dyfashion.ro

Sandale ECCO din piele naturala


sandale_ecco_din_piele_naturala1

Sandale dama ECCO Touch 25 S • ECCO

Sandale din piele naturala
Sandale dama confectionate din piele naturala, moale, oferind suport si confort intreaga zi. Sancul non-metalic ofera sprijin piciorului. Brantul acoperit cu piele absoarbe socurile.Aceste sandale sunt potrivite pentru orice tinuta.

SANDALE DIN PIELE NATURALA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI        


sandale_ecco_din_piele_naturala2

Sandale dama moderne ECCO Touch 25 • ECCO

Sandale din piele naturala
Sandale dama moderne ECCO Touch 25, confectionate din piele naturala. Prevazute cu barete ajustabile care permit reglarea usoara. Brantul din piele moale asigura confortul necesar pe tot parcursul zilei. Talpa din poliuretan usoara adauga o nota de feminitate, oferind in acelasi timp confort si eleganta. Fetele din piele moale adauga o nota de eleganta.
        
sandale_ecco_din_piele_naturala3

Sandale sport dama ECCO OFFROAD (biscaya) • ECCO

Sandale din piele naturala
Sandalele de dama ECCO OFFROAD realizate din piele nubuck moale cu prindere in trei puncte pentru o ajustare perfecta si confortabila. Brantul din microfibra si spuma EVA asigura confort si stabilitate. Talpa intermediara din spuma direct injectata ofera amortizare si confort pe durata intregii purtari. Tehnologia Receptor adauga stabilitate si suport dinamic la impactul cu solul. Talpa din cauciuc este durabila, ofera aderenta si flexibilitate.
        


sandale_ecco_din_piele_naturala4

Sandale casual dama ECCO Flash (Coffee) • ECCO

Sandale din piele naturala
Sandale casual femei ECCO Flash, confectionate din piele nubuck, inspirate din stilul gladiator, cu aspect feminin modern. Prevazute cu sistem de fixare rapida, bareta cu scai, pentru o ajustare usoara si perfecta. Captuseala din piele ofera un climat optim in interior. Brantul din spuma EVA este acoperit cu piele pentru a asigura confortul necesar. Talpa direct injectata din PU amortizeaza socurile, este flexibila, aderenta si ofera confort maxim pe intraga durata a purtarii.
       
sandale_ecco_din_piele_naturala5

Sandale sport dama ECCO Offroad (Rosii) • ECCO

Sandale din piele naturala
Sandale sport dama ECCO Offroad cu un design versatil, confectionate din piele nubuck de inalta calitate, fiind potrivite pentru activitatile in aer liber si nu numai. Sistemul de fixare cu scai permite o potrivire usoara si confortabila. Brantul din spuma EVA cu microfibra absoarbe umezeala si amortizeaza fiecare pas. Talpa aderenta cu tehnologia RECEPTOR® asigura stabilitate si confort.
       
sandale_ecco_din_piele_naturala6

Sandale casual dama ECCO Freja (Albe) • ECCO

Sandale din piele naturala
Sandale casual dama ECCO Freja, confectionate din piele. Prevazute cu sistem de fixare rapida, cu scai pentru o ajustare usoara si perfecta. Brant unic din TPE pentru confort de lunga durata. Talpa direct injectata din PU amortizeaza socurile, este flexibila si aderenta, oferind confort maxim pe intreaga durata a purtarii
       
sandale_ecco_din_piele_naturala7

Sandale casual dama ECCO Freja (Negre) • ECCO

Sandale din piele naturala
Sandale casual dama ECCO Freja, confectionate din piele. Prevazute cu sistem de fixare rapida, cu scai pentru o ajustare usoara si perfecta. Brant unic din TPE pentru confort de lunga durata. Talpa direct injectata din PU amortizeaza socurile, este flexibila si aderenta, oferind confort maxim pe intreaga durata a purtarii

SANDALE ECCO DIN PIELE NATURALA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI      
sandale_ecco_din_piele_naturala8

Sandale casual dama ECCO Touch Sandal Plateau (maro) • ECCO

Sandale din piele naturala
Sandalele ECCO Touch Plateau mari sunt confectionate din piele moale cu detalii metalice(tinte). Sunt prevazute cu bareta la spate si catarama pentru o mai buna fixare. Interiorul este din piele absorbind astfel umezeala si creand un mediu uscat. Brantul este acoperit cu piele si ECFS permite recircularea aerului. Talpa este din PU direct injectat, iar tehnologia PORON® absoarbe socurile oferind un plus de confort. Talpa este usoara si flexibila oferind confort intreaga zi.
        
