dyfashion.ro

Top 3 tinute office de pe StarShinerS

TOP_3_TNUTE_OFFICE_DE_PE_STARSHINERS_1

Top 3 tinute office


Esti angajata intr-o companie ce are un cod vestimentar office ? Lucrezi la banca, ai contact direct cu clientii si este absolut necesar sa ai o tinuta impecabila? Tinutele de fiecare zi sunt o provocare pentru tine?

Am gasit solutia perfecta! Vezi top 3 tinute office  de pe StarShinerS ce te vor scoate din impas!

Rochie office midi accesorizata cu cordon Fofy albastru-inchis cu imprimeuri grafice


Rochia office midi, cu un croi petrecut, are un design simplu, elegant si feminin. Datorita croiului tip creion se muleaza armonios pe corp, punand in evidenta silueta bine proportionata. Decolteul in V atrage atentia asupra bustul intr-un mod subtil. Talia este marcata cu ajutorul unui cordon in culoare contrastanta.

Completeaza-ti tinuta office cu un sacou Sacou Top Secret S026138 Black, o pereche de pantofi stiletto Pantofi Top Secret S024690 Grey si o geanta din piele naturala Geanta dama din piele naturala argintie cu accesoriu metalic.

TOP_3_TNUTE_OFFICE_DE_PE_STARSHINERS_2TOP_3_TNUTE_OFFICE_DE_PE_STARSHINERS_3

Costum office dama elegant LaDonna albastru cu fusta din voal


Costumul de dama clasic, cu un croi elegant, e perfect pentru un look rafinat, stilat si fermecator de feminin la birou. Format dintr-o fusta din voal, intr-o nuanta de albastru electric, si un sacou cambrat cu guler rotund poate fi purtat nu doar la birou, ci si la evenimente oficiale. Iti va asigura o tinuta impecabila!

Asorteaza-l cu un top alb Top Top Secret S021536 White, o pereche de pantofi cu toc Pantofi Top Secret S025851 LightBlue si o geanta office Geanta dama office albastra-deschis din piele ecologica.

TOP_3_TNUTE_OFFICE_DE_PE_STARSHINERS_4TOP_3_TNUTE_OFFICE_DE_PE_STARSHINERS_5

Pantaloni office Fofy Classy Fame Green


Pantalonii trapez cu talie inalta au un croi lejer si sunt ideali pentru tinute office. Acest croi se potriveste oricarei siluete, intrucat alungeste piciorul si creeaza iluzia optica a unui trup mai subtire.

La birou, poarta-i cu o camasa eleganta cu volane aplicate pe piept Camasa dama cu volanase Fofy nude cu maneca scurta, o pereche de pantofi cu toc Pantofi Top Secret S024681 Black si o geanta nude Geanta dama din piele naturala nude cu manere de lungime medie.

TOP_3_TNUTE_OFFICE_DE_PE_STARSHINERS_6TOP_3_TNUTE_OFFICE_DE_PE_STARSHINERS_7

Care dintre cele 3 tinute e pe gustul tau?

TINUTE OFFICE, OFERTA COMPLETA AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/top-3-tinute-office/