dyfashion.ro

Petrece vara intr-un outfit modern!

outfit-de-vara-modern-1

4 piese vestimentare trendy pentru vara


Vara iti da motive sa radiezi de bucurie pentru ca odata cu ea vine si sezonul concediilor si al festivalurilor. Alege sa razi si sa te bucuri de vara intr-un outfit modern si colorat din noua colectie. Te invit sa descoperi noua colectie cu creatii exclusiviste, inspirate din colectiile marilor designeri.

Rochie casual cu umeri goi Top Secret albastra cu maneca scurta


O rochie cu umerii goi, dintr-un material subtire de jeans, e tot ce ai nevoie in concediu. Lejera, iti confera libertate de miscare, si e foarte chic. Poart-o cu o pereche de sandale romane Sandale cu talpa joasa Top Secret aurii cu snur  si o geanta incapatoare Geanta dama cu franjuri Top Secret rosa cu manere de lungime medie. Nu uita de ochelarii de soare Ochelari de soare cu lentile cat-eye negru cu rama din plastic ce iti vor proteja ochii de razele soarelui.
outfit-de-vara-modern-2outfit-de-vara-modern-3

 

Salopeta casual cu buzunare galbena cu elastic in talie


Salopeta scurta ce se leaga dupa gat, dintr-un material vaporos, e perfecta pentru tinute casual. Are un croi larg, lejer, spatele gol si talia marcata cu un cordon detasabil. Asorteaz-o cu o pereche de slapi Pantofi Top Secret S029793 DarkBlue, un rucsac bleumarin si o bentita in par.
outfit-de-vara-modern-4outfit-de-vara-modern-5

 

Pantaloni casual 3/4 Top Secret albastri cu talie medie


Pantalonii 3/4 dintr-un material subtire de jeans sunt potriviti atat pentru o plimbare intr-un oras european, cat si pentru mers la birou pe timpul verii. Poarta-i la birou cu o camasa fara maneci Camasa dama casual cu guler Top Secret galbena fara maneci si o pereche de sandale cu platforma Sandale casual albastre cu snur. In concediu alege sa ii asortezi cu un crop top Top Top Secret S029851 White si o pereche de incaltari sport Pantofi sport cu talpa usoara albastru cu siret.
outfit-de-vara-modern-6outfit-de-vara-modern-7

Rochie casual fara maneci alba cu elastic in talie


Rochia casual, cu croi lung si lejer, potrivita pentru festivalurile la care vei participa vara aceasta. Are maneci 3/4 si aplicatii de dantela tricotata in zona bustului. Materialul este subtire si neelastic, usor transparent si placut in contact cu pielea. Poart-o cu incaltari comode, cum ar fi o pereche de botine de vara si o geanta cu franjuri.

outfit-de-vara-modern-8outfit-de-vara-modern-9

Tu ti-ai ales piesa vestimentara preferata din noua colectie de pe StarShinerS?

Sursa articol:
http://starsblog.ro/4-piese-vestimentare-trendy-pentru-vara/