dyfashion.ro

Tricouri de dama in tendinte in 2017


tricouri_de_dama_in_tendinte_in_2017_1

Trend alert – tricourile momentului


Asociate initial cu activitatile sportive, tricourile au inceput sa fie privite si din alte unghiuri in ultimele sezoane. Cu o multitudine de croiuri, imprimeuri si din diverse materiale, acestea pot inlocui cu succes chiar si o bluza cu un design elegant.

Tricoul a devenit o piesa must have in garderoba unei fashioniste. Il poti purta sub un top cu bretele, sub un sacou cu maneci clopot, precum si la pantaloni culottes sau o fusta transparenta din dantela. O piesa versatila ce poate fi integrata in aproape orice tip de tinuta.

Vezi ce tricouri in tendinte iti propune StarShinerS!

Tricou cu mesaj


Tricou Top Secret S027494 White

Tricoul cu mesaj poate fi purtat atat in tinute casual, cat si office. La birou alege un tricou cu mesaj nu prea indraznet. Poarta-l cu o pereche de blugi cu talie inalta si un sacou in carouri. Vei arata fabulos!

tricouri_de_dama_in_tendinte_in_2017_2tricouri_de_dama_in_tendinte_in_2017_3

 

Tricou cu desen


Tricou casual Top Secret alb din bumbac

Tricoul cu desen e o piesa vestimentara cool. Lasa-l sa fie punctul de interes al tinutei si asorteaza-l cu o pereche de blugi boyfriend si adidasi. Vei obtine un look confortabil si trendy!

tricouri_de_dama_in_tendinte_in_2017_4tricouri_de_dama_in_tendinte_in_2017_5

 

Tricou alb


Tricou Top Secret S019940 White

Tricoul alb e piesa cea mai versatila. Poate fi asortat atat la tinute simple, cat si in combinatie cu piese statement. Poarta un tricou alb cu o fusta din paiete pana la genunchi si o pereche de sandale cu toc inalt. Vei obtine un look de club uber cool!

tricouri_de_dama_in_tendinte_in_2017_6tricouri_de_dama_in_tendinte_in_2017_7

 

Tricou in dungi


Tricou Top Secret S022029 Green

Dungile se poarta si anul acesta. Asa ca, ai nevoie de un tricou in dungi colorate in garderoba! Poarta-l in tinute moderne, cu fuste tip creion sau in clos intr-o singura culoare. Nu uita de palaria chic din paie! Vei arata senzational!

tricouri_de_dama_in_tendinte_in_2017_8tricouri_de_dama_in_tendinte_in_2017_9

 

Tricou cu imprimeuri florale


Tricou Top Secret S021514 White

Tricoul cu imprimeu floral are o oarecare eleganta. Poate fi integrat intr-o tinuta moderna all white, cu o pereche de pantaloni albi largi si un sacou alb din in. In picioare opteaza pentru o pereche de sandale cu platforma.

tricouri_de_dama_in_tendinte_in_2017_10tricouri_de_dama_in_tendinte_in_2017_11

 

Tricou cu imprimeuri geometrice


Tricou Top Secret Shape Nude

Obtine un look fresh si poarta tricoul in combinatie cu blugi, fuste casual, mocasini sau pantofi cu toc. In functie de ce iti place mai mult sa porti, acest tricou te ajuta sa iti formezi un look modern.

tricouri_de_dama_in_tendinte_in_2017_12tricouri_de_dama_in_tendinte_in_2017_13

 

Tu ce model de tricou vei achizitiona?


Sursa articol;
http://starsblog.ro/trend-alert-tricourile-momentului/