în tendințe din 2017

stiluri-si-croieli-in-tendinte-in-2017-1

Ultimele stiluri și croieli în tendințe din 2017


Salopetele, franjurile, pantalonii evazați, mânecile decupate sau clopot și fusta tulle sunt doar câteva dintre tendințele din primăvara/vara lui 2017 pe care să nu le ratezi. Sezonul acesta uită de clasica rochie midi sau de jeanși prespălați și descoperă noi croieli pe care le poți adopta cu ușurință în stilul tău de zi cu zi.


1. Se poartă Salopetele multifuncționale și versatile


Practică, elegantă și ușor de accesorizat, salopeta revine în forță în 2017!

Mai mult decât un trend, acest obiect vestimentar a devenit un articol must-have în garderoba oricărei fashioniste. Salopeta este un articol multifuncțional, ușor de adaptat în funcție de momentul zilei sau evenimentul la care participi.

Indiferent dacă îți dorești o ținută chic pentru o plimbare lejeră pe faleză, o zi la birou sau o sesiune prelungită de shopping la mall, salopeta te poate scoate din orice încurcătură. Accesorizează salopeta cu un bolero pentru o ținută elegantă de seară, un sacou subțire dacă ești la birou sau o pălărie cu  boruri largi dacă îți dorești un look boho chic.

stiluri-si-croieli-in-tendinte-in-2017-2
Salopetă grena cu volane – Vezi aici!

Salopeta dintr-un material satinat este ideală pentru o ieșire în oraș, în timp ce salopeta din in sau vascoza te va ajuta să stai fresh, în ciuda căldurii toropitoare a zilelor de vară.

Salopeta poate fi potrivită și pentru evenimentele speciale din viața ta. Alege o salopetă lejeră și vaporoasă, cu un imprimeu baroc sau geometric în culori tari, precum roșu, mov sau roz aprins. Pentru fashionistele curajoase, stiliștii recomandă o salopetă cu un pantalon evazat în stilul anilor ‘70 care sigur te va scoate din anonimat! Completează-ți look-ul de vară cu o pereche de sandale cu toc înalt în culori precum bej sau galben.
stiluri-si-croieli-in-tendinte-in-2017-3
Salopetă retro cu imprimeu baroc – Vezi aici!


2. Volanele cu mult volum


Printre vedetele verii, volanele sunt utilizate din plin de designerii internaționali în colecțiile de prêt-à-porter. Potrivite siluetelor mai suple, sau femeilor care isi doresc să adauge un plus de romantism în ținuta lor de vară, volanele sunt ușor de purtat, indiferent de momentul zilei.

stiluri-si-croieli-in-tendinte-in-2017-4
Rochie cu volane cu volum – Vezi aici!!

Volanele construiesc forme inedite și adaugă dinamism oricărei ținute, iar dacă alegi o rochie sau bluză cu volane în partea superioară, atunci vei obține iluzia unui bust mai generos.

stiluri-si-croieli-in-tendinte-in-2017-5
Rochie lungă cu volane și imprimeu floral – Vezi aici!

Vaporoase și potrivite pentru vremea toropitoare de afară, rochiile maxi cu volane sunt preferatele stiliștilor datorită posibilităților nenumărate de accesorizare. Alege rochii lungi, cu volane voluminoase în partea superioară pentru o ținută boho-chic. Completează look-ul de vară cu o pereche de sandale aurii cu toc și un plic uni dacă ieși în oraș, iar pentru o ținută de plajă, alege o geantă maxi și o pereche de sandale fără toc.

stiluri-si-croieli-in-tendinte-in-2017-6
Rochie de zi cu volane și imprimeu floral – Vezi aici!

Acest trend poate fi integrat și într-o ținută office: alege o rochie midi, cu volane subtile în partea superioară a corpului pe care să o completezi cu o pereche de sandale stiletto.

Iar dacă nu ești sigură că volanele ți se potrivesc, poți să experimentezi cu o singură piesă vestimentară pentru început. O bluză elegantă cu volane mici va fi mereu o alegere sigură și de efect, mai ales în combinație cu o pereche de pantaloni uni sau o fustă într-o culoare puternică.


3. Glamul anilor ‘80: Mânecile cu decupaje pe umeri


Unul din cele mai ușor de purtat trenduri ale sezonului cald sunt mânecile lungi, cu decupaje sexy pe umeri. Acest trend inspirat din glamul anilor ‘80 este potrivit pentru orice ocazie și este o modalitate elegantă de a-ți arăta pielea.

