dyfashion.ro

Genți si rucsacuri în tendințe în 2017

genti_si_rucsacuri_in_tendinte_in 2017_1

Ce genți si rucsacuri se poartă: modele de piele, în tendințe în 2017


În garderoba unei femei numărul de genți ocupă un loc fruntaș, alături de perechile preferate de pantofi. Nu este un mister pentru nimeni faptul că poșetele reușesc să ilustreze de minune stilul personal al femeilor care le poartă, iar o adevărată fashionistă nu va avea niciodată prea multe plicuri, rucsacuri sau poșete în colecție!

Pregătește-te pentru sezonul 2017, în care pielea naturală și cea întoarsă se completează reciproc în funcție de situație, iar ținutele se transformă dramatic alături de accesoriul potrivit.

De la gențile supradimensionate, potrivite pentru shopping, sau mini, pentru ieșiri casual în oraș, la rucsacuri versatile pentru o zi ocupată la birou sau clutch-uri foarte elegante, pentru serile deosebite, ți-am pregătit cele mai elegante și în vogă modele de genți, poșete, rucsacuri și plicuri  care fac senzație anul acesta!

Tendințele angenti dama tendinteului 2017 în materie de genți de damă: ce se poartă?


genti_si_rucsacuri_in_tendinte_in 2017_2
1. Pielea naturală

Sezonul 2017 vine cu o paletă extrem de generoasă de trenduri și culori pentru gențile din piele naturală de anul acesta. Am tras cu ochiul peste hotare și am selectat o serie de trenduri pe care nu ți-ar plăcea să le ratezi!

Fashionisers ne îndeamnă să reînnoim colecția genților de mână care fac ravagii pe catwalk, în diverse modele geometrice, din materiale rigide și pattern-uri deosebite.

2. Gențile si rucsacurile colorate

În materie de culori, se poartă gențile și poșetele argintii și aurii, în contrast cu ținutele all black simple, poșetele albastre sau bleumarin din piele naturală sau piele întoarsă, dar și plicurile și gențile bej, crem sau albe, care contrastează potrivit cu vremea posomorâtă de afară.

Dacă ești adepta culorilor aprinse și îți plac gențile multicolore, fă-le loc în colecție! Anul acesta se poartă și gențile de damă bordo, galbene, mov, gri, verzi sau roșii. Accesoriează-le la ținute în culori uni și pregătește-te să atragi toate privirile în jurul tău.

3. Modelele casual, office și de seară, readaptate modern

Vezi în continuare ultimele noutăți în materie de genți casual și office!

Gențile casual: 6 modele esențiale, la modă


Geanta de zi trebuie să îndeplinească cel puțin două condiții: să fie comodă, versatilă, dar și în vogă, ușor de accesorizat. În noul sezon, gențile și poșetele de damă din piele naturală sunt la mare căutare.

genti_si_rucsacuri_in_tendinte_in 2017_3

Fiind rezistente precum sunt și clasice, o geantă din piele va fi un must-have în garderoba ta. Contrastele sunt apreciate de sezonul 2017,  astfel că vei găsi atât modele minimaliste, cât și genți mari, voluminoase, pe care le poți lua cu tine și la birou, și la cumpărături, chiar și la sala de fitness.

1. Genți de mână sau de umăr, pentru zilele pline de activități

Sunt la modă gențile casual, de mână și de umăr, care ne amintesc de gențile vintage pentru cumpărături.

Simple, cu imprimeu sau broderie, sistemul versatil de prindere (de mână, de umăr) ne conferă libertatea de a realiza o mulțime de combinații în tendințe.

genti_si_rucsacuri_in_tendinte_in 2017_4

Investește într-o geantă de calitate și nu vei regreta nicicând achiziția, căci o vei purta multă vreme, dincolo de capriciile catwalk-ului și ale caselor internaționale de modă.

genti_si_rucsacuri_in_tendinte_in 2017_5

2. Gențile tip sac, supradimensionate, pentru sesiunile de shopping

Gențile tip sac sau plasă, cu baretă detașabilă au revenit în tendințe și le poți admira în diverse dimensiuni. Deosebit de practice, din piele naturală sau piele întoarsă, ele trec de asemenea testul eleganței dacă le accesorizezi în modul potrivit.

genti_si_rucsacuri_in_tendinte_in 2017_6

Geanta de mână tip sac este un model multifuncțional, practic și încăpător. Alege un model în culori aprinse pe care să-l accesorizezi la un palton simplu negru și ești gata de drum, oriunde ai merge!

