dyfashion.ro

Top dantelat cu fusta tip creion

top_dantelat_cu_fusta_tip_creion_1

Shop the outfit: top dantelat cu fundita cu fusta tip creion


Esti in cautarea unui outfit elegant si versatil? Iti propun o tinuta ce poate fi purtata la birou, la o zi onomastica, la o cununie civila, la o cina romantica si chiar si in club. Acestea sunt doar cateva ocazii la care acest outfit ar fi extrem de potrivit, dar sunt sigura ca tu vei gasi si altele.

Ce crezi ca iti propune StarShinerS? Ai ghicit! Clasica fusta tip creion asortata cu un top modern!


Top eleganta din material dantelat StarShinerS negru cu accesoriu in forma de fundita


Topul croit din material dantelat, accesorizat cu fundite si pietre strass, se potriveste la tinute elegante si office chic. Poarta-l cu o fusta creion, o fusta in clos sau o pereche de pantaloni evazati. La birou completeaza-ti tinuta cu un sacou trendy.

Topul cu bretele late si decolteu patrat se potriveste chiar si celor ce au umerii lati si sanii voluptosi. Acest tip de decolteu iti va evidentia frumos bustul.

top_dantelat_cu_fusta_tip_creion_2top_dantelat_cu_fusta_tip_creion_3


Fusta Visinie StarShinerS Midi Tip Creion


Fusta StarShinerS tip creion, cu talie inalta, croita dintr-o stofa fina si elastica se aseaza perfect armonios pe corp. Asorteaz-o la birou cu o camasa cambrata, in tinute de zi cu o bluza cu croi lejer, iar in club cu un top dantelat cu fundita.

Fusta tip creion scoate in evidenta formele feminine. Se potriveste celor ce au o silueta clepsidra, rotunda sau triunghi. In cazul celor cu o silueta triunghi e de dorit ca fusta sa fie confectionata dintr-un material mai tare. Chiar si cele cu o silueta triunghi inversat sau androgina pot purta acest model de fusta, insa doar cu un top peplum, ce da volum soldurilor.

top_dantelat_cu_fusta_tip_creion_4top_dantelat_cu_fusta_tip_creion_5

Din Piele Naturala Nymphea Black

Pantofii din piele naturala lacuita sunt superbi. Ii poti purta la tinute elegante, office, dar si la ocazii speciale. Un model clasic, ce nu se demodeaza!

Pantofii din piele naturala lacuita1Pantofii din piele naturala lacuita2

Geanta Din Piele Naturala Pretty Choice Black

O geanta din piele naturala foarte versatila! Poart-o pe umar, ca geanta tip postas, la tinute casual si office. La tinute mai elegante o poti purta in mana, sub forma unei posete plic.

Geanta Din Piele Naturala Pretty Choice Black 

Sursa articol:
www.starsblog.ro