dyfashion.ro

4 modele cool de fuste de blugi

4_modele_cool_de_fuste_de_blugi1

4 modele cool de fuste de blugi. Modalitati practice de a le asorta.


Anul acesta, mai mult ca niciodata, piesele vestimentare din denim au invadat magazinele. Pe langa traditionalii pantaloni din denim, gasim salopete, geci, fuste, veste si brauri din denim. Chiar daca denimul e prezent sub forma unor piese vestimentare diverse, fusta de blugi ramane in topul preferintelor femeilor.

Principala tendinta a sezonului de primavara-vara sunt tinutele all denim. Asa ca, poarta fusta de blugi cu o camasa de  blugi intr-o nuanta diferita si vei arata uber cool.

Astazi iti voi prezenta 4 modele de fuste de blugi de pe StarShinerS si iti voi sugera in ce combinatii vestimentare le poti purta.

Fusta Top Secret S020581 Blue


Fusta din denim cu un croi drept, ce se termina cu o palma deasupra genunchilor, e modelul cel mai versatil. O poti purta in tinute smart casual cu o camasa cu un croi usor evazat Camasa dama casual cu croi larg Fofy albastra-deschis cu insertii de broderie, o pereche de sandale Sandale Top Secret S022511 Blue si o geanta Geanta Dama Road Avenue Blue.

4_modele_cool_de_fuste_de_blugi24_modele_cool_de_fuste_de_blugi3

Fusta Top Secret S023346 Blue


Fusta de blugi cu nasturi e foarte cool si moderna. Acest model e perfect pentru tinute casual de weekend. Poart-o cu un tricou cu mesaj  Tricou Top Secret S026230 Pink, o pereche de tenisi trendy Tenisi Pretty Walk Rosa si un rucsac cu un design funny Geanta dama din material matlasat maro cu accesoriu metalic.

4_modele_cool_de_fuste_de_blugi44_modele_cool_de_fuste_de_blugi5


Fusta Top Secret S023357 DarkBlue


Fusta de blugi in clos e ideala pentru a acoperi soldurile late si a da volum celor inguste. Cu alte cuvinte, acest model vine perfect pe orice silueta. Poart-o la birou cu un pulover dintr-un tricot subtire Pulover Top Secret S026178 Pink bagat in betelia fustei si usor bluzat, un colier stylish la gat, o pereche de pantofi cu toc mediu Pantofi Top Secret S025851 Rosa si o geanta cu imprimeuri florale Geanta Din Piele Naturala Magic Flower Rosa.

4_modele_cool_de_fuste_de_blugi64_modele_cool_de_fuste_de_blugi7

Fusta Top Secret S020459 DarkBlue


Fusta din denim pana la jumatatea gambei este ideala pentru cele inalte. Si cele ce au un corp rotund pot opta pentru o astfel de fusta purtata cu un top intr-o nuanta similara, intrucat le va alungi silueta. Poart-o in tinute office cu un top cu imprimeuri florale Top Fofy Beautiful Nature Blue bagat in betelia fustei, un sacou intr-o nuanta similara cu cea a fustei pe deasupra Sacou casual LaDonna albastru-inchis se inchide cu un nasture, o pereche de pantofi cu toc Pantofi Top Secret S025902 Blue si o geanta chic Geanta Engaging Style Blue.

4_modele_cool_de_fuste_de_blugi84_modele_cool_de_fuste_de_blugi9

Tu cum porti fusta din denim?

Sursa articol:
http://starsblog.ro/4-modele-cool-de-fuste-de-blugi-modalitati-practice-de-a-le-asorta/