fashiondays.ro

Trendul verii: rochii cu spatele gol!

trendul_verii_rochia_cu_spatele_gol1

Rochia cu spatele gol, o adevarata provocare!


Rochia cu spatele gol poate fi o adevarata provocare pentru cea care o poarta. Atunci cand alegi sa porti o astfel de rochie cea mai importanta este atitudinea. Potrivita pentru femeile increzatoare, ce sunt constiente de atuurile lor fizice si nu se tem sa le afiseze.


Pentru a avea efectul scontat o astfel de rochie trebuie purtata fie fara sutien, fie cu un sutien din silicon, special creat pentru genul acesta de rochii. Sutienul nepotrivit poate strica intreaga tinuta!


Iti propun 4 modele senzuale pe care le gasesti pe StarShinerS.

Rochie StarShinerS Enigmatical Cream


Rochia tip creion, din jaquard, are un croi elegant si spatele decupat in V. In zona decolteului din spate sunt aplicatii din voal si dantela. Se potriveste la evenimente speciale, cum sunt nuntile, botezurile si cocktail-urile.

trendul_verii_rochia_cu_spatele_gol2trendul_verii_rochia_cu_spatele_gol3

Rochie Daniella Cristea Gallantry Coral


Rochia lunga din voal, lejera, se leaga dupa gat si are spatele gol. Daca esti invitata la o nunta pe malul marii sau intr-o alta locatie in aer liber vei arata fantastic purtand o astfel de rochie. O tinuta sexy ce incita imaginatia privitorului!

trendul_verii_rochia_cu_spatele_gol4trendul_verii_rochia_cu_spatele_gol5

Rochie StarShinerS Sugar Babe Delightful Rosa


Wow! O rochita cu spatele gol atat de frumoasa, incat vei fi tentata sa o porti zilnic. Imprimeul viu colorat si compozitia materialului o fac potrivita pentru vara. O poti purta cu un sutien din silicon sau chiar fara sutien pentru ca materialul nu e transparent. Ideala pentru tineret.

trendul_verii_rochia_cu_spatele_gol6trendul_verii_rochia_cu_spatele_gol7

Rochie in clos cu decolteu Artista alba din material satinat


Rochia scurta in clos, cu imprimeu floral si decolteu adanc emana eleganta si rafinament. Spatele gol, unde se leaga cu un cordon sub forma de fundita, ii da un plus de senzualitate. Se potriveste unei tipe stilate pentru a o purta la ocazii speciale.

trendul_verii_rochia_cu_spatele_gol8trendul_verii_rochia_cu_spatele_gol9

Ce model de rochie cu spatele gol preferi?

Rochii cu spatele gol - vezi oferta completa

Sursa articol:
http://starsblog.ro/descopera-trendul-verii-rochia-cu-spatele-gol/