dyfashion.ro

Rochii de ocazie cu maneci transparente

rochii_de_ocazie_transparente1

Fii senzuala in rochii de ocazie cu maneci transparente


Daca seductia este o arma, atunci misterul ii este munitie. Desigur, nu-ti recomandam sa iei ostatici la evenimentele speciale, dar iti sugeram sa porti rochii de ocazie cu maneci transparente si nu putini vor fi aceia care vor cadea prada farmecului tau. 
Printre celelalte invitate care nu au aflat inca secretul detaliilor vestimentare fresh, din voal sau dantela pretioasa brodata, tu vei fi o prezenta diafana, senzuala si suficient de sofisticata pentru petrecerile unde-ti doresti sa fii in centrul atentiei.

Rochiile de ocazie cu maneci transparente va confera rafinament tinutei


Senzualitatea si increderea in fortele proprii nu au nevoie de mijloace de expresie facile, precum croielile exagerat de mulate sau decolteurile adanci. 
Detaliile transparente, realizate din tesaturi de calitate, sunt trucuri apreciate in lumea modei, atat de catre designeri, cat si de vedetele care-si doresc mereu sa surprinda prin tinute fabuloase. Asa ca poti alege cu incredere rochii cu insertii din voal sau dantela brodata pretioasa in zona bustului, sau rochii de ocazie cu maneci transparente, pentru ca vei fi cu siguranta in trend.

Miss Grey ti-a pregatit  in colectiile sale o varietate de rochii de seara cu detalii transparente, unde vei gasi, cu siguranta, tinuta perfecta pentru ocaziile speciale la care esti invitata in aceasta vara.

Rochiile cu maneci transparente aduc tinutei un aer fresh


rochii_de_ocazie_transparente2rochii_de_ocazie_transparente3

Pe langa avantajul ca poti purta modelele de rochii de ocazie cu maneci transparente atat in anotimpul mai racoros, cat si vara, ceea ce le diferentiaza de alte piese vestimentare elegante este prospetimea insinuata de tesatura diafana care-ti invaluie bratele. 
Sigur pielea ta se va bucura de alintul dantelei pretioase brodate din care este confectionata rochia scurta Selin, iar accentele glamour si nuanta jucausa a designului iti vor infuza un binevenit boost de energie si optimism.

Transparenta e cel mai hot trend


Feminin si indraznet, stilul vestimentar care lasa sa se intrezareasca pielea prin texturi stravezii fascineaza privitorul si alimenteaza imaginatia.

Starurile de la Hollywood au socat de nenumarate ori purtand tinute complet transparente, insa nu trebuie sa uitam ca mai mult inseamna, deseori, mai putin. Tu vei demonstra eleganta si gratie alegand insertii transparente strategic plasate, detalii din dantela brodata in zona bustului sau rochii de ocazie cu maneci transparente.

Experimenteaza cu incredere si fii sincera cu tine cand alegi piese vestimentare care nu-ti ascund complet pielea. Identifica zonele cu probleme si atrage atentia spre cele de care esti mandra. Nu uita sa zambesti si sa celebrezi momentele frumoase din viata ta purtand rochiile care ti se potrivesc.

Rochii de ocazie - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/fii-eleganta-si-senzuala-in-rochii-de-ocazie-cu-maneci-transparente/