dyfashion.ro

Cei mai la moda pantaloni de sezon

cei_mai_la_moda_pantaloni_de_sezon1

Cum sa combini cei mai la moda pantaloni din acest sezon


Daca esti pasionata de moda, afla ca pantalonul este din nou in lumina reflectoarelor. Deci fii cu bagare de seama. Daca in garderoba ta nu ai suficiente piese, e cazul sa iei masuri.

Sezonul acesta pune accent pe comod si stylish. Deci poarta pantaloni. Alege sa stralucesti in piesele potrivite, pentru ca ele au puterea sa te faca sa arati ”ca scoasa din cutie”.

La Femme iti propune modele fabuloase pentru aceasta primavara- vara.  Piese statement, in culori bloc,  electrice, de pamant sau pasteluri, sau cu imprimeuri grafice.

Pentru ca sunt deja o unealta indispensabila in industria modei, imprimeurile au puterea sa transforme orice outfit. Poti avea o tinuta de efect, doar cu un pantalon in carouri alb si negru, o pereche de sandale si o camasa masculina.

cei_mai_la_moda_pantaloni_de_sezon2cei_mai_la_moda_pantaloni_de_sezon3

Chiar daca propun o abordare noua, mai sofisticata din punct de vedere cromatic, pantalonii in nuante bloc pot fi purtati in diferite combinatii. Ai nevoie doar de putina imaginatie si de accesoriile potrivite, care sa spuna ca tu esti vedeta petrecerii.

Pantalonii conici, cu cordon, se pot integra atat in tinute office, smart, casual sau urbane. Acestia dau  un look fresh, deoarece alungesc silueta si ofera libertate in miscare. Pot fi combinati cu orice tip de bluza.

cei_mai_la_moda_pantaloni_de_sezon4cei_mai_la_moda_pantaloni_de_sezon5


Magazinele La Femme nu fac niciun compromis la capitolul feminitate. Deci a sosit momentul sa renunti la clasicul pantalon negru si sa indraznesti. Fii in pas cu moda. Fii La Femme. Vezi aici oferta completa de pantaloni femei

Sursa articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2017/05/4189/