dyfashion.ro

Primavara in tinute casual LaFemme

primavara_in_tinute_casual_la_femme1

Stilul casual care iti pune in valoare feminitatea


Confortabil, care pune in valoare feminitatea, stilul casual poate fi purtat zi de zi. Suficient de permisiv, acesta iti ofera libertatea sa combini majoritatea pieselor din garderoba personala.

Casual inseamna combinatie de culori si piese vestimentare. Inseamna confort si stil personal. Haine  confectionate din materiale care nu au nevoie de tratament special si incaltaminte  comoda.


primavara_in_tinute_casual_la_femme2primavara_in_tinute_casual_la_femme3

Locul tau de munca nu impune un dress-code prea rigid? E minunat! Poti jongla zilnic intre tinute formate din jeansi si pantofii sport si rochii lejere, asimetrice, accesorizate cu o pereche de botine.

Pentru ca tinutele casual au inclus tot mai multe elemente masculine, un tricou unisex si o pereche de pantaloni scurti ar merge perfect pentru o plimbare in parc, sau  la o sedinta de shopping, alaturi de cea mai buna prietena.

Te intereseaza o tinuta neconventionala?  Opteaza pentru o  pereche de blugi rupti,  skinny sau boyfriend si o camasa din bumbac, cu aplicatii. Vei face senzatie!

primavara_in_tinute_casual_la_femme4primavara_in_tinute_casual_la_femme5

Ce ar completa un outfit de acest gen? Un accesoriu statement. Care sa adauge profunzime nonculorilor, sau un plus de sofisticare intregii tinute.

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/