dyfashion.ro

Tendințe modă primăvară/vară 2017 AMA Fashion

tendinte_moda_primavara_vara_2017_ama_fashion_1
A sosit sezonul cald, iar odată cu el au apărut și noile tendințe de primăvară-vară 2017 de la cei mai faimoși designeri. Dacă te întrebi ce haine se poartă sezonul acesta, citește în continuare și află care sunt cele mai frumoase trenduri pe care le poți adopta!

Stiliștii AMA Fashion au selectat pentru tine cele mai chic tendințe pentru anul acesta, de la imprimeuri și culori trendy, până la croieli care te avantajează indiferent de siluetă. Descoperă cum poți integra cele mai curente trenduri în garderoba ta, indiferent dacă ai nevoie de o ținută office sau una de seară, pentru un look fresh și elegant, indiferent de situație! Pentru un plus de inspirație, vezi întreaga noua colecție de Primăvară/Vară 2017 AMA Fashion!

Ultimele tendințe în materie de imprimeuri


Au cucerit podiumurile festivalurilor de modă, inimile editorilor de fashion și ne inspiră și pe noi să ne înnoim garderoba cu modele noi, pline de viață și stil! Află în continuare care sunt printurile must-have din sezonul primăvară-vară 2017 și cum le poți include și tu cu succes în ținutele tale!

1. Dungile colorate, oblice, clasice sau fluide


Verticale, orizontale, subțiri sau groase, dungile au eclipsat orice alt imprimeu pe toate marile catwalk-uri ale lumii. Prezente în aproape toate colecțiile prezentate la Săptâmăna Modei de la Paris și New York, designerii folosesc dungile într-o manieră ludică, colorată și expresivă.

tendinte_moda_primavara_vara_2017_ama_fashion_2

Indiferent dacă preferi dungile clasice, în alb și negru, modelele de inspirație marinărească, dungile în stil Chevron sau formele fluide și multicolore, vara asta ai libertate absolută atunci când vine vorba de dungi. Fii curajoasă și adoptă-le și tu în acest sezon, chiar dacă mergi la birou, pe plajă sau la mall cu prietenele tale.

tendinte_moda_primavara_vara_2017_ama_fashion_3

Pentru o apariție stylish la birou, poți opta pentru o tunică elegantă în culori temperate, pe care să o asortezi cu o pereche de pantaloni de primăvară uni, vaporoși. Alege dungile multicolore, cu efect de fade pentru o ieșire în oraș, iar dacă ai nevoie de un statement piece pentru o ocazie specială, alege o salopetă elegantă, cu dungi discrete.

tendinte_moda_primavara_vara_2017_ama_fashion_4

Dungile orizontale nu au o reputație bună printre femeile cu siluete pline, însă trebuie să știi că ele pot fi purtate de toate persoanele, indiferent de siluetă: secretul este de a-ți cunoaște trăsăturile fizice și de a regla proporțiile corect. De exemplu, dacă ai șoldurile ample, evită fustele cu dungi late, orizontale, și optează în schimb pentru un accent discret în partea de sus a corpului.

Pentru persoanele voluptoase, cu mărimi plus size, stiliștii recomandă dungile verticale deoarece pot avea un efect de slăbire. De asemenea, poți opta pentru un mix de dungi oblice, subțiri și groase, în culori trendy și tinerești. Combinația de forme te va avantaja deoarece se vor crea noi puncte de interes vizual. Astfel, vei reuși să îți ascunzi micile defecte din zona șoldurilor și a abdomenului.

tendinte_moda_primavara_vara_2017_ama_fashion_5

2. Imprimeurile florale și fructate, vedetele primăverii


În acest sezon, fii în ton cu vremea frumoasă de afară și alege rochii de vară și bluze cu printuri florale, în culori tonice și pline de viață! Chiar dacă alegi articole vestimentare cu câteva accente florale sau înflorate complet, fii sigură că vei fi o apariție chic și trendy oriunde te duci.

tendinte_moda_primavara_vara_2017_ama_fashion_6

Pentru un efect stylish, alege rochii de vară elegante în culori închise – bleumarin, gri sau negre cu accente colorate.

Cu siguranță această ținută va deveni preferata ta pentru o zi la birou sau o ieșire în oraș! Patternurile cu flori mari, în culori vibrante sunt potrivite mai ales pentru ocaziile speciale din viața ta, în timp ce printurile mărunte sunt cele mai potrivite pentru ținutele casual și lejere.

tendinte_moda_primavara_vara_2017_ama_fashion_7
Printuri fructate – vezi aici!

Dacă îți dorești un imprimeu unicat, poți alege o rochie cu detalii pictate manual care va atrage privirile tuturor, indiferent de ocazie.

