dyfashion.ro

4 modele superbe de rochii brodate

rochiile-cu-broderie-te-scot-in-evidenta-1

Rochiile cu broderie, detaliul ce te scoate in evidenta


Rochiile brodate sunt deosebit de frumoase si se diferentiaza de celelalte rochii datorita perfectiunii modelului brodat. O rochie simpla se transforma intr-un model special, menit sa incante privirile celor care te privesc.

Elementele brodate redau exact frumusetea naturala a florilor sau a pasarilor, daca broderia e realizata in ateliere specializate cu masini de ultima generatie. O rochie brodata este cu adevarat o rochie menita sa te scoata in evidenta, indiferent de eveniment.

Iti prezint 4 modele superbe de rochii brodate de pe StarShinerS.

Rochie de ocazie brodata StarShinerS albastra din material dantelat


Rochie midi eleganta de zi, din material dantelat, cu aplicatii de broderie. Se muleaza pe corp si are volanase in zona bustului, insotite de aplicatii de broderie pentru un plus de efect. Are accesoriu in contrast pentru evidentierea taliei. Alege un look romantic, imbrac-o cu sandale simple, cu toc subtire si comod!

rochiile-cu-broderie-te-scot-in-evidenta-2rochiile-cu-broderie-te-scot-in-evidenta-3

 

Rochie eleganta tip creion StarShinerS corai cu insertii de broderie


Rochie eleganta midi, din stofa usor elastica, cu maneci fluture si aplicatie de broderie florala. Materialul este plin si croiul tip creion. Se inchide cu fermoar la spate. Opteaza pentru o astfel de rochie potrivita pentru evenimente!

rochiile-cu-broderie-te-scot-in-evidenta-4rochiile-cu-broderie-te-scot-in-evidenta-5

 

Rochie casual in clos Fofy albastra-deschis cu insertii de broderie


Rochie din bumbac, de zi, cu un croi midi in clos, tip camasa cu guler ascutit. Materialul este elastic si subtire, captusit pe interior. Se inchide cu nasturi, are maneci scurte tip fluture si prezinta aplicatie de broderie florala si accesoriu tip snur. Fii moderna si poarta o rochie comoda potrivita pentru o femeie activa!

rochiile-cu-broderie-te-scot-in-evidenta-6rochiile-cu-broderie-te-scot-in-evidenta-7

 

Rochie cu insertii de broderie StarShinerS neagra cu volanase la maneca


Rochie midi cu un croi drept, din bengalin imprimat geometric, pana la genunchi. Materialul este elastic, de grosime medie. Se inchide la spate cu fermoar si are insertie de broderie florala. Este o rochie potrivita atat pentru stilul office, dar intra si in categoria smart casual. Are broderie aplicata pe piept si volane incretite pe partea de fata, in dreptul rascroiturii manecii. Alege aceasta rochie chic pentru zi!

rochiile-cu-broderie-te-scot-in-evidenta-8rochiile-cu-broderie-te-scot-in-evidenta-9

Tu ti-ai achizitionat o rochie brodata?

Vezi si alte modele de rochiii brodate, click aici

Sursa:
http://starsblog.ro/rochiile-cu-broderie-detaliul-ce-te-scoate-in-evidenta/