dyfashion.ro

Costume de baie din Columbia

costume_de_baie_din_columbia1

Costume de baie din Columbia – exclusiv la StarShinerS


Daca iti doresti un costum de baie unicat, intra pe magazinul online StarShinerS! Costumele de baie Cosita Linda sunt lucrate manual, piesa cu piesa, fir cu fir, astfel incat tu sa fii unica! Aceste costume de baie exclusiviste pot fi gasite doar pe StarShinerS! Poartă un costum de baie de lux Cosita Linda și fii unică pe plajă! Exclusiv la StarShinerS gasesti cele mai noi și frumoase modele pentru femei cu atitudine!


Costum de baie din doua piese cu slip normal Cosita Linda negru cu sutien balconet


Costum de baie handmade Cosita Linda din 2 piese, cu un design sexy. Are imprimeu grafic si avantajeaza bustul, evidentiindu-l. Slipul este normal, iar sutienul se leaga la spate. Wow, nu ai cum sa nu il alegi!
costume_de_baie_din_columbia2costume_de_baie_din_columbia3

 

Costum de baie intreg Cosita Linda alb cu imprimeuri florale


Costum de baie handmade Cosita Linda intreg, tip banda. Are spatele gol si se leaga cu snur. Imprimeul floral ii confera un look fresh. La plaja, la piscina si in zilele cand doresti doar sa te relaxezi la spa, alege un costum de baie intreg. E in tendinte si vei arata extraordinar!
costume_de_baie_din_columbia4costume_de_baie_din_columbia5

 

Costum de baie din doua piese tip bustiera Cosita Linda verde-deschis cu slip normal


Costum de baie handmade Cosita Linda din 2 piese, cu un design fermecator. Are model impletit la sutien si bustul buretat, evidentiind chiar si un bust mic. Slipul este brazilian si decupat in lateral, iar sutienul tip bustiera se leaga la spate.
costume_de_baie_din_columbia6costume_de_baie_din_columbia7

 

Costum de baie din doua piese cu slip brazilian Cosita Linda albastru cu imprimeu floral


Costum de baie handmade Cosita Linda din 2 piese, cu un design modern datorita combinatiei de imprimeu grafic, cu volanase si insertii de broderie aplicata manual. Slipul este normal, iar sutienul se leaga la spate. Wow, alegerea perfecta!
costume_de_baie_din_columbia8costume_de_baie_din_columbia9

 

Tu ti-ai ales costumul de baie preferat din colectia Cosita Linda?


Sursa articol:
http://starsblog.ro/costume-de-baie-din-columbia-exclusiv-la-starshiners/