dyfashion.ro

Haine de vara La Femme in tendinte!

haine_de_vara_la_femme_in_tendinte1

1.Bluze de vara femei la moda


Printurile florale reprezinta unul dintre cele mai puternice trenduri ale momentului. Tesaturile imprimate astfel poarta mesajul feminitatii si al romantismului. Ce look poate fi mai potrivit pentru vara?!

Abundenta de printuri florale nu poate decat sa ne bucure. Este o invitatie la o visare specifica verii, pe care o putem experimenta si prin moda.

Poti alege modele cu flori supradimensionate, sau din contra, foarte marunte. Daca nu te incanta foarte mult sa te acoperi de flori, poti opta pentru mici accente din aceasta zona, brodate sau aplicate direct pe tesatura.

Opteaza pentru culori luminoase si pasteluri.

Poarta imprimeurile florale cu delicatete