Vedetele de la Hollywood poartă acest trend cu încredere, atât pe Covorul Roșu, cât și în ținutele de zi cu zi. Pentru o ținută simplă, dar chic, poți opta pentru o bluză cu croială lejeră sau o rochie lungă și voluminoasă cu decupaje discrete.

stiluri-si-croieli-in-tendinte-in-2017-7
Rochie lungă cu mâneci decupate – Vezi aici!


4. Fusta tulle, piesa de rezistență a verii


Fusta Tulle este adorată de toate fashionistele! Inspiră-te din colecțiile de prêt-à-porter ale marilor designeri internaționali și combină fusta tulle cu tricouri vesele, bluze vaporoase sau chiar cu cămăși sau jachete din denim!

O piesă versatilă și ușor de purtat, fusta tulle poate fi accesorizată cu o pereche de ochelari cat eye pentru un look vintage sau cu o jachetă din denim pentru un look urban. Iar dacă trebuie să ieși în oraș, o pereche de sandale cu toc înalt și un top fără bretele este o combinație sexy și de efect.

stiluri-si-croieli-in-tendinte-in-2017-8
Fusta neagră cu tulle și dantela – Vezi aici!


5. Trench coaturile oversized


Una dintre inovațiile din fashion de anul acesta este reprezentată de trench coat-ul supradimensionate, cu croială lejeră, potrivit pentru serile răcoroase de vară. Elegant și sofisticat, acest trench coat merge perfect în combinație cu o rochiță elegantă și sandale cu toc, dar și cu o fustă creion office și o bluză din dantelă.

stiluri-si-croieli-in-tendinte-in-2017-9
Trench coat de primavara – Vezi aici!

stiluri-si-croieli-in-tendinte-in-2017-10
Trench coat lung cu detalii din dantelă – Vezi aici!

Pentru un look de seară, optează pentru un trench fără cordon, cu detalii din dantelă, iar dacă îți dorești o ținută office, alege un trench cu cordon și buzunare. Un trench cu guler oversized, în colțuri, te va scoate din multe situații în care nu știi ce să porți.

Stiliștii îți recomandă să investești într-un statement piece în culori feminine: ivory, roz prăfuit sau khaki sunt unele dintre culorile pe care le poți purta în combinație cu aproape orice!
stiluri-si-croieli-in-tendinte-in-2017-11
Trench coat oversized cu cordon – Vezi aici!


6. Mânecile clopot


Mânecile evazate sunt preferatele editorilor de fashion din întreaga lume datorită versatilității lor și a posibilităților infinite de asortare! Combină mânecile evazate cu o pereche de jeanși și vei obține o ținută de efect potrivită pentru birou.

Acesta este trendul care avantajează femeile cu forme, care își doresc să mascheze imperfecțiunile de la nivelul brațelor. Dacă vrei să distragi atenția de la grosimea brațelor, mânecile clopot sunt soluția optimă! Totuși, ai grijă la mânecile evazate de la umăr pentru că acestea pot să adauge și mai mult volum în partea de sus a brațului. Alege în schimb bluze cu mânecile evazate de la cot în jos.

stiluri-si-croieli-in-tendinte-in-2017-12
Bluza cu transparente si maneci clopot – Vezi aici!


7. Dantele și transparențele


Seducătoare dar elegante în același timp, transparențele date de inserțiile de dantelă rămân în preferințele stiliștilor de modă. Anul acesta ieși din tipare și poartă dantela și la ținute în timpul zilei.

stiluri-si-croieli-in-tendinte-in-2017-13
Rochie cu transparențe – aici!

8. Catifeaua rămâne și ea în trend în 2017

Catifeaua a fost cel mai popular trend la sfârșitul anului 2016, și continuă să rămână iubită de toți designerii. Alege-o pentru ținutele tale de seară sau pentru o ocazie specială și nu vei da greș.

stiluri-si-croieli-in-tendinte-in-2017-14
Rochie de catifea cu maneci decupate – Vezi aici!!

stiluri-si-croieli-in-tendinte-in-2017-15
Rochie din catifea, cu volane – Vezi aici!

Ție ce trenduri de modă ți se potrivesc? Pentru un plus de inspirație, vezi și cum arată noua Colecția de Primăvară/Vară 2017 AMA Fashion!

Sursa articol:
https://www.amafashion.ro/blog/tendinte-vara-2017/