dyfashion.ro

Bluze vaporoase de vara

bluza-vaporoasa-de-vara1

Bluza alba cu broderie florala si volanase • Ade

BLUZE
Bluza ivoire cu broderie florala si volanase; bluza alba de vara bluza casual dama voal transparent cu buline broderie in partea de sus maneca scurta cu volanase maieu alb pe sub volanase la bust si maneca croi lejer se inchide la spate cu un nasture material: 100% poliester Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase bluze dama! * Modelul poarta marimea M 

BLUZE VAPOROASE DE VARA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI


bluza-vaporoasa-de-vara2

Bluza de vara cu buline rosii • MBG

BLUZE
Bluza de vara cu buline rosii ideala pentru acest sezon. Se poate asorta cu usurinta. Bluza are maneca scurta se inchide cu fermoar ascuns lateral;Este confectionata dintr-un material vaporos nu are dublura.In partea din fata este accesorizata cu un nasture elegant cu pietricica; Material: 95% poliester si 5% elastan. Produs fabricat in Romania!Rasfata-te inPuff cu cele mai chic bluze de vara!   


bluza-vaporoasa-de-vara3

Bluza roz imprimeu floral • MBG

BLUZE
Tinutele de zi sunt deosebit de importante pentru fiecare femeie in orice perioada a anului insa in acest sezon necesita si mai mare atentie. In top-ul preferintelor se afla bluzele cu imprimeuri florale. Alege o bluza roz pudra cu imprimeu floral dintr-un material vaporos si nu numai ca te vei simti confortabil dar vei avea o tinuta eleganta si decenta. Bluza lejera si colorata cu elastic in talie ideala pentru acest sezon asortandu-se foarte usor atat cu blugi cat si cu pantaloni; Material:95% vascoza si 5% elastan Produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai lejere si frumoase bluze de vara!


bluza-vaporoasa-de-vara4

Bluza de vara bleu imprimeu floral • MBG

BLUZE
Bluza de vara bleu imprimeu floral  bluza lejera de vara  bluza eleganta imprimeu floral maneca scurta material racoros ideala pentru acest sezon elastic in spate in partea de jos material: 95% poliester si 5% elastan produs fabricat in Romania!Rasfata-te inPuff cu cele mai elegante si colorate bluze!  


bluza-vaporoasa-de-vara5

Bluza de vara bleumarin imprimeu floral • MBG

BLUZE
Bluza de vara bleumarin imprimeu floral  bluza lejera de vara  bluza eleganta imprimeu floral maneca scurta material racoros ideala pentru acest sezon elastic in spate in partea de jos material: 95% poliester si 5% elastan produs fabricat in Romania;Rasfata-te inPuff cu cele mai elegante si colorate bluze!   


bluza-vaporoasa-de-vara6

Bluza galbena eleganta pentru birou • MBG

BLUZE
Bluza galbena eleganta pentru birou bluza eleganta galbena ideala pentru birou bluza de zi fara maneca material usor creponat elastic in partea de jos se inchide la spate cu nasturi tip perluta nu are dublura usor transparenta pliuri in partea de sus; material: 60% elastan si 40% poliester; produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase si elegante bluzite de vara!


bluza-vaporoasa-de-vara7

Bluza de vara imprimeu floral • MBG

BLUZE
Bluza de vara imprimeu floral bluza vaporoasa de vara fara maneca dublura alba in partea din fata usor transparenta elastic la spate in partea de jos  accesorizata cu un lantisor auriu decupata in zona bustului  material: 60% vascoza si 40% poliester produs fabricat in Romania!Rasfata-te inPuff cu cele mai colorate bluzite!  


bluza-vaporoasa-de-vara8

Bluza imprimeu patratele albastre • Ade

BLUZE
Bluza imprimeu patratele albastre  bluza de vara din voal bluza lejera imprimeu cu patratele  nu are dublura maneca tip fluture material: 100% poliester produs fabricat in Romania;Rasfata-te inPuff cu cele mai vaporoase bluzite de vara!


bluza-vaporoasa-de-vara9

Bluza imprimeu multicolor • Ade

BLUZE
Bluza imprimeu floral multicolor bluza de vara din voal bluza lejera imprimeu multicolor nu are dublura maneca tip fluture material: 100% poliester produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai vaporoase bluzite de vara!


bluza-vaporoasa-de-vara10

Bluza imprimeu floral verde • Ade

BLUZE
Bluza imprimeu floral verde  bluza de vara din voal bluza lejera imprimeu floral  nu are dublura maneca tip fluture material: 100% poliester produs fabricat in Romania!Rasfata-te inPuff cu cele mai vaporoase bluzite de vara!   


bluza-vaporoasa-de-vara11

Bluza imprimeu floricele roz • Ade

BLUZE
Bluza imprimeu floricele roz bluza de vara din voal bluza lejera imprimeu cu floricele de vara nu are dublura maneca tip fluture material: 100% poliester produs fabricat in Romania!;Rasfata-te inPuff cu cele mai vaporoase bluzite de vara!


bluza-vaporoasa-de-vara12

Bluza vaporoasa roz prafuit • MBG

BLUZE
Bluza vaporoasa roz prafuit bluza lejera de vara bluza eleganta roz prafuit fara maneca; material usor creponat pliuri ce pornesc de la baza gatului nu are dublura elastic in partea de jos se inchide la spate cu nasture tip perluta material: 95% poliester si 5% elastan produs fabricat in Romania!;Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase si elegante bluze de vara!   


bluza-vaporoasa-de-vara13

Bluza alba cu dungi albastre • Ade

BLUZE
Bluza alba cu dungi albastre; bluza de vara petrecuta ideala pentru birou bluza lejera fara maneca; croi lejer nu are dublura material usor transparent  material: 100% vascoza produs fabricat in Romania! ;Rasfata-te inPuff cu cele mai frumoase si elegante bluze! 

BLUZE VAPOROASE DE VARA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI   


bluza-vaporoasa-de-vara14

Bluza alba imprimeu floral si fluturi • Ade

BLUZE
Bluza alba imprimeu floral si fluturi; bluza lejera de vara bluza alba imprimeu viu floral si fluturi croi lejer maneca trei sferturi accesorizata cu nasturei aurii nu are dublura usor transparenta material: 100% poliester produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cele mai vaporoase bluze de vara!


bluza-vaporoasa-de-vara15

Bluza vaporoasa navy • MBG 

BLUZE
Bluza vaporoasa navy bluza lejera de vara bluza eleganta navy fara maneca  material usor creponat pliuri ce pornesc de la baza gatului nu are dublura elastic in partea de jos se inchide la spate cu nasture tip perluta material: 95% poliester si 5% elastan produs fabricat