dyfashion.ro

Rochia perfecta pentru banchet!

rochia_perfecta_pentru_banchet_1

4 rochii wow pentru banchet!


La banchet trebuie sa stralucesti, sa fii speciala! Cum altfel poti face acest lucru, daca nu printr-o rochie magnifica? Alege o rochie lunga de lux daca iti doresti o aparitie demna de covorul rosu care va atrage toate privirile sau o rochie scurta daca iti doresti un look rafinat si senzual.

Indiferent de forma siluetei tale, la StarShinerS gasesti rochia perfecta pentru banchet, care sa te avantajeze si sa iti asigure un look de poveste.

Vezi ce modele superbe ti-am ales!

Rochie de seara in clos StarShinerS visinie pe umeri


Rochia midi eleganta, cu umerii goi, e confectionata din material satinat si are o suprapunere de dantela in partea superioara. Vei arata minunat daca o asortezi la pantofi cu toc, de preferat stiletto sau sandale fine.

rochia_perfecta_pentru_banchet_2rochia_perfecta_pentru_banchet_3

Rochie Ana Radu Selection Brown


Arata ca o diva la banchet, alege o rochie din voal, cu design excelent si umar gol. Rochia este prevazuta in talie cu un cordon ce iti va marca subtil linia taliei. Nu uita sa o accesorizezi cu o pereche de cercei cu strasuri sau cu un plic StarShinerS.

rochia_perfecta_pentru_banchet_4rochia_perfecta_pentru_banchet_5

Rochie Artista Baby Love White


Rochia de ocazie are umeri goi si aplicatii de dantela in zona taliei. Are o crapatura adanca pe picior pentru un plus de senzualitate. Daca vrei sa fii o aparitie incitanta la banchet, alege acesta rochie senzuala!

rochia_perfecta_pentru_banchet_6rochia_perfecta_pentru_banchet_7

Rochie de ocazie Ana Radu turcuaz tip creion din material satinat


Rochia midi eleganta tip creion e confectionata din material satinat si incretit pentru un aspect modern. Decolteul inima pune frumos in evidenta bustul, iar pliurile din zona bustului ii dau un plus de volum. E perfecta si daca ai putina burtica, intrucat pliurile din zona burtii mascheaza aceasta mica imperfectiune.

rochia_perfecta_pentru_banchet_8rochia_perfecta_pentru_banchet_9

Pe care dintre aceste rochii ai purta-o la banchet?

ROCHII DE BANCHET, VEZI OFERTA COMPLETA AICI

Sursa:
http://starsblog.ro/4-rochii-wow-pentru-banchet/