dyfashion.ro

Rochii de ocazie pentru soacre

rochii_de_ocazie_pentru_soacre1

Rochii potrivite pentru o soacra cu adevarat eleganta!


Nunta copiilor este unul dintre evenimentele mult asteptate de orice mama. Pe langa febra pregatirilor, un aspect ce iti va da o usoara bataie de cap e si alegerea rochiei. Rochia de ocazie aleasa trebuie sa fie eleganta, decenta si sa iti puna in evidenta silueta.

Bineinteles ca o rochie lunga de ocazie iti va da un plus de eleganta si rafinament. Rochiile lungi au si avantajul de a-ti alungi si subtia silueta. Ca alternativa, poti opta pentru o rochie ce se termina cu o palma sub genunchi sau pana la jumatatea gambei.

In ceea ce priveste culoarea rochiei, alege o culoare ce iti pune in evidenta trasaturile fetei. Singura culoare pe care e necesar sa o eviti la nunti in general este albul. Mireasa e singura ce poate purta aceasta culoare in ziua nuntii.

Ti-am pregatit 4 modele de rochii potrivite pentru o soacra cu adevarat eleganta!

Rochie Ana Radu Prestigious Moments Black


Rochie lunga si eleganta de seara poart-o in momentele speciale din viata ta. Noi iti recomandam sa o porti la nunti, botezuri sau alte festivitati unde tinuta este obligatorie.

rochii_de_ocazie_pentru_soacre2rochii_de_ocazie_pentru_soacre3

Rochie Fofy Opulence Red


Rochie lunga, de gala, cu aplicatii de paiete si voal este captusita pe interior si se poate purta cu sutien fara bretele sau bretele de silicon. Poart-o cu un sal din satin pe umeri pentru un plus de eleganta. La evenimentele speciale, fii in centrul atentiei!

rochii_de_ocazie_pentru_soacre4rochii_de_ocazie_pentru_soacre5

Rochie de seara neagra StarShinerS cu spatele gol din material dantelat


Rochie lunga eleganta din voal, in combinatie cu suprapunere de dantela, este ideala pentru a o purta la nunta copiilor tai. Partea superioara este accesorizata cu paiete, ceea ce ii confera un plus de stralucire si eleganta. O pereche de sandale cu tocul subtire sunt alegerea perfecta pentru acest model! Vei arata splendid!

rochii_de_ocazie_pentru_soacre6rochii_de_ocazie_pentru_soacre7

Rochie Artista Deep Passion Red


Rochie lunga din catifea, cu accesoriu cusut pe talie si maneci lungi, emana eleganta si feminitate. Alege-o pentru o aparitie rafinata!

rochii_de_ocazie_pentru_soacre8rochii_de_ocazie_pentru_soacre9 

Tu ti-ai ales rochia pentru nunta copiilor tai?

Rochii de ocazie elegante - vezi oferta completa

Sursa articol:
http://starsblog.ro/rochii-de-nunta-pentru-soacre/