dyfashion.ro

Piese vestimentare din colectia de Paste

piese-vestimentare-din-colectia-de-paste-starshiners-1

4 piese vestimentare must-have din Colectia de Paste


Sarbatorile Pascale sunt pretextul cel mai bun pentru a ne rupe de activitatile cotidiene si motivul cel mai frumos pentru reuniunile familiale. Imbraca-te in tendinte la masa festiva de Paste. Noi ti-am pregatit colectia de Paste cu o selectie cu cele mai trendy bluze cu volane, rochii cu maneci clopot, rochii cu imprimeu floral si brodate.


Iti prezint 4 piese vestimentare must-have din colectia de Paste:

 

1.Bluza dama casual PrettyGirl alba din material elastic cu volanase la maneca

Bluza pe corp, dintr-un material usor transparent, cu maneci scurte cu aplicatii de volane e foarte trendy. Daca ai umerii ingusti si soldurile mai late, acest model de bluza va ajuta la echilibrarea umerilor cu zona soldurilor si coapselor.

Poart-o la birou cu o fusta tip creion sau o pereche de pantaloni pana. Vei obtine un look office chic reusit. In weekend, poart-o cu o pereche de blugi si balerini pentru un look casual chic confortabil.

piese-vestimentare-din-colectia-de-paste-starshiners-2piese-vestimentare-din-colectia-de-paste-starshiners-3

2.Rochie brodata Fofy neagra cu croi asimetric

Rochia asimetrica, cu croi in clos, e ideala pentru o tinuta eleganta de zi. O poti purta la masa de Paste, dar si la birou si vei fi cu adevarat fermecatoare. Broderia de pe piept si cordonul din talie dau delicatete si feminitate rochiei in carouri alb-negru. Sunt pata de culoare necesara pentru o tinuta cu adevarat senzuala.

piese-vestimentare-din-colectia-de-paste-starshiners-4piese-vestimentare-din-colectia-de-paste-starshiners-5

3.Rochie fara maneci LaDonna rosie cu imprimeuri florale

Rochia de zi cu imprimeuri florale si dungi poate fi purtata la intalnirea cu familia din ziua de Pasti. Combinatia de dungi cu imprimeu floral e una dintre cele mai feminine. Croiul in A se potriveste oricarei siluete, iar cordonul ce marcheaza talia creeaza iluzia optica a unui corp clepsidra.

piese-vestimentare-din-colectia-de-paste-starshiners-6piese-vestimentare-din-colectia-de-paste-starshiners-7

4.Rochie cu maneci clopot PrettyGirl corai midi captusita pe interior

Rochia tip creion pana la genunchi se potriveste atat pentru tinute office, cat si pentru o tinuta chic cu ocazia Sarbatorilor Pascale. Maneca 3/4 tip clopot e feminina si da volum partii de sus a corpului. Asa ca daca ai bustul mai mic si soldurile mai proeminente, alege acest model de rochie cu maneci clopot.

piese-vestimentare-din-colectia-de-paste-starshiners-8piese-vestimentare-din-colectia-de-paste-starshiners-9

Tu ce tinuta alegi sa porti de Paste?

Colectia de Paste vezi toata colectia

Sursa:
http://starsblog.ro/4-piese-vestimentare-must-have-din-colectia-de-paste/