dyfashion.ro

Ia traditionala – cadoul ideal!

tinute_cu_ie_traditionala

Ia traditionala, un obiect vestimentar reinventat!


Ia traditionala este un obiect vestimentar reinventat de designerii autohtoni, dar si internationali, cu o valoare deosebita pentru poporul roman. Semnele cusute pe ie au o insemnatate aparte. Menirea lor e sa protejeze purtatorul de tot ceea ce e negativ.

Tinerele mosteneau de la mamele si bunicile lor atat arta tesutului, cat si ritualul si cuvintele ce trebuiau rostite inainte de a incepe procesul de creatie. Erau mai multe tipuri de ii, in functie de croi: camasa „de-a intregul”, fiind ia cea veche, ia cu incretituri la gat si camasa tip ie cu dreptunghi de panza in zona umerilor.

Alege ia favorita din varietatea oferita de StarShinerS!

Bluza dama cu croi larg albastra-deschis cu insertii de broderie


Bluza de tip ie, cu broderii colorate si ciucuri, avantajeaza atat siluetele androgine, cat si pe cele plinute. Croiul usor larg, ce cade pe langa corp, mascheaza burtica. Daca nu iti doresti o ie traditionala, ci o bluza tip ie moderna, alege Bluza dama cu croi larg albastra-deschis cu insertii de broderie.

Bluza de tip ie, cu broderii colorate si ciucuri1Bluza de tip ie, cu broderii colorate si ciucuri2

Rochie cu croi larg neagra cu insertii de broderie


Daca preferi rochiile, in locul topurilor purtate cu fuste sau pantaloni, alege rochia tip ie cu broderie colorata. Avantajul purtarii unei rochii, comparativ cu tinutele din doua piese, este ca aceasta alungeste silueta. Decolteul adanc in V pune in evidenta bustul, insa daca ti se pare prea indraznet iti recomand sa o porti cu un maiou pe sub. Ideala pentru a fi purtata vara, in tinute de zi.

rochia tip ie cu broderie colorata1rochia tip ie cu broderie colorata2

Ie traditionala brodata alba cu maneci clopot


Ia traditionala brodata e ideala pentru iesirile in oras. Poart-o cu o pereche de skinny jeans sau cu o fusta tip creion din imitatie de piele si cu siguranta vei primi aprecieri. Manecile clopot sunt in tendinte in acest sezon. Asa ca, daca iti doresti o ie adusa in actualitatea anului 2017, aceasta este alegerea potrivita.

Ie traditionala brodata alba cu maneci clopot1Ie traditionala brodata alba cu maneci clopot2

Ie StarShinerS Traditionala Life Spirit White


Bluza tip ie stransa pe piept, ce cade larguta de sub piept, mascand burtica. O poti purta si daca esti insarcinta in primele luni si iti doresti ca acest lucru sa nu se vada. Arata super cu o pereche de skinny jeans in tinute de zi, iar la mare o poti purta ca si rochie cu o pereche de sandale joase.

Ie StarShinerS Traditionala Life Spirit White1Ie StarShinerS Traditionala Life Spirit White2

Care e modelul tau preferat de ie?

Sursa articol:
http://starsblog.ro/ia-traditionala-cadoul-ideal-de-paste/