dyfashion.ro

Genți și poșete dama de ocazie

genti_si_posete_de_ocazie_1

Genți și poșete de seară de damă: ce se poartă la anul acesta?


Evenimentele deosebite cer ținute deosebite, iar accesoriile nu pot lipsi. În funcție de natura evenimentului și perioada zilei în care se desfășoară, poți opta pentru poșete elegante, cu lanț și design minimalist sau pentru un clutch, geantă tip plic.

genti_si_posete_de_ocazie_2

La petreceri, gale, nunți sau botezuri, îți recomandăm plicuri de damă de ocazie, care să completeze ținuta prin efectul elegant pe care îl conferă. Pentru cocktail-uri sau petreceri în aer liber, o poșetă se poate dovedi mai utilă, fiind mai încăpătoare, dar la fel de elegantă.


1. Genți plic de seară sau clutch-uri deosebite, pentru baluri sau gale


Dacă îți dorești o poșetă pentru ieșiri deosebite, clutch-ul sau poșeta plic este ceea ce cauți. Micuțe, de dimensiuni apropiate de cele ale portofelelor de damă, acestea sunt destinate balurilor, ceremoniilor și evenimentelor festive, în general.

genti_si_posete_de_ocazie_3

În acest sezon rece, optează pentru genți plic mici, ușor de ținut în mână, simple sau cu inserții, broderii sau în culori aprinse.

genti_si_posete_de_ocazie_4


2. Plicurile  de ocazie din lac, pentru nunți sau botezuri


Gențile și plicurile de damă lăcuite își păstrează farmecul și eleganța în acest sezon. Se potrivesc de minune la haine de blană și contrastează la fel de frumos cu pielea întoarsă.

genti_si_posete_de_ocazie_5

Astfel, le poți asorta la diverse botine sau cizme peste genunchi din piele naturală întoarsă. Sezonul primăvară/vară este un adevărat vestitor al eleganței. Alege modele create de designeri români, în ateliere de producție 100% românești.

genti_si_posete_de_ocazie_6

 

3. Genți cu margine metalică și lanț, pentru petrecerile tip cocktail


În 2017, moda genților cu lanț în loc de baretă continuă. Alege, însă, modele cât mai simple, în nuanțe neutre și de dimensiuni medii.

genti_si_posete_de_ocazie_7

Poartă-le cu mănuși lungi din piele naturală, haine de blană și cizme lungi, combinații care îți vor garanta o apariție extrem de elegantă.

De la modele din piele naturală sau întoarsă, la inserții cu blană, design minimalist și practic și genți supradimensionate de purtat atât la ținute casual, cât și la ținute sport, tendințele în materie de genți de damă, genți office, poșete de ocazie sau plicuri pentru evenimente deosebite sunt extrem de versatile și surprind cu o paletă largă de culori și combinații de stil.

Ama Fashion ți-a pregătit colecția cu cele mai moderne și noi modele de genți și poșete  – captează toate privirile din jurul tău!

genti_si_posete_de_ocazie_8

Posete, Genti - vezi oferta actualizata si preturile

Sursa articol:
https://www.amafashion.ro/blog/tendinte-genti-dama/