Cât despre imprimeurile animal print, acest trend contină să se poarte și la începutul anului, însă nu la fel de mult ca printurile de mai sus!

tendinte_moda_primavara_vara_2017_ama_fashion_8
Rochie cu imprimeu floral – aici!

3. Motivele etnice, tradiționale


Hainele cu detalii tradiționale si iile revin în forță în acest an, după un sezon de toamnă-iarnă în care au fost înlocuite de hainele în culori puternice, uni. Motivele tradiționale nu sunt nici pe departe demodate, stiliștii de fashion utilizându-le din plin atunci când își doresc un final touch de efect.

Investește într-un statement piece, ușor de purtat în combinație cu alte piese uni, în culori nude sau vii. Poți alege o fustă cloș cu o broderie specială sau o ie românească versatilă, ușor de purtat în combinație cu o pereche de pantaloni albi și vaporoși.

tendinte_moda_primavara_vara_2017_ama_fashion_9

Nu uita de accesorii. Motivele tradiționale sunt utilizate cu succes de designeri pentru a scoate o poșetă simplă din anonimat. Pentru un look casual și street smart, un rucsac din piele naturală cu broderie este alegerea perfectă.

4. Printurile boho, în stilul anilor ‘70


Catwalk-urile de la New York și Paris au fost inundate sezonul acesta de imprimeuri geometrice, florale și carouri, în culori vesele și pline de vitalitate, în stilul anilor ‘70. Oricine poate purta printuri de inspirație saptezecistă, mai ales în ținute casual, de zi, potrivite pentru o zi la birou sau o cafea cu prietenii.

Pentru o ținută impresionantă de seară, nu ezita să alegi imprimeuri complexe, pline de culoare, în nuanțe vibrante sau chiar ușor metalizate. Rochia scurtă și casual, cu șnur în talie și buzunare într-o croială lejeră va arăta excelent pe orice siluetă dacă are imprimeu geometric sau floral.

tendinte_moda_primavara_vara_2017_ama_fashion_10

Deși anii ‘70 sunt caracterizați de un exces atunci când vine vorba de printuri, încearcă să îți menții ținuta simplă și cu un sigur pattern central. Aglomerarea de imprimeuri se poate dovedi inedită dacă alegi piesele potrivite, însă de cele mai multe ori poți să riști să creezi prea multe puncte de interes vizual, lucru obositor pentru persoanele cu care te întâlnești.

tendinte_moda_primavara_vara_2017_ama_fashion_11

5. Se poartă bulinele Polka Dots, cu multă personalitate


Unul dintre cele mai simpatice trenduri de modă prezent pe podiumurile internaționale sunt bulinele! Sezonul acesta designerii s-au reorientat către bulinele monocrome, în alb și negru, de inspirație retro. Geometria imprimeului este delicată și ușor romantică și se potrivește atât cu piese uni, în culori solide, cât și cu alt imprimeu chic, precum dungile.

tendinte_moda_primavara_vara_2017_ama_fashion_12

Piesele cu polka dots se potrivesc de minune într-o ținută office, indiferent dacă alegi o rochie cu mânecă scurtă sau o cămașă elegantă cu buline translucide. Pentru zilele în care ai nevoie de un motiv în plus să zâmbești, reinventează-te cu o rochie într-o culoare tare, precum roșu, roz sau galben, cu buline albe!

tendinte_moda_primavara_vara_2017_ama_fashion_13
Rochie roșie asimetrică din bumbac cu buline

Dacă totuși te-ai plictisit de clasicele buline albe și îți dorești o schimbare, poți încerca un imprimeu cu buline multicolore, de dimensiuni diferite sau chiar suprapuse!


6. Combinațiile romantice de printuri, stil Patchwork


Stilul “Patchwork” este un trend specific de toamnă-iarnă, însă în acest sezon designerii l-au reinterpretat într-o versiune mai light, potrivită pentru zilele călduroase de vară.

Dacă în sezoanele trecute hainele în stil patchwork erau grele și călduroase datorită combinației de materiale precum catifeaua, plusul sau jeansul,  în sezonul de primăvară-vară 2017 asistăm la o renaștere a acestui trend: accentul cade mai degrabă pe combinația surprinzătoare de imprimeuri decât pe combinația de materiale.

tendinte_moda_primavara_vara_2017_ama_fashion_14

Salopeta tip Patchwork din material satinat

Acest trend este potrivit pentru persoanele îndrăznețe, care îți doresc să experimenteze un look cu accente etno. Pentru a purta cu succes o astfel de ținută trebuie să ai grijă cu ce o accesorizezi: alege încălțăminte sau genți uni, într-o culoare solidă, care să te ajute să scoți imprimeul patchwork în evidență.

Vizualizeaza noua colecție de Primăvară/Vară 2017 AMA Fashion!

Sursa articol:
https://www.amafashion.ro/blog/tendinte-vara-2017/