dyfashion.ro

Rochii de vara elegante

rochie_de_vara_eleganta1

Cum alegem cele mai potrivite rochii de vara elegante


„Vine vara, bine-mi pare, doar ca in sifonier nu am destule rochii de vara elegante”, cam asa ar putea suna un cantecel de intampinat cel mai asteptat anotimp al anului.

Adevarul este ca evenimentele speciale chiar se inmultesc intr-o veselie imediat ce se incalzeste vremea si soarele transforma fiecare zi intr-o adevarata bucurie, asa ca trebuie sa faci un mic inventar al pieselor vestimentare si sa te asiguri ca nu vei fi luata prin surprindere (de prea multe ori) in ce priveste tinutele de ocazie.

Ce culori porti vara la ocaziile speciale?


Hmm, alegerea culorilor ar trebui sa ramana intotdeauna la latitudinea ta, pentru ca sigur stii cel mai bine care nuanta te avantajeaza sau iti exprima mai bine personalitatea. Cand vine vorba de alegerea unor rochii casual de vara, pentru plimbari prin oras sau pe plaja, nu e aproape deloc dificil sa gasesti modele potrivite in nuantele preferate. Lucrurile se complica putin cand cauti niste rochii de vara elegante, in care sa te simti confortabil chiar si la temperaturi ridicate, perioade destul de mari de timp, fara a face rabat de la eleganta si senzualitate.

Asa ca, daca urmeaza sa participi la evenimente de zi, in aer liber, e preferabil sa eviti rochiile negre, chiar daca arati spectaculos in ele. Alege, in schimb, nuante pastelate sau ciulori care te duc cu gandul la vacante exotice, precum turcoazul sau galbenul solar.


Ai grija la textura si croiala rochiilor de vara elegante


rochie_de_vara_eleganta2rochie_de_vara_eleganta3

Si de data aceasta trebuie sa ai in vedere confortul tau si al pielii tale, nu de alta, dar intr-o rochie eleganta de vara nu trebuie sa te incalzesti, sa transpiri sau sa suferi din cauza vreunei iritatii. Ideea este ca tu sa fii cat mai relaxata, pentru ca zambetul tau sa nu fie umbrit de absolut nicio nemultumire, mai ales de natura vestimentara.

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/cum-alegem-cele-mai-potrivite-rochii-de-vara-elegante/