dyfashion.ro

Rochii elegante in doua culori

Fii in tendinte purtand rochii elegante in doua culori


Dupa indelungi cautari, ai reusit sa gasesti rochia ideala pentru un anumit eveniment special, numai ca nu te poti hotari intre clasicul negru si o culoare indrazneata. Pe de o parte, iti doresti o alura rafinata, cromatic conventionala, iar pe de alta, vrei sa atragi atentia cu o nuanta intensa. Solutia este sa porti rochii elegante in doua culori pentru o experienta completa, memorabila.

Daca nu stii unde poti gasi astfel de tinute de seara bicolore, iti prezentam doua modele de rochii de ocazie, fiecare din ele reusind sa-ti confere prin designul cromatic atat o silueta mai subtire, cat si un aer spectaculos.

Rochiile in doua culori iti dau un aer tineresc si modern




Jocurile cromatice sunt aproape intotdeauna o priveliste demna de admirat. Gandeste-te numai la dansul nuantelor de albastru ale marii, de la bleu deschis la bleumarin intunecat, la felul in care ti se dezvaluie in fata ochilor intr-o zi de vara, si vei intelege de ce rochia Anabel turcoaz te va cuceri definitiv.
Cu o croiala fluida care reuseste, atat prin decolteul deosebit de seducator in forma de inima, cat si prin cordonul plasat in talie, sa-ti confere o alura armonioasa.
Efectul deosebit de flatant al unor rochii elegante in doua culori este cat se poate de vizibil in acest model cu un impact spectaculos, ideal pentru evenimente speciale din cele mai pretentioase. Poart-o cu incredere si accesorizeaz-o cu pantofi cu toc, un colier statement sau un colier pretios din perle si cercei asortati, si cu siguranta vei impresiona prin rafinament.



Si nuantele de galben arata fascinant alaturi de negru, iar unul din modelele de rochii elegante de ocazie in doua culori care ilustreaza excelent acest fapt este rochia eleganta Anabel. Banda de galben solar din partea din fata a rochiei pur si simplu fura privirile, conferindu-ti un aer proaspat si modern. Contrastul generat de alaturarea culorii calde cu non-culoarea negru este unul dintre cele mai moderne si intense, iar tinuta ta va parea animata de o energie remarcabila.
Daca o piesa vestimentara galbena in totalitate ar putea parea nelalocul ei la un eveniment care are loc seara, rochia bicolora este adecvata chiar si la ocaziile formale, bineinteles, accesorizata cu o pereche de cercei lungi aurii. 

Rochii de ocazie - vezi oferta actualizata

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/fii-in-tendinte-purtand-rochii-elegante-in-doua-culori/