dyfashion.ro

Tinute cool de mers la birou

tinute-cool-de-mers-la-birou-1

Tinute cool de mers la birou in aceasta primavara


Tinutele de mers la birou trebuie alese in acord cu codul vestimentar al companiei la care lucrezi. In companiile ce au definit un cod vestimentar se poarta, de regula, tinute business. Daca nu ai un cod vestimentar impus, asa cum se intampla in majoritatea companiilor, tinuta de birou trebuie sa fie una smart casual.

Daca codul vestimentar este unul smart casual, poti opta pentru o pereche de pantaloni conici, un tricou si sacou, pentru o rochie in clos purtata cu un sfeter sau chiar pentru o pereche de blugi si o camasa. Cel mai important lucru cand iti alegi outfit-ul de mers la birou este ca acesta sa fie decent. Evita sa porti un decolteu prea adanc sau o fusta prea scurta. In ceea ce priveste pantofii, evita platformele la birou.

Daca lucrezi pentru o companie ce impune un cod formal, business, poti purta rochii cu un croi clasic, fuste creion cu bluze din matase sau costume cu fuste sau pantaloni. E absolut obligatoriu sa porti pantofi, nu sandale, iar tocul trebuie sa fie mediu.


Uite ce piese vestimentare iti propun de pe StarShinerS pentru tinutele tale de birou:


Rochie in clos PrettyGirl peach cu accesoriu tip curea

Rochia Rochie in clos PrettyGirl peach cu accesoriu tip curea e ideala pentru un look tineresc si elegant la birou. Fundita aplicata la baza gulerului ii da un plus de feminitate. Croiul in A al fustei mascheaza soldurile late si, in acelasi timp, da volum soldurilor inguste, fiind croiul potrivit oricarei siluete.

tinute-cool-de-mers-la-birou-2tinute-cool-de-mers-la-birou-3


Rochie Rosie cu Decolteu StarShinerS si Imprimeu Grafic

O rochie eleganta formata dintr-un top petrecut si o fusta cu imprimeu. Daca crezi ca decolteul topului e prea adanc pentru o tinuta de birou, prinde-l cu o brosa draguta. In felul acesta iti accesorizezi tinuta si eviti sa ai un outfit nepotrivit la birou.

tinute-cool-de-mers-la-birou-4tinute-cool-de-mers-la-birou-5

Rochie StarShinerS Chic Attitude Burgundy

Aceasta rochie ma duce cu gandul la o fusta creion purtata cu un top peplum. Ideala pentru o tipa cu solduri inguste, intrucat topul peplum da volum zonei soldurilor. Combinatia roz cu burgundy e extrem de fina si eleganta.

tinute-cool-de-mers-la-birou-6tinute-cool-de-mers-la-birou-7


Camasa LaDonna Style Love LightBlue

Camasa Camasa LaDonna Style Love LightBlue cu broderie si aplicatii de volane pe piept avantajeaza persoanele cu un bust mic. Volanele de pe piept vor face bustul sa para mai voluminos.

Poate fi purtata la birou cu o fusta creion Fusta cu talie inalta PrettyGirl albastra se muleaza pe corp pentru un look business, cat si cu o pereche de blugi Blugi Top Secret S028209 DarkBlue pentru un look smart casual.

tinute-cool-de-mers-la-birou-8tinute-cool-de-mers-la-birou-9

Tu cum obisnuiesti sa te imbraci la birou?

Haine office vezi colectia completa