dyfashion.ro

Cei mai cool blugi ai momentului!

cei_mai_cool_blugi_ai_momentului1

Top 7 cei mai cool blugi!


Cea mai cool, versatila si comoda piesa din garderoba sunt blugii. Pot si purtati in tinute casual, smart casual, casual chic, office si in club. In prezent se regasesc in magazine intr-o mare diversitate de modele si croiuri: drepti, evazati, boyfriend, pana la glezna, brodati, mom jeans, cu talie joasa, medie, inalta si asa mai departe.

Ti-am pregatit o selectie cu cele mai cool 7 modele de blugi de pe StarShinerS.

1. Blugi Top Secret S022072 Blue


Cei mai cool blugi ai momentului sunt categoric cei boyfriend. Porta-i in tinute relaxate de zi cu un tricou cu mesaj, o camasa in carouri sau un cardigan cu un croi larg. Completeaza-ti tinuta cu o pereche de tenisi cu talpa groasa si un rucsac trendy.

cei_mai_cool_blugi_ai_momentului2cei_mai_cool_blugi_ai_momentului3

2. Blugi Top Secret Ageless White


Blugii rupti sunt ideali pentru un street look fashion. Alege o pereche albi pentru zilele calduroase de vara. Poarta-i intr-un club in aer liber cu un crop top trendy si o pereche de stiletto.

cei_mai_cool_blugi_ai_momentului4cei_mai_cool_blugi_ai_momentului5

3. Blugii skinny Top Secret albastri cu insertii de broderie


Blugii cu broderie sunt inca un model must have in garderoba. Broderia aplicata pe zona soldurilor va atrage atentia pe portiunea respectiva. Asa ca, acest model de blugi arata perfect pe niste solduri inguste. Blugii brodati asorteaza-i cu un top simplu, fara imprimeuri, in partea de sus.

cei_mai_cool_blugi_ai_momentului6cei_mai_cool_blugi_ai_momentului7

4. Blugi casual Top Secret albastri cu imprimeuri grafice


Blugii cu talie inalta, ce se termina deasupra gleznei, sunt ideali pentru cele ce au un corp bine proportionat. Poarta-i in club cu un top cu paiete argintii si o pereche de stiletto fucsia. Vei arata senzational!

cei_mai_cool_blugi_ai_momentului8cei_mai_cool_blugi_ai_momentului9

5. Blugi cu talie medie Top Secret albastri cu buzunare


Blugii cu talie medie sunt potriviti oricarui tip de silueta. Alege un model simplu si poarta-i in tinute casual, office si in club. La birou asorteaza-i cu un top cu imprimeuri florale, un sacou uni si o pereche de pantofi cu toc comod.

cei_mai_cool_blugi_ai_momentului10cei_mai_cool_blugi_ai_momentului11

6. Blugi Top Secret S020192 Black


Blugii negri subtiaza silueta, asa ca ai nevoie de o pereche in garderoba! Una dintre cele mai versatile piese din garderoba, blugii negri pot fi purtati atat in tinute de zi, cat si in club. Evita sa ii porti cand e foarte cald afara, deoarece negrul atrage razele soarelui ca un magnet.

cei_mai_cool_blugi_ai_momentului12cei_mai_cool_blugi_ai_momentului13

7. Blugi Top Secret Double Blow DarkGrey


Blugii in 2 culori sunt una dintre cele mai trendy piese vestimentare. Poarta-i cu un top simplu si sandale cu toc gros si inalt. Vei arata uber cool!

cei_mai_cool_blugi_ai_momentului14cei_mai_cool_blugi_ai_momentului15

Ce model de blugi urmeaza sa iti achizitionezi?

Sursa articol:
http://starsblog.ro/top-7-cei-mai-cool-blugi/