sandale_ecco_din_piele_naturala9

Sandale outdoor dama ECCO Cruise (roz) • ECCO

Sandale din piele naturala
Sandale outdoor pentru femei ECCO Cruise sunt confectionate din material textil si piele ecologica. Tehnologia RECEPTOR® asigura confort, stabilitate si un suport dinamic. Talpa este direct injectata din PU, iar partea exterioara din TPU este frumos colorata in nuantele sandalei, care absoarbe socurile si este flexibila. Prevazute cu trei barete pentru o buna ajustare si reglare pe picior.
       


sandale_ecco_din_piele_naturala10

Sandale business dama ECCO Shape 35 (Albastre) • ECCO

Sandale din piele naturala
Sandale casual dama ECCO Shape 35, confectionate din piele, detaliati cu tinte elegante. Captusiti cu piele ce absoarbe umezeala si lasa piciorul sa respire in mod natural. Forma speciala a bratului pastreaza piciorul intr-o pozitie corecta. Talpa usoar si flexibila din PU imbracata in piele este extrem de comoda si eleganta ,iar tocul de 35 mm este foarte stabil.
       
sandale_ecco_din_piele_naturala11

Sandale business dama ECCO Shape 35 Block (Negri) • ECCO

Sandale din piele naturala
Sandale de dama ECCO Shape 35 Block sunt confectionate din piele nubuck si au un toc de 35 mm imbracat in acelasi tip de piele ca si fetele acesteia. Talpa este direct injectata fiind foarte confortabila si flexibila, iar interiorul ei se afla un sanc care ofera stabilitate intreaga zi. Interiorul si brantul lor este din piele oferind astfel un climat uscat piciorului. Se incalta cu usurinta fiind ideale pentru femeile aflate mereu in miscare.
   
sandale_ecco_din_piele_naturala12

Sandale sport dama ECCO Cruise (Negre) • ECCO

Sandale din piele naturala
Sandale outdoor pentru femei ECCO Cruise sunt confectionate din piele nubuc de Yak. Tehnologia RECEPTOR® asigura confort, stabilitate si un suport dinamic. Talpa, este direct injectata din PU in nuantele sandalei ,absoarbe socurile si este flexibila. Brantul acoperit cu microfibra este delicata la atingere si ofera suport fiecarui pas. Prevazute cu barere pentru o buna ajustare si reglare pe picior.
        
sandale_ecco_din_piele_naturala13

Sandale sport dama ECCO Cruise (Gri / Dark Shadow) • ECCO

Sandale din piele naturala
Sandale outdoor pentru femei ECCO Cruise sunt confectionate din piele nubuc de Yak. Tehnologia RECEPTOR® asigura confort, stabilitate si un suport dinamic. Talpa, este direct injectata din PU, iar partea exterioara din TPU este frumos colorata in nuantele sandalei, care absoarbe socurile si este flexibila. Brantul acoperit cu microfibra este delicata la atingere si ofera suport fiecarui pas.

SANDALE ECCO DIN PIELE NATURALA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI         
sandale_ecco_din_piele_naturala14

Sandale casual dama ECCO Flash (Maro / Lion) • ECCO

Sandale din piele naturala
Sandale casual dama ECCO Flash, confectionate din piele de premium supla si rezistenta. Prevazute cu sistem de inchidere cu fermoar, pentru o incaltare usoara si rapida. Captuseala din piele ofera senzatie placuta pastrand piciorul uscat. Brantul din spuma EVA acoperit cu piele este moale si ofera suport. Talpa direct injectata din PU amortizeaza socurile este flexibila si aderenta, oferind confort maxim pe intraga durata a purtarii.
   


sandale_ecco_din_piele_naturala15

Sandale business dama ECCO Rivas 45 II (Bej / Rose Dust) • ECCO

Sandale din piele naturala
Sandalele elegante pentru femei ECCO Rivas 45 II sunt confectionate din piele neteda, de culoare roz prafuit, foarte placuta la tingere si moale.Tocul de 45mm este imbracat in pielein aceasi nuanta cu fetele sandalei, asigura stabilitate si sustinere la fiecare pas. Talpa este flexibila si amortizeaza socurile la contactul cu solul. interiorul este din piele fina





Pe aceiasi tema:
Sandale moderne de damă, ideale pentru vară 
Sandale rafinate cu o formă deosebită