genti_si_rucsacuri_in_tendinte_in 2017_7


3. Gențile de zi mini, cu franjuri sau accente deosebite, de vară

Dacă nu ești adepta genților de mari dimensiuni, gențile mini de mână îți vor fi de mare ajutor. Lăcuite sau din piele naturală moale, întoarsă, cu franjuri, imprimeu înflorat sau motive tradiționale, alege modele de genți lucrate manual, brodate, și fabricate în România.

genti_si_rucsacuri_in_tendinte_in 2017_8

Gențile de mână sunt perfecte pentru femeile active, iar franjurile adaugă un plus de stil, care te ajută sa iesi in evidenta

genti_si_rucsacuri_in_tendinte_in 2017_9

Anul acesta se poartă și formele geometrice, în combinații armonioase de materiale și pattern-uri care atrag atenție oriunde mergi. Fie că optezi pentru poșetele rotunde cu baretă pe umăr ori o geantă dreptunghiulară de mână, acestea sunt confecționate din materiale mai rigide, pentru a-și păstra forma intactă. Astfel, ești obligată să îți organizezi mult mai bine geanta, având în vedere materialul și spațiul limitat.

Gențile office: 3 modele la modă, de purtat în mediul business


Ținutele office merg de minune cu poșetele elegante din piele naturală rigidă, compartimentate astfel încât să nu pierzi timpul căutând acul în carul cu fân în cadrul vreunei ședințe business.

genti_si_rucsacuri_in_tendinte_in 2017_10

Alege modele geometrice lucrate manual care se remarcă prin simplitatea lor sofisticată. Cu un design funcțional în linii drepte sau buzunare multiple, te vei bucura de practicitatea genții office, dar și de privirile admirative din jurul tău.

1. Genți office din piele, tip servietă, pentru întâlnirile business

Pentru femeile obișnuite cu stilul office și codul vestimentar strict de corporație, gențile office cu formă dreptunghiulară sunt foarte potrivite pentru stilul business și sunt de asemenea în tendințe în acest sezon. Practică și confortabilă, geanta office tip servietă este perfectă atunci când ai o mulțime de acte și documente de luat cu tine din ședință în ședință.

genti_si_rucsacuri_in_tendinte_in 2017_11

Înlocuiește servieta diplomat tradițională cu o geantă office mare, dreptunghiulară și stylish, încăpătoare și practică. Alege culori neutre care îți permit accesorizarea ei la diverse ținute sau optează pentru genți office verzi, galbene sau bordo, atunci când alegi o ținută all black.

genti_si_rucsacuri_in_tendinte_in 2017_12

2. Genți de umăr sau tip poștaș, perfecte pentru joburile de teren

Dacă ești adepta ținutei office casual și preferi să-ți păstrezi mâinile libere, geanta tip poștaș se va dovedi o alegere bună pentru tine. Funcționalitatea unei genți pe care o folosești la birou sau în cadrul întâlnirilor de business este deosebit de importantă, iar gențile crossover vin în întâmpinarea nevoilor tale.

genti_si_rucsacuri_in_tendinte_in 2017_13

Alege barete groase, confortabile, pentru o susținere optimă. De asemenea, îți dorești un interior bine compartimentat și spațios, pentru o mai bună organizare. Nu vei da niciodată greș dacă alegi o geantă office tip poștaș neagră, clasică, de purtat la diverse combinații vestimentare.

genti_si_rucsacuri_in_tendinte_in 2017_14

De asemenea, roșul poate fi o alegere bună pentru o ținută all black sau conservativă.

3. Geanta de damă elegantă, din blană, pentru conferințe sau gale business

Blana revine în forță cu un plus de eleganță pentru ținutele tale. Sezonul acesta, nu te limita doar la haine de blană. Optează pentru genți de damă din blană, elegante, perfecte pentru o apariție sofisticată.

genti_si_rucsacuri_in_tendinte_in 2017_15

Dacă nu agreezi gențile din blană în totalitate, poți alege inserții de blană de diverse tipuri și să rămâi în trend. Asortează-le la paltoane sau geci slim de piele pentru un efect glamour.

genti_si_rucsacuri_in_tendinte_in 2017_16

Genti si posete din piele naturala - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://www.amafashion.ro/blog/tendinte-genti-dama/