dyfashion.ro

Costume de baie Bora Bora

COSTUM_DE_BAIE_BORA_BORA1

Costum de baie fete Duer • Bora Bora

Costume de baie
Costum de baie doua piese model cu dungi si stelute.Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe triunghiulare cu pernite subtiri.Bretelele si circuitul se leaga.Slip albastru cu doua benzi inguste in partile laterale.Zona taliei si marginile sunt elastice.Captusit cu material confortabilCreeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
COSTUM_DE_BAIE_BORA_BORA2

Costum de baie doua piese Saya • Bora Bora

Costume de baie
Costum de baie doua piese decorat cu snur - aspect deosebit. Fii originala!Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe cu pernite detasabile fara balene.Mijlocul cupelor decorat cu snur alb contrastant.Bretelele si circuitul se leaga la spateSlip croiala clasica se leaga in laterale.Zona taliei (partea din fata) decorata cu model geometric.Partea din spate este neagra.Captusit (partea din fata) cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!   
COSTUM_DE_BAIE_BORA_BORA3

Costum de baie doua piese Sora • Bora Bora

Costume de baie
Costum de baie doua piese model ce imita broderia. Model interesant ce te va face sa stralucesti!Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe cu pernite detasabile cu balene in laterale.Cenrul sutienului de baie cu banda lata.Bretele detasabile se aranjeaza dupa gat.Circuitul se inchide prin clips de plasticSlip croiala clasica cu bezi late in partile laterale.Zona taliei si marginile sunt elastice.Captusit cu material confortabilCreeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
COSTUM_DE_BAIE_BORA_BORA4

Costum de baie doua piese Lya • Bora Bora

Costume de baie
Costum de baie doua piese model interesant in partea din spate. Croiala clasica negru atemporal!Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe triunghiulare cu pernite subtiri detasabile fara balene sub cupeBretele inguste in partea din fata si incrucisate in partea din spate.Sutienul de baie se imbraca pe cap.Slip croiala clasica zona taliei si marginile sunt elastice.Captusit (partea din fata) cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
COSTUM_DE_BAIE_BORA_BORA5

Costum de baie doua piese Nalet • Bora Bora

Costume de baie
Costum de baie doua piese decorat cu model geometric. Bretele practice detasabile!Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Sutien de baie confectionat dintr-o singura bucata de material cupe fin intarite si balene in laterale.Bretelele detasabile se aranjeaza dupa gat bretelele sunt decorate cu buline circuitul se leaga la spate.Slip decorat cu buline croiala clasica se leaga in lateraleZona taliei si marginile sunt elastice.Captusit (partea din fata) cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
COSTUM_DE_BAIE_BORA_BORA6

Costum de baie fete Deli • Bora Bora

Costume de baie
Costum de baie doua piese decorat cu model ornamental. Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe cu pernite subtiri fara balene.Centru cu aspect usor drapat.Bretelele se leaga cu snururi inguste.Circuitul se inchide prin clips din plasticSlip de baie zona taliei si marginile sunt elastice se leaga in lateraleCaptusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
COSTUM_DE_BAIE_BORA_BORA7

Costum de baie fete Dira • Bora Bora

Costume de baie
Costum de baie doua piese model frumos. Fii originala!Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Partea superioara este ca un top pernite detasabile.Bretelele si circuitul se leaga.Slip decorat cu stelute zona taliei si marginile sunt elastice.Se leaga in laterale.Captusit cu material confortabil (partea din fata).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI
COSTUM_DE_BAIE_BORA_BORA8

Costum de baie fete Luana • Bora Bora

Costume de baie
Costum de baie doua piese model floral partea superioara cu design interesant.Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe decorate cu motive florale cu aspect dantelat.Cupe neintarite (au posibilitatea de a introduce pernite).Nu detine balene mijlocul cupelor cu snur.Circuitul si bretelele se leaga.Slip monocromatic se leaga in laterale.Zona taliei si marginile sunt elastice.Captusit cu material confortabil (partea din fata).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!    
COSTUM_DE_BAIE_BORA_BORA9

