dyfashion.ro

Costume de baie comanda online

Costum de baie doua piese Salvia

Costum de baie doua piese Salvia • David Mare

Costume de baie
Daca esti in cautarea unui costum de baie neconventional atunci alege acest costum de baie cu cupe triunghiulare. Exclusiv din colectia italiana David Mare! Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe neintarite balene sub cupe si in laterale.Zona decolteului cu banda care se leaga.Circuitul si bretelele se leaga la spate.Slip croiala clasica se leaga in laterale.Zona taliei si marginile sunt elastice.Captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
            


Costum de baie doua piese Spagna

Costum de baie doua piese Spagna • Vacanze

Costume de baie
Costum de baie doua piese model denim decorat cu flori. Exclusiv din colectia italiana Vacanze!.Confectionat din material conofrtabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe triunghiulare intarite (pernite detasabile) fara balene.Cupe decorate cu pietricele rosii si albastre si paiete aurii.Material cu aspect drapat in zona decolteului.Franjuri rosii intre cupeSlip croiala clasica zona taliei mai lata decorata cu model floral.Partile laterale cu snururi ce permit ajustarea inaltimii taliei.Zona taliei si marginile cu elastic confortabil.Captusit cu material confortabilCreeaza tinuta perfecta pentru plaja!
        
COSTUME DE BAIE COMANDA ONLINE, VEZI OFERTA SI PRETURILE AICI


Costum de baie doua piese Squere

Costum de baie doua piese Squere • Lupoline

Costume de baie
Costum de baie doua piese decorat cu model geometric. sutien de baie cu efect de rotunjire!. Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe neointarite croiala speciala in T balene sub cupe si in laterale.Sutienul este captusit cu plasa elasticaBretele ferm cusute ajustabile.Circuit elastic se inchide la spate prin clips metalic.Slip croiala clasica interiorul captusit cu tul elastic.Partea superioara decorata cu model contrastant.Zona taliei si marginile sunt elastice.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
       


Costum de baie doua piese Tarra

Costum de baie doua piese Tarra • David Mare

Costume de baie
Costum de baie doua piese combinatie frumoasa de culori: albastru si alb. Design stilat din colectia David Mare! Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe triunghiulare fara balene detine pernite detasabile.Cupele se unesc cu bretelele (se aranjeaza dupa gat)/Circuit lat si elastic se leaga la spate.Slip croiala clasica materialul poate fi rulat in zona talieiSnururi laterale ce permit ajustarea inaltimii taliei.Captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
        


Costum de baie doua piese Trecia

Costum de baie doua piese Trecia • Vacanze

Costume de baie
Costum de baie doua piese decorat cu model geometric. Exclusiv din colectia italiana Vacanze!Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Sutien de baie tip bandeau balene sub cupe si in laterale.Detine pernite detasabile.Bretele detasabile circuitul se leaga.Slip croiala clasica se leaga in laterale (conectat cu lant).Zona taliei si marginile cu elastic confortabil.Costumul de baie este captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
       


Costum de baie doua piese Veronique

Costum de baie doua piese Veronique • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese decorat cu brosa eleganta. Croiala confortabila!Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe intarite material cu aspect drapat.Bretele ferm cusute in partea din fata si detasabile in partea din spate ajustabile in lungimeZona decolteului decorata cu brosa cu model floral.Circuit tivit cu material confortabil se inchide la spate prin clips metalic.Slip croiala clasica zona taliei si marginile cu elastic se leaga in laterale.Partea din spate cu o cusatura verticala - adaptare perfecta pe fese.Captusit cu material confortabil de culoarea pielii (partea din fata).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
   


Costum de baie doua piese Veronique

Costum de baie doua piese Veronique • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese monocromatic. Sutien de baie cu o croiala tip bardot!Confectionat din material conofrtabil cu proprietati de uscare rapidaSutien de baie cu o croiala tip bardot cupe intarite cu pernite Push-Up detasabile balene sub cupe si in laterale.Croiala tip bardot confera volum bustului.Material cu aspect drapat in zona decolteului.Bretele detasabile reglabile in partea din spate.Circuitul se leaga la spate.Slip croiala clasica se leaga in lateralePartea din spate cu o cusatura verticalaZona taliei si marginile sunt moi si elastice.Captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE COMANDA ONLINE, VEZI OFERTA SI PRETURILE AICI   


Costum de baie doua piese Betta

Costum de baie doua piese Betta • David Mare

Costume de baie
Design floral fermecator ce te va cuceri! Acesta este costumul de baie din doua piese din colectia italiana David Mare! Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe ferm intarite material cu aspect drapat.Croiala de tip bardot confera volum bustuluiCupele sunt conectate prin brosa cu pietricele lucioase (cusuta).Bretele inguste detasabile (nu sunt ajustabile).Circuit elastic se leaga.Slip croiala clasica zona taliei este monocromatica inaltimea taliei poate fi ajustata.Captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
   


Costum de baie doua piese Bridget

Costum de baie doua piese Bridget • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese decorat cu motive inspirate din natura si brosa. Mai aproape de natura!Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe ferm intarite balene sub cupe.Material cu aspect drapat decorat cu frunze verzi.Centrul sutienului decorat cu banda si brosa cu modele florale (detasabile).Bretele ferm cusute in partea din fata si reglabile in partea din spate.Circuit tivit cu material confortabil se inchide la spate prin clips metalicSlip croiala clasica zona taliei si marginile cu elastic confortabilCaptusit cu material confortabil.Modelul de pe slip poate sa varieze.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
        


Costum de baie doua piese Camilla

Costum de baie doua piese Camilla • David Mare

Costume de baie
Design floral fermecator ce te va cuceri! Asa se poate descrie acest costum de baie din colectia italiana David Mare!Cupe ferm intarite material cu aspect drapat.Centrul sutienului decorat cu brosa stralucitoare (cusuta).Bretele inguste ajustabile si detasabile in partea din spate.Circuit elastic se inchide la spate prin clips metalic.Slip croiala clasica snururi laterale - permit ajustarea inaltimii talieiCaptusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
   


Costum de baie doua piese Delight

Costum de baie doua piese Delight • Vacanze

Costume de baie
Costum de baie doua piese croiala clasica decorat cu model geometric - din colectia italiana Vacanze! Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe neintarite balene sub cupe.Material cu aspect petrecut (zona cupelor).Bretele ajustabile in lungime.Circuitul se inchide la spate prin clips metalic.Slip croiala clasica zona taliei si marginile sunt elastice.Captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
   


Costum de baie doua piese Dianna

Costum de baie doua piese Dianna • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese decorat cu model floral. Sutien de baie cu efect de rotunjire.Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe intarite croiala speciala in T - rotunjeste forma bustului.Centrul sutienului decorat cu fundita si pandantiv argintiu.Bretele captusite ajustabile in lungima.Balene sub cupe si in laterale.Circuit tivit cu plasa elastica se inchide la spate prin clips metalic.Slip croiala clasica decorat cu model floral in partea din fata si de culoare gri-albastru in partea din spate.Zona taliei si marginile cu elastic ingustCaptusit cu material confortabil.Modelul de pe slip poate varia.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
   


Costum de baie doua piese Fanette

Costum de baie doua piese Fanette • Vacanze

Costume de baie
Costum de baie doua piese model neconventional. Model deosebit din colectia italiana Vacanze!.Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapidaSutien de baie tip bandeau fara balene sub cupe se imbraca pe cap.Partea din fata cu snur.Circuitul cu elastic cusut (atat in partea superioara cat si in cea inferioara).Slip croiala clasica partile laterale cu snururi inguste.Zona taliei si marginile sunt elastice.Captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
   
COSTUME DE BAIE COMANDA ONLINE, VEZI OFERTA SI PRETURILE AICI

Costum de baie doua piese Jolie

Costum de baie doua piese Jolie • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese model tip animal print. Decorat cu detalii lucioase!Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe ferm intarite balene sub cupe.Centrul sutienului decorat cu banda verde si brosa (detasabila).Bretele ferm cusute in partea din fata si reglabile in partea din spate.Circuit tivit cu elastic confortabil se inchide la spate prin clips metalic.Slip croiala clasica zona taliei si marginile cu elastic confortabil.Captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
        


Costum de baie doua piese Lise

Costum de baie doua piese Lise • Vacanze

Costume de baie
Costum de baie doua piese combinatie frumoasa de culori sutien de baie cu o croiala tip bardot. Din colectia italiana Vacanze! Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe ferm intarite decorate cu model frumos balene cusute in cupa.Croiala de tip bardot confera volum bustului.Cupele se imbina cu bretelele (se leaga la spate).Circuit elastic se inchide la spate prin clips metalic auriuSlip croiala clasica partile laterale cu snururi.Zona taliei si marginile cu elastic confortabil.Captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!