dyfashion.ro

Costume de baie push up online

costum_de_baie_push_up1

Costum de baie doua piese Julia • LORIN

Costume de baie
Costum de baie doua piese design interesant. Cu benzi ce evidentiaza frumusetea decolteului!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe ferm intarite balene sub cupe si in lateraleInteriorul cupelor cu buzunare pentru introducerea pernitelor Push-Up.Zona decolteului decorata cu benzi inguste (strappy) ce confera un aspect frumos.Bretele ferm cusute ajustabile.Circuitul se inchide la spate prin clips metalicSlip croiala clasica se leaga in laterale.Zona taliei si marginile cu tivuri elastice interiorul slipului captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
   

costum_de_baie_push_up2

Costum de baie doua piese Matty • LORIN

Costume de baie
Costum de baie doua piese model in tendinte croiala tip bardot. Cupe cu efect lucios!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe ferm intarite cu o croiala tip badot si pernite. Push-Up detasabile.Croiala evidentiaza linia decolteului.Materialul este decorat cu paiete lucioase.Bretelele se aranjeaza dupa gat si sunt detasabile ajustabile in lungime.Circuit din material placut se inchide la spate prin clips metalic.Slip croiala clasica.Zona taliei si marginile elasticeInteriorul slipului captusit cu material confortabilSe recomanda alegerea sutienului cu o marime mai mare.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE PUSH-UP, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI  

costum_de_baie_push_up3

Costum de baie doua piese Nayeli • LORIN

Costume de baie
Design simplu decorat cu ornamente metalice - asa se poate descrie costumul de baie. Nayeli cu model tip animal print.Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Material imitatie piele de sarpe design trendy!Cupe moldovenesti (ferm intarite) cu pernite Push-Up detasabile - confera volum bustuluiBretelele se aranjeaza dupa gat decoratae cu lantisor auriu.Circuitul se leaga.Slip croiala clasica material imitatie piele de sarpe in partea din fata.Zona taliei si marginile sunt elasticeInteriorul slipului captusit cu material confortabilCreeaza tinuta perfecta pentru plaja!
   

costum_de_baie_push_up4

Costum de baie doua piese Sasha • LORIN

Costume de baie
Costum de baie doua piese cu efect Push-Up.Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapida.Cupe fin intarite si pernite Push-Up (cusute in cupa) - evidentiaza frumusetea decolteului.Din centrul sutienului pornesc benzi elastice (strappy) - confera un aspect frumosBretele ferm cusute ajustabile si detasabile in partea sin spate.Ciruitul se inchide la spate prin clips metalic.Slip croiala clasica partea din fata cu combinatie de verde partea din spate este neagra.Zona taliei si marginile elastice interiorul slipului cu material dublat (partea din fata).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
        

costum_de_baie_push_up5

Costum de baie doua piese Evelyn • LORIN

Costume de baie
Costum de baie doua piese negru clasic. Partea superioara cu efect Push-Up!Confectionat din material rezistent confortabil uscare rapidaCupe ferm intarite cu pernite. Push-Up detasabile - buzunarul interior este proiectat inteligent astfel incat permite introducerea unor grade diferite de armare.Croiala si centrul decoltat subliniaza linia bustului.Material cu aspect drapat - confera un plus de volumBalene sub cupe.Bretele ferm cusute in partea din fata si detasabile in partea din spate (pot fi aranjate dupa gat).Circuit din material placut se inchide la spate prin clips metalicSlip croiala clasica.Zona taliei si marginile elastice material usor drapat in laterale - avantajeaza silueta.Interiorul este captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
   

costum_de_baie_push_up6

Costum de baie intreg Heidi • Krisline

Costume de baie
Costum de baie intreg Heidi cu motiv floral fermecator. Efect Push-Up!Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida decorat cu fluturi si trandafiri in nuanta de roz si violet pe fond verde.Cupe cu pernute Push-Up integrate - confera un decolteu frumos balene sub cupe.Bretelele se aranjeaza dupa gat decupaj in partea din spate.Circuit flexibil se inchide prin clips metalic.Zona slipului cu o croiala clasica margini elasticeInterior (in partea din fata) captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
   

costum_de_baie_push_up7

Costum de baie doua piese Cher Push-Up • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese monocrom sutien cu efect Push-Up. Tivuri decorative!.Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe ferm intarite buzunare interioare pentru insertia pernutelor Push-UpCupe usor drapate in partea superioara4Centru decoltat balene sub cupe fara balene laterale.Bretele fixe in partea din fata ajustabile in lungime in partea din spate se inchide prin clips metalic.Slip croiala braziliana care se leaga in lateraleLa spate are o cusatura verticala pe mijloc pentru o potrivire perfecta pe fese.Margini decorateIn partea din fata talia si marginile sunt tivite cu banda elastica.Captusit pe interior in partea din fata cu material placut de culoarea pielii.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE PUSH-UP, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI           

costum_de_baie_push_up8

Costum de baie doua piese Sunflower bretele detasabile • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese cu motiv floral galben. Sutien croiala tip bardot!Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Croiala tip bardot cupe ferm intarite pernute Push-Up detasabile balene clasice sub cupe si balene laterale.Croiala bardot confera volum bustului.Cupe acoperite cu material drapatBretele detasabile ajustabile in lungime.Circuit tivit cu material placutModelul de pe sutien poate varia.Slip croiala clasica se leaga in laterale cu snururi decorative si ciucuri galbeni.Talie si margini elastice.Captusit pe interior cu material confortabilCreeaza tinuta perfecta pentru plaja!
   