Costum de baie fete Rial • Bora Bora

Costume de baie
Costum de baie doua piese roz vibrant. Cupe cu o croiala triunghiulara!Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe cu pernite subtiri.Circuitul si bretelele se leaga cu snururi tricotate.Slip croiala clasica cu doua benzi in partea din fata.Zona taliei si marginile sunt elastice.Captusit cu material confortabil.Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
COSTUM_DE_BAIE_BORA_BORA10

Costum de baie doua piese Mae • Bora Bora

Costume de baie
Costum de baie doua piese albastru bleumarin. Model atemporal cu snururi colorate!Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe triunghiulare cupe fin intarite fara balene sub cupe.Bretele cu snururi colorate (alb albastru si rosu).Circuit elastic se inchide prin clips metalic.Slip croiala clasica partile laterale cu benzi inguste colorate.Zona taliei si marginile cu elastic confortabilCaptusit cu material confortabil (partea din fata).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
COSTUM_DE_BAIE_BORA_BORA11


Costum de baie doua piese Daniele Blue • Bora Bora

Costume de baie
Simplitatea este frumusete. Asa este si acest costum de baie cu o croiala triunghiulara.Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe triunghiulare cu pernite subtiri detasabile.Fara balene sub cupe.Bretelele decorate cu ornament metalic se leaga la spate circuitul se leaga la spate.Cu banda elastica tip tunel.Slip croiala clasica partile laterale cu trei benzi inguste decorate cu fundita.Zona taliei si marginile cu elastic confortabil.Captusit cu material confortabil (partea din fata)Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
COSTUM_DE_BAIE_BORA_BORA12

Costum de baie doua piese Daniele Black • Bora Bora

Costume de baie
Simplitatea este frumusete. Asa este si acest costum de baie din doua piese cu o croiala triunghiulara.Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Cupe triunghiulare cu pernite inguste detasabileFara balene sub cupeBretele decorate cu ornament metalic se leaga la spate circuitul se leaga la spate.Detine banda elastica tip tunel.Slip croiala clasica partile laterale cu trei benzi inguste decorate cu fundita.Zona taliei si marginile cu elastic confortabilCaptusit cu material confortabil (partea din fata).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!
COSTUM_DE_BAIE_BORA_BORA13

Costum de baie doua piese Leyre • Bora Bora

Costume de baie
Costum de baie doua piese sutien de baie cu croiala ingenioasa si slip cu model frumos. Lasa-te fermecata de aceasta combinatie! Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapida.Sutien cu pernite detasabile balene in laterale.Centrul sutienului decorat cu banda lata.Bretele detasabile se aranjeaza in spatele gatului.Circuit cu clips din plastic.Slip croiala clasica se leaga in laterale.Zona taliei si marginile sunt elastice.Captusit cu material confortabil (partea din fata).Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!

COSTUME DE BAIE, OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI

COSTUM_DE_BAIE_BORA_BORA14


Costum de baie doua piese Marielle • Etna

Costume de baie
Costum de baie doua piese model cu buline. Sutien de baie cu o croiala bardot!Material confortabil cu proprietati de uscare rapidaSutien de baie tip bardot cupe intarite si pernite Push-Up detasabile.Croiala de tip bardot confera volum bustului.Model cu buline completat de fundite aspect deosebit!Zona decolteului cu brosa cu model floral (detasabila).Bretele detasabile reglabile in partea din spateBalene sub cupe si in laterale.Circuitul se inchide prin clips metalicSlip croiala clasicaZona taliei si marginile cu tivuri moi si elastice.Captusit cu material confortabilCreeaza tinuta perfecta pentru plaja!
COSTUM_DE_BAIE_BORA_BORA15

Costum de baie doua piese Ania • Bora Bora

Costume de baie
Costum de baie doua piese model cu dungi design black&white.Bretele practice detasabile! Confectionat din material confortabil cu proprietati de uscare rapidaSutien de baie dintr-o singura bucata de material cupe fin intarite balene in laterale.Bretele detasabile se aranjeaza dupa gat circuitul se leaga.Slip croiala clasica se leaga in laterale.Zona taliei si marginile sunt elastice.Captusit cu material confortabil (partea din fata) Creeaza tinuta perfecta pentru plaja!