dyfashion.ro

Rochii de primavara din colectia Artista

rochie-de-primavara-din-colectia-artista1Rochia cu imprimeu floral – piesa trendy a primaverii


Sezonul cald iti permite sa iti evidentiezi zi de zi feminitatea prin intermediul unei rochii cu imprimeu floral. Rochiile cu imprimeu floral pot fi purtate atat in tinute casual, in office, cat si la evenimente. Cel mai important e ca croiul sa iti avantajeze silueta, iar materialul si dimensiunea imprimeului sa fie in acord cu momentul din zi si ocazia cu care e purtata.

Daca esti slaba si ai un corp lipsit de forme feminine te poti folosi de o rochie cu imprimeuri florale mari, asezate pe un fond deschis la culoare, pentru a-i da volum siluetei. In cazul siluetelor androgine ajuta si curele pentru marcarea taliei si crearea iluziei de corp clepsidra.

Rochiile cu imprimeu floral in clos sunt perfecte pentru cele cu solduri inguste, intrucat dau volum partii de jos a siluetei. In cazul unui corp rotund, rochiile drepte cu imprimeuri florale pe un fond inchis la culoare alungesc silueta. Rochiile in A sunt ideale pentru a masca soldurile late, iar cele creion, ce pun in evidenta formele feminine, vin perfect pe un corp clepsidra.

In propun cateva modele de rochii din colectia Artista, ce sunt ideale pentru sezonul de primavara-vara:

Rochie Artista Secret Love DarkBlue


Rochia cu imprimeu floral dintr-un material fin la atingere, captusita cu tul iti va conferi un aer usor romantic, gratie si sarm. Potrivita pentru a fi purtata la o ocazie speciala.

rochie-de-primavara-din-colectia-artista2rochie-de-primavara-din-colectia-artista3


Rochie Artista Floral Reason White


Rochia lunga cu imprimeu floral, ce cade larga de sub bust mascand soldurile, e alegerea perfecta pentru zilele insorite. Vaporoasa si chic iti va conferi un look aparte in acesta primavara.

rochie-de-primavara-din-colectia-artista4rochie-de-primavara-din-colectia-artista5

Rochie Artista Spring Enchantment Rosa


Rochia din material satinat, ce se termina deasupra de genunchi, e potrivita pentru cele ce au picioare lungi si frumoase. Nuanta de roz pal scoate frumos in evidenta tenul bronzat.

rochie-de-primavara-din-colectia-artista6rochie-de-primavara-din-colectia-artista7

Rochie Artista Rose Love Black


Rochia de seara din material satinat, cu motive florale pe bust si simpla in partea de jos vine perfect pe o silueta triunghi. Imprimeul floral da volum pieptului, in timp ce fusta neagra mascheaza soldurile late.

rochie-de-primavara-din-colectia-artista8rochie-de-primavara-din-colectia-artista9

 Vezi si alte modele de rochii din colectia Artista aici

Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochia-cu-imprimeu-floral-piesa-trendy-a-primaverii/