dyfashion.ro

Modele cool de blugi boyfriend

modele_cool_de_blugi_boyfriend1

Blugii boyfriend, piesa trendy din garderoba


Blugii boyfriend sunt un must-have in garderoba. Ii regasesti intr-o multitudine de croieli si modele: foarte largi, cu turul lasat, ce cad usor pe langa coapse, cu broderie pe solduri sau rupti. Alege croiul ce ti se potriveste!

O piesa vestimentara versatila ce poate fi purtata atat in tinute de zi, cat si in club. Singurul loc in care nu recomand sa ii porti e la birou, mai ales daca ai un dress code mai formal.


Alege o pereche de blugi boyfriend rupti si poarta-i cu dresuri plasa negre pentru un look trendy de zi. In club, poarta blugii boyfriend cu un tricou alb simplu si un sacou cu paiete pe deasupra. Nu uita sa incalti perechea ta preferata de stiletto pentru a completa look-ul.

Vezi ce modele cool de blugi boyfriend iti recomanda StarShinerS!


Blugi Top Secret S022072 BlueTop


Poarta blugii boyfriend Blugi Top Secret S022072 BlueTop cu un tricou cu mesaj, o camasa oversized descheiata si o pereche de adidasi cool. Modelul acesta se potriveste oricarei siluete, intrucat nu sunt foarte baggy si au o talie medie.

Pont: Pentru un look actual sufleca-i pana la glezne!

modele_cool_de_blugi_boyfriend2modele_cool_de_blugi_boyfriend3


Blugi MissQ Personality Blue


Blugii boyfriend cu un croi mai stramt si turul lasat sunt potriviti pentru un look casual superb de primavara. Ii poti combina cu o camasa cu un croi larg si broderie pe piept si o pereche de tenisi albi. Fii indrazneata, combina piesele pentru o tinuta imprecabila!

modele_cool_de_blugi_boyfriend4modele_cool_de_blugi_boyfriend5


Blugi No Limits Blue


Blugi rupti pentru zilele cand vrei sa adopti un street look non-conformist! Poarta-i cu un crop top si o pereche de stiletto colorati. Datorita taliei joase se potrivesc celor ce au soldurile mai inguste.

modele_cool_de_blugi_boyfriend6modele_cool_de_blugi_boyfriend7

Care e perechea ta favorita de blugi boyfriend?

BLUGI DAMA ONLINE, VEZI OFERTA COMPLETA AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/blugii-boyfriend-piesa-trendy-din-garderoba/