costum_de_baie_push_up9

Costum de baie doua piese Adriana Push-Up • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese sutien Push-Up. Design ingenios in nuanta neon!Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapidaCupe (Moldovenesti) ferm intarite pernute Push-Up (cusute in cupa) - confera volum bustului.Combinatia interesanta de nuante face ca acest costum de baie sa fie o piesa unica!Bretele fixe in partea din fata detasabile in partea din spate si ajustabile in lungime.Centru decoltat decorat cu fundita balene sub cupe fara balene laterale.Circuit elastic se inchide la spate prin clips metalicS.lip croiala clasica de culoare verde decorat pe unul din solduri cu o dunga ingusta crem.Partea din spate este verdeIn partea din fata talia si marginile sunt tivite cu banda elastica ingustaCaptusit pe interior cu material confortabilRecomandam alegerea cupei cu un numar mai mare fata de marimea purtata in mod normal.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
   

costum_de_baie_push_up10

Costum de baie doua piese Alexa Push-Up • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese sutien Push-Up. Design ingenios in nuanta neon!Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapidaCupe (Moldovenesti) ferm intarite pernute Push-Up (cusute in cupa) - confera volum bustuluiCombinatia interesanta de nuante face ca acest costum de baie sa fie o piesa unica!.Bretele fixe in partea din fata detasabile in partea din spate si ajustabile in lungimeCentru decoltat decorat cu fundita balene sub cupe fara balene lateraleCircuit elastic se inchide la spate prin clips metalic.Slip croiala clasica de culoare gri decorat pe unul din solduri cu o dunga ingusta rozP.artea din spate este griIn partea din fata talia si marginile sunt tivite cu banda elastica ingusta.Captusit pe interior cu material confortabil.Recomandam alegerea cupei cu un numar mai mare fata de marimea purtata in mod normal.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
       

costum_de_baie_push_up11

Costum de baie doua piese Alicia Push-Up • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese sutien Push-Up. Design ingenios in nuanta neon!Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapidaCupe (Moldovenesti) ferm intarite pernute Push-Up (cusute in cupa) - confera volum bustului.Combinatia interesanta de nuante face ca acest costum de baie sa fie o piesa unica!.Bretele fixe in partea din fata detasabile in partea din spate si ajustabile in lungimeCentru decoltat decorat cu fundita balene sub cupe fara balene laterale.Circuit elastic se inchide la spate prin clips metalic.Slip croiala clasica de culoare aurie decorat pe unul din solduri cu o dunga ingusta neagra.Partea din spate este aurieIn partea din fata talia si marginile sunt tivite cu banda elastica ingusta.Captusit pe interior cu material confortabil.Recomandam alegerea cupei cu un numar mai mare fata de marimea purtata in mod normal.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
       

costum_de_baie_push_up12

Costum de baie doua piese Alondra bretele detasabile • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese cu motiv floral fermecator. Sutien croiala tip bardot!.Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Croiala tip bardot cupe ferm intarite pernute Push-Up detasabile balene clasice sub cupe si balene laterale.Croiala bardot confera volum bustuluiCupe acoperite cu material drapat si decorate cu motiv floral deschis pe fond griBretele detasabile ajustabile in lungime.Circuit tivit cu material placut.Modelul de pe sutien poate variaSlip croiala clasica se leaga in laterale cu snururi decorativeTalie si margini elasticeCaptusit pe interior cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
   

costum_de_baie_push_up13

Costum de baie doua piese Amanda bretele detasabile • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese cu motiv floral fermecator. Sutien croiala tip bardot!Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Croiala tip bardot cupe ferm intarite pernute Push-Up detasabile balene clasice sub cupe si balene lateraleCroiala bardot confera volum bustului.Cupe acoperite cu material drapat si decorate cu motiv floral deschis pe fond griBretele detasabile ajustabile in lungime.Circuit tivit cu material placut.Modelul de pe sutien poate variaSlip croiala clasica se leaga in laterale cu snururi decorativeTalie si margini elasticeCaptusit pe interior cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE PUSH-UP, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI           

costum_de_baie_push_up14

Costum de baie doua piese Amaya bretele detasabile • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese cu motiv floral fermecator. Sutien croiala tip bardot!Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Croiala tip bardot cupe ferm intarite pernute Push-Up detasabile balene clasice sub cupe si balene laterale.Croiala bardot confera volum bustuluiCupe acoperite cu material drapat si decorate cu motiv floral deschis pe fond albBretele detasabile ajustabile in lungime.Circuit tivit cu material placut.Modelul de pe sutien poate variaSlip croiala clasica se leaga in laterale cu snururi decorativeTalie si margini elasticeCaptusit pe interior cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
       

costum_de_baie_push_up15

Costum de baie doua piese Gabriela • LORIN

Costume de baie
Design simplu culoare vibranta si croiala confortabila. Asa se poate descrie acest costum de baie cu efect Push-Up.Confectionat din material rezistent confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe ferm intarite cu pernite Push-Up detasabile - confera un decolteu frumosBretele ferm cusute in partea din fata si detasabile in partea din spateCentrul sutienului cu model interesantCircuit elastic se inchide la spate prin clips metalic.Slip croiala clasica material cu aspect drapat in laterale.Zona taliei si marginile sunt elastice.Slipul este captusit cu material confortabilCreeaza tinuta perfecta pentru plaja!