dyfashion.ro

Rochii senzationale de ocazie

4_rochii_de_domnisoara_de_onoare1

Rochii senzationale pentru domnisoare de onoare!


Modelul rochiei domnisoarei de onoare si culoarea acesteia sunt alese de mireasa, in functie de tema nuntii. Rochiile de domnisoara de onoare poti fi de lungime pana la genunchi sau jumatatea gambei, in special daca e o nunta de zi, sau lungi, in cazul nuntilor mai sofisticate si clasice.

Ti-am pregatit o selectie de 4 rochii ideale pentru o domnisoara de onoare, potrivite pentru clasicile nunti de seara.


Rochie de seara Ana Radu rosie pe umar cu tul


Rochia din tul Ana Radu, cu un umar gol, are suprapuneri de material in straturi pentru un aspect bufant. E o creatie deosebita, de o frumusete rara, cu un design fermecator si romantic. Poart-o la evenimentele speciale din viata ta: nunta, botez, banchet si, mai ales, daca esti domnisoara de onoare. Te vei simti ca in povesti. Asorteaz-o cu o pereche de sandale fine cu toc.

4_rochii_de_domnisoara_de_onoare24_rochii_de_domnisoara_de_onoare3


Rochie eleganta Artista albastra cu push-up cu decolteu in v


Rochia lunga de seara, din material satinat cu imprimeu floral, e perfecta pentru un eveniment asa de important din viata ta, ca cel la care ai rolul de domnisoara de onoare. Decolteul in V si bustul buretat cu push-up e ideal pentru cele ce au un bust mic-mediu, intrucat da volum bustului. Look-ul feminin e completat de cordonul care marcheaza talia.

4_rochii_de_domnisoara_de_onoare44_rochii_de_domnisoara_de_onoare5


Rochie sirena StarShinerS rosa cu spatele gol si aplicatii cu paiete


Rochia lunga tip sirena, din tul, cu aplicatii si insertii de dantela e ideala pentru evenimentele la care vrei sa fii eleganta si sa impresionezi prin rafinament. Poart-o cu o pereche de sandale cu toc inalt.

4_rochii_de_domnisoara_de_onoare64_rochii_de_domnisoara_de_onoare7

Rochie Ana Radu Legendary Look Lila


Rochia lunga, de seara, perfecta pentru ocazii speciale, cum e nunta la care esti domnisoara de onoare. Realizata din voal mov, acesta rochita impresioneaza datorita design-ului si croiului remarcabil. Bustul buretat e ideal pentru cele ce au un bust mic.

4_rochii_de_domnisoara_de_onoare84_rochii_de_domnisoara_de_onoare9

Tu ti-ai ales rochia de domnisoara de onoare?

Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochii-senzationale-pentru-domnisoare-de-onoare/