answear.ro%20

Cele mai comode camasi de dama

camasa-comoda-de-dama1

Camasa dama vascoza cu imprimeu viu colorat • Ade

CAMASI
Camasa dama vascoza cu imprimeu viu colorat camasa dama vascoza fina placuta la atingere imprimeu viu de vara maneca pana la cot cu manseta subtire si nasture mai lunga la spate guler tunica material: 100% vascoza fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai lejere bluze de vara! * Modelul poarta marimea 36(S) 

CAMASI COMODE DE DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI   
camasa-comoda-de-dama2

Camasa rosie din voal cu aplicatii • Ade

CAMASI
Camasa rosie din voal cu aplicatii; camasa rosie fara maneca camasa voal rosu aplicatii strass la bust fara maneca se inchide cu nasturi ascunsi material: 50% vascoza 50% poliester fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi! * Modelul poarta marimea 36(S)

camasa-comoda-de-dama3

Camasa ivoire cu buline si tul albastru • MBG

CAMASI
Camasa ivoire cu buline si tul albastru camasa dama camasa ivoire voal texturat buline bleumarin voalanse la bust si maneca tul albastru se inchide cu nasturi perluta material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai elegante camasi cu buline! * Modelul poarta marimea 36(S)    
camasa-comoda-de-dama4

Camasa in dungi cu model imprimat • MBG

CAMASI
Camasa in dungi cu model imprimat camasa dama camasa in dungi bleumarin model floral imprimat maneca trei sferturi ajustabila guler tunica se inchide cu nasturi material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul poarta marimea 36(S)
camasa-comoda-de-dama5

Camasa in dungi cu guler tunica • Ade

CAMASI
Camasa in dungi cu guler tunica camasa bumbac camasa in dungi bleu insertii de material bleumarin cu buline albe maneca lunga se inchide cu nasturi manseta lata material: 97% bumbac 3% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul poarta marimea 10(M)
camasa-comoda-de-dama6

Camasa cu dungi roz si broderie • MBG

CAMASI
Camasa cu dungi roz si broderie camasa dama camasa in dungi roz maneca trei sfertui ajustabila nasturi pe laterale broderie aplicata la piept se inchide cu nasturi material texturat material: 95% bumbac 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai comode camasi! * Modelul poarta marimea 36(S)     
camasa-comoda-de-dama7

Camasa lunga din denim • Ade

CAMASI
Camasa lunga din denim camasa denim camasa lunga se inchide cu nasturi maneca lunga ajustabila material: 100% bumbac lungime:54 cm de la subrat in jos Rasfata-te InPuff cu cele mai casual camasi din denim! * Modelul poarta marimea S
camasa-comoda-de-dama8

Camasa cu dungi si broderie • MBG

CAMASI
Camasa cu dungi si broderie camasa dama camasa in dungi maneca trei sfertui ajustabila nasturi pe laterale broderie aplicata la piept se inchide cu nasturi material texturat material: 95% poliester 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai comode camasi!
camasa-comoda-de-dama9

Camasa alba casual de in • Ade

CAMASI
Camasa alba casual de in camasa dama camasa in maneca lunga ajustabila se inchide cu nasturi la bust buzunare la piept ideala pentru tinute casual material: 55% in 45% bumbac fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai comode camasi!    
camasa-comoda-de-dama10

Camasa alba cu buline mici negre • Ade

CAMASI
Camasa alba cu buline mici negre camasa dama camasa alba cu buline negre maneca lunga manseta cu un nasture se inchide cu nasturi material: 100% vascoza fabricat in ROmania Rasfata-te InPuff cu cele mai comode camasi dama! * Modelul poarta marimea 10(S)
camasa-comoda-de-dama11

Camasa denim cu broderie • Ade

CAMASI
Camasa denim cu broderie  camasa dama camasa denim broderie pe umeri si spate buzunare la piept maneca lunga ajustabila se inchide cu capse material: 65% bumbac 35% lyocel fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi din denim!
camasa-comoda-de-dama12


Camasa lunga ivoire cu imprimeu floral rosu • Ade

CAMASI
Camasa lunga ivoire cu imprimeu floral rosu camasa dama camasa bumbac imprimeu colorat maneca lunga ajustabila se inchide cu nasturi material: 100% bumbac Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul poarta marimea S monitorului/dispozitivului dvs!   
camasa-comoda-de-dama13

Camasa lunga cu imprimeu multicolor • Ade

CAMASI
Camasa lunga cu imprimeu multicolor camasa dama camasa bumbac imprimeu colorat maneca lunga ajustabila se inchide cu nasturi material: 100% bumbac Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul poarta marimea S
camasa-comoda-de-dama14

Camasa lunga bleumarin cu imprimeu • Ade

CAMASI
Camasa lunga bleumarin cu imprimeu camasa dama camasa bumbac imprimeu colorat maneca lunga ajustabila se inchide cu nasturi material: 100% bumbac Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul poarta marimea S 

CAMASI COMODE DE DAMA, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI 
camasa-comoda-de-dama15

Camasa bleu casual de in • Ade

CAMASI
Camasa bleu casual de in camasa dama camasa in maneca lunga ajustabila se inchide cu nasturi la bust buzunare la piept ideala pentru tinute casual material: 55% in 45% bumbac fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai comode camasi!     
camasa-comoda-de-dama16


Camasa alba cu broderie si maneca trei sferturi • MBG

CAMASI
Camasa alba cu broderie si maneca trei sferturi camasa dama camasa alba bumbac maneca trei sferturi guler tip tunica se inchide cu nasturi negri perluta broderie la bust croi pe corp material: 95% bumbac 5% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase camasi dama! * Modelul poarta marimea 36(S)