fashiondays.ro

Rochii de seara foarte elegante

Rochie scurta de catifea cu volane plisate la maneca

Rochie scurta de catifea cu volane plisate la maneca • Atmosphere

ROCHII
Rochie scurta de catifea cu volane la maneca rochie scurta de catifea rochie neagra de seara volane la maneca decolteu adanc accesoriu argintiu in talie fabricat in Romania material 95% poliester 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de catifea!
             
ROCHII DE SEARA INPUFF, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
Rochie trei sferturi catifea si maneci evazate

Rochie trei sferturi catifea si maneci evazate • Atmosphere

ROCHII
Rochie trei sferturi catifea si maneci evazate este o rochie eleganta de seara iar croiul urmareste linia corpului si ii ofera o mulare perfecta. Rochia are decolteu pus in evidenta prin colierul din margele.Este o rochie sexy ce iti pune in valoare frumusetea. Material: 95% poliester 5% elastan Lungime: 75 cm de la subrat pana jos
        
Rochie midi bordo cu tul bej

Rochie midi bordo cu tul bej • Atmosphere

ROCHII
Rochie midi bordo cu tul bej este o rochie ideala pentru petrecile de sfarsit de an rochie midi bordo tul bej bust transparent din tul strasuri aplicate care te va ajuta sa fii o aparitie unica rochie eleganta cu un croi aparte material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de seara!
   

Rochie de seara midi cu paiete verzi

Rochie de seara midi cu paiete verzi • MBG

ROCHII
Rochie de seara midi cu paiete verzi - albastre pentru aparitii stralucitoare rochie de seara midi rochie perfecta pentru seara de revelion paiete cu doua fete  maneca trei sferturi captuseala neagra material usor elastic lungime; 70 cm de la sub brat in jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara!
       

Rochie midi catifea neagra cu aplicatii de strasuri

Rochie midi catifea neagra cu aplicatii de strasuri • MBG

ROCHII
Rochie midi catifea cu aplicatii de strasuri rochie midi din catifea  rochie de seara  aplicatii de strasuri pe manseta si decolteu  decolteu V fata si in spate  maneca trei sferturi  material: 95% poliester 5% elastan  fabricat in Romania  Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de catifea!
       

Rochie midi de catifea cu aplicatii de paiete

Rochie midi de catifea cu aplicatii de paiete • MBG

ROCHII
Rochie midi de catifea cu aplicatii de paiete rochie de seara midi rochie perfecta pentru seara de revelion maneca trei sferturi captuseala bleuamrin insertii de dantela in talie si pe laterale material usor elastic material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara!
        

Rochie midi catifea grena cu aplicatii de strasuri

Rochie midi catifea grena cu aplicatii de strasuri • MBG

ROCHII
Rochie midi catifea cu aplicatii de strasuri rochie midi din catifea rochie de seara aplicatii de strasuri pe manseta si decolteu decolteu V fata si in spate maneca trei sferturi material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de catifea!
        
ROCHII DE SEARA INPUFF, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
Rochie rosie de catifea cu aplicatii de paiete

Rochie rosie de catifea cu aplicatii de paiete • MBG

ROCHII
Rochie rosie de catifea cu aplicatii de paiete rochie de seara rochie rosie din catifea aplicatii de paiete maneca trei sferturi decolteu V in fata si in spate se inchide cu fermoar ascuns la spate captuseala rosie umeri buretati material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii rosii!
       

Rochie scurta de seara cu paiete aurii

Rochie scurta de seara cu paiete aurii • MBG

ROCHII
Rochie scurta de seara cu paiete aurii; rochie de seara rochie scurta paiete aurii cu model argintiu tul in partea de sus guler pe gat captuseala crem se inchide la spate cu 2 nasturi si cu fermoar ascuns lungime: 78 cm de la sub brat in jos material: 95% poliester 5% elastan Rasfata-te InPuff cu cele mai stralucitoare rochii de seara!
       

Rochie de seara din catifea grena cu aplicatii de paiete

Rochie de seara din catifea grena cu aplicatii de paiete • MBG

ROCHII
Rochie de seara din catifea grena cu paiete rochie eleganta de seara rochie catifea grena inchis cu paiete decupata la piept fundita la decolteu are captuseala grena fermoar ascuns la spate maneca trei sferturi 84 cm de la sub brat in jos material: 95% poliester 5% elastan made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de seara!
        

Rochie neagra de seara cu brocard auriu

Rochie neagra de seara cu brocard auriu • Ade

ROCHII
Rochie neagra de seara cu brocard auriu rochie neagra rochie de seara stofa neagra cu brocard auriu maneca scurta lungime: 71 cm de la sub brat in jos se inchide cu fermoar ascuns la spate material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de seara!
   

Rochie de seara din catifea verde cu paiete

Rochie de seara din catifea verde cu paiete • MBG

ROCHII
Rochie de seara din catifea verde cu paiete rochie eleganta de seara rochie catifea verde inchis cu paiete decupata la piept brosa detasabila  are captuseala fermoar ascuns la spate maneca trei sferturi 87 cm de la sub brat pana jos made in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de seara!
        

Rochie scurta neagra de catifea

Rochie scurta neagra de catifea • Atmosphere

ROCHII
Rochie scurta neagra de catifea  rochie scurta de seara rochie de catifea neagra tul cu buline negre maneca lunga decolteu adanc accesoriu la gat material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de seara!
       

Rochie midi roz somon din paiete

Rochie midi roz somon din paiete • MBG

ROCHII
Rochie midi roz somon din paiete rochie de seara midi rochie din paiete  rochie perfecta pentru petrecerea de revelion paiete roz maneca trei sferturi decupata la piept captuseala bej material usor elastic se inchide cu fermoar ascuns la spate lungime; 80 cm de la sub brat in jos material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii de seara!

        
Rochia trei sferturi din dantela verde cu maneca lunga

Rochia trei sferturi din dantela verde cu maneca lunga • MBG

ROCHII
Rochia trei sferturi din dantela verde cu maneca lunga este o rochie eleganta senzuala si feminina. rochie trei sferturi de seara rochie din dantela verde rochii de Revelion maneca lunga din dantela manseta lata cu 3 nasturi argintii decupata si accesorizata la piept fermoar ascuns la spate lungime: 80 cm de la sub brat in jos compozitie: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii din dantela!

ROCHII DE SEARA INPUFF, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
Rochie baby-doll neagra cu buline albe

Rochie baby-doll neagra cu buline albe • Atmosphere

ROCHII
Rochie baby-doll cu buline si perle aplicate este o rochie ideala pentru a arata spectaculos. rochie baby-doll neagra rochie de seara bust buretat perle aplicate are spatele plin pana in dreptul bustului se inchide cu fermoar la spate model cu buline mici albe lungime: 65 cm de la sub brat in jos material: 95 fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase rochii baby-doll!
           

Rochie midi de seara cu broderie aurie

Rochie midi de seara cu broderie aurie • Ade

ROCHII
rochie midi de seara rochie cu model brodat serpuit tul negru cu broderie aurie captuseala neagra fara maneca se inchide cu fermoar ascuns la spate lungime: 82 cm de la sub brat pana jos material: 20% nylon 80% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante rochii de seara!