dyfashion.ro

Rochii de seara asimetrice

rochie_de_seara_asimetrica1

Trei motive ca sa porti rochii de seara asimetrice


De ce asimetrie? De ce nu aceleasi linii clasice, care pastreaza tinuta in limitele unui stil cuminte? Pentru ca, din fericire, femeilor le plac surprizele, le plac intrigile palpitante si rasturnarile de situatie, iar cand vine vorba de haine… cu siguranta exista niste rochii de seara asimetrice care spun cele mai captivante si uimitoare povesti. Creativitatea este cel mai scurt drum catre unicitate, iar un design original al tinutei pe care alegi sa o porti la o ocazie speciala va servi ca o declaratie de personalitate.


Rochiile asimetrice surprind intotdeauna placut


rochie_de_seara_asimetrica2rochie_de_seara_asimetrica3

Tivul inegal, diferentele de lungime sau niste volane in diagonala sugereaza o atitudine jucausa si in acelasi timp increzatoare. In plus, un umar dezgolit este perceput ca fiind mult mai senzual decat un decolteu adanc, si in plus, pastreaza tinuta in zona elegantei rafinate.

Alegand, pentru urmatorul eveniment special din viata ta, unul dintre modelele de rochii pe un umar din noua colectie Miss Grey, vei descoperi cu uimire un alt efect al rochiilor de seara asimetrice: flateaza silueta. 
Daca vrei sa camuflezi anumite zone ale corpului cu care nu esti tocmai impacata, poti purta fie rochii inegale, scurte in fata, lungi in spate, fie rochii cu o croiala deosebita in zona bustului. Rochia Bertha, de exemplu, confera volum in zona superioara datorita celor trei volane plasate ingenios, in diagonala, reusind sa creeze iluzia unui bust mai plin.

Putine femei sunt suficient de indraznete pentru a purta rochii de seara asimetrice


Nu este la fel de usor pentru toata lumea sa iasa din zona uniformitatii, iar cand vine vorba de tinutele elegante purtate la evenimente cu multi invitati, din pacate, unele femei ezita sa aleaga rochii care depasesc traditia.  rochii de seara asimetrice atat de deosebite: iti garanteaza complimentele si admiratia celor din jur.


Anul acesta, rochiile asimetrice sunt in trend


rochie_de_seara_asimetrica4rochie_de_seara_asimetrica5

Vedetele adora sa poarte astfel de tinute pe covorul rosu, asa ca de ce nu ai face-o si tu? Bine, nu chiar pe covorul rosu, dar poate la o petrecere de cocktail sau la o intalnire romantica, o rochie asimetrica te poate transforma intr-o adevarata diva. 
Poti alege un model precum Elida, o piesa vestimentara de exceptie, realizata din antic special intr-un design deosebit, cu un volan sofisticat care invaluie un umar, dezgolindu-l seducator pe celalalt. 
Astfel, cu un minim de efort vei reusi fii in pas cu moda si sa castigi atentia si complimentele tuturor celorlalti invitati.

Rochii de seara - vezi oferta completa

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/trei-motive-ca-sa-porti-rochii-de-seara-asimetrice/