dyfashion.ro

4 rochii casual de weekend

4_rochii_casual_pentru_weekend_1

Rochii casual pentru weekend!


Si tu astepti cu nerabdare venirea weekend-ului, asa e? Pe langa timpul liber, pe care ti-l vei putea organiza asa cum iti doresti, in sfarsit poti renunta la tinutele business de la birou.

Daca esti mai norocoasa, iar dress code-ul de la birou e unul smart casual, poti transforma cu usurinta tinutele de birou in tinute casual de weekend. Tot ce trebuie sa faci e sa inlocuiesti pantofii cu toc cu o pereche de adidasi, iar geanta office cu un rucsac casual.

Pentru ca rochiile sunt una dintre cele mai confortabile piese vestimentare in sezonul cald, StarShinerS iti propune 4 modele casual de weekend.

Rochie LaDonna Embroidered Look Black


Rochia in clos din material in dungi e un must have sezonul acesta. Insertia de broderie ii da o nota speciala rochiei. Trend-ul monocrom foarte popular te-a cucerit si pe tine? Alege aceasta rochie fermecatoare!

Poart-o in tinute lejere de weekend cu o pereche de balerini cu varful ascutit Pantofi cu ciucuri Top Secret negru cu varful usor ascutit si o geanta lejera Geanta Top Secret S023269 Black.

Pont: Accesorizeaza rochia cu o pereche de stiletto si vei obtine o tinuta office chic.

4_rochii_casual_pentru_weekend_24_rochii_casual_pentru_weekend_3

Rochie midi tip creion Fofy albastra cu imprimeuri florale


Rochia midi cu un croi mulat, dintr-un material subtire cu imprimeuri florale, e ideala pentru a fi purtata in sezonul cald. Imprimeurile florale sunt una dintre principalele tendinte ale acestui sezon. Asa ca, daca iti doresti sa fii la moda, alege aceasta rochie.

Poart-o in tinute casual cu o pereche de espadrile cu perle Balerini casual albastru cu aplicatii cu perle si un rucsac Geanta dama din piele naturala rosie accesorizata cu lantisor.

4_rochii_casual_pentru_weekend_44_rochii_casual_pentru_weekend_5

Rochie casual cu maneca scurta neagra cu imprimeuri cu scris


Rochia cu aspect modern, croita din combinatie de materiale, e adresata stilului juvenil. Are manecile scurte si imprimeu cu scris, iar partea de fusta este croita din voal. Alege sa te imbraci diferit si sa arati bine!

Combina rochia cu o pereche de adidasi argintii Adidasi Smart Walk Silver si un rucsac cool Geanta dama din piele naturala argintie cu aspect metalic.

4_rochii_casual_pentru_weekend_64_rochii_casual_pentru_weekend_7

Rochie Perfect Figure Brown


Rochia 3/4 mulata pe corp, din material elastic, e potrivita pentru tinutele casual. Este accesorizata cu nasturi pe bust si are maneci 3/4, din jerse subtire, raiat. Alege un design sexy si totodata confortabil!

Poart-o cu o pereche de adidasi Adidasi Sporty Look Brown si un rucsac auriu Geanta dama casual aurie cu buzunare cu fermoar. In serile si diminetile racoroase completeaza-ti tinuta cu o geaca de blugi Geaca casual Top Secret albastra din denim.

4_rochii_casual_pentru_weekend_84_rochii_casual_pentru_weekend_9

Care e rochia casual preferata de tine?

Rochii casual - vezi oferta completa 

Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochii-casual-pentru-weekend/