dyfashion.ro

12 rochii de plaja lejere

rochie-de-plaja-lejera-1

1.Rochie de plaja Audrina din colectia Vacanze • Vacanze

Rochii de plaja/ Tinute de plaja
Rochie de plaja de lux decorata cu model etno si model tip animal print. Exclusiv din colectia italiana Vacanze!Confectionata din material usor neted.Decolteu in V decorat cu pietricele si broderie etno.Maneca scurta.Croi drept partile laterale cu slitLungime: pana la genunchi (in functie de inaltime).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!  

ROCHII DE PLAJA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI  
rochie-de-plaja-lejera-2

2.Rochie de plaja Cecille din colectia Vacanze • Vacanze

Rochii de plaja/ Tinute de plaja
Rochie de plaja de lux. Confort absolut pe timpul verii. Exclusiv din colectia italiana Vacanze!Confectionata din material aerisit placut la atingere.Maneca scurta.Decolteu rotund cu fanta in partea din fata.Croi drept partile laterale cu buzunare ascunse.Lungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
rochie-de-plaja-lejera-3

3.Rochie de plaja Erika din colectia David Mare • David Mare

Rochii de plaja/ Tinute de plaja
Rochie de plaja lejera model animal print si model etno. Exclusiv din colectia italiana David Mare!Confectionata din material usor foarte respirabilSe inchide cu nasturi.Maneca trei-sferturi.Croi drept partile laterale cu buzunare ascunse si slitLungime: pana la genunchi (in functie de inaltime).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!   
rochie-de-plaja-lejera-4

4.Rochie de plaja Gianna din colectia David Mare • David Mare

Rochii de plaja/ Tinute de plaja
Rochie de plaja cu imprimeu extravagant. Exclusiv din colectia italiana David Mare!Confectionata din material usor si confortabil.Detine guler rochia se inchide cu nasturi.Maneca trei-sferturi completata de manseta (fara sistem de inchidere).Croiala usor extinsa partile laterale cu buzunare si slituri miciLungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
rochie-de-plaja-lejera-5

5.Rochie de plaja Tracy • Iconique

Rochii de plaja/ Tinute de plaja
Rochie de plaja lejera model interesant. Exclusiv din colectia italiana Iconique!Confectionata din 100% bumbac - material aerisit.Rochie cu maneca lunga si guler inchidere cu nasturi.Material cu pliuri (in partea stanga si partea dreapta a nasturilor)Partea de jos decorata cu doua benzi de dantela brodata.Croiala lejera confortabila avantajeaza orice silueta.Lungime: pana la genunchi (in functie de inaltime).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
rochie-de-plaja-lejera-6


6.Rochie de plaja Rubie din colectia David Mare • David Mare

Rochii de plaja/ Tinute de plaja
Rochie de plaja model luxos. Exclusiv din colectia italiana David Mare!Confectionata din material usor si aerisit.Maneca scurta.Decolteu rotund mai adanc.Croiala dreapta intr-o parte detine snur pentru ajustarea dimensiunii.Lungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
rochie-de-plaja-lejera-7

7.Rochie plaja Louisa din colectia Phax • Phax

Rochii de plaja/ Tinute de plaja
Rochie plaja Louisa din material lejer model rosu-negru.Confectionata din 100% viscoza material aerisit. Partea din fata cu model geometric se leaga in zona decolteuluiBretele inguste cu model interesant in partea din spate.Circuit cu elastic ingust in partea din spate.Croiala in A avantajeaza siluetaLungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
rochie-de-plaja-lejera-8

8.Rochie plaja Jeans din colectia Phax • Phax

Rochii de plaja/ Tinute de plaja
Simpla stilata si confortabila. Asa se poate descrie aceasta rochie cu aspect denim si maneca scurta ideala pentru plaja.Confectionata din 100% bumbac - purtare confortabila.Decolteu lejer cu elastic ingust.Croiala lejera avantajeaza siluetaLungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime) .Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
rochie-de-plaja-lejera-9

9.Rochie de plaja Bruna • Avalingerie

Rochii de plaja/ Tinute de plaja
Rochie vaporoasa de plaja din material tricot. Placuta si confortabila!Material confortabil uscare rapida.Tot materialul este cu mici gaurele - material aerisitLungime peste fund (in functie de inaltime)Partea din spate mai lunga - efect de subtiere.Croiala lejera mascheaza micile imperfectiuni!.Excelenta pentru orice costum de baie iti completeaza perfect tinuta de plaja!.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
rochie-de-plaja-lejera-10

10.Rochie de plaja Anabelle din colectia Iconique • Iconique

Rochii de plaja/ Tinute de plaja
Rochie de plaja de lux din colectia italiana Iconique!Confectionata din 100% bumbac (dantela perforata).Decolteu in V maneca scurta (lungime pana la cot)Partea din spate cu pasari brodate.Zona soldului cu snur ce permite ajustarea dimensiuniiLungime: peste fund (in functie de inaltime).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
rochie-de-plaja-lejera-11

11.Rochie de plaja Irene • Iconique

Rochii de plaja/ Tinute de plaja
Rochie de plaja confectionata din material respirabil decorata cu broderie. Exclusiv din colectia italiana Iconique!Confectionata din material confortabil neted cu proprietati de uscare rapida (ideal peste costumul de baie).Decolteul decorat cu broderie si pietricele maneca scurta.Partile laterale cu slituri.Croiala lejera confortabila avantajeaza orice siluetaLungime: pana la genunchi (in functie de inaltime).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
rochie-de-plaja-lejera-12

12.Rochie de plaja Tarja din colectia David Mare • David Mare

Rochii de plaja/ Tinute de plaja
Rochie de plaja confectionata din material respirabil croiala casual. Exclusiv din colectia italiana Iconique!Confectionata din material neted respirabil cu proprietati de uscare rapida.Decolteu in V maneci cazute croi drept.Partile laterale cu slituri - purtare confortabila.Croiala lejera confortabila avantajeaza orice siluetaLungime: pana la jumatatea coapsei (in functie de inaltime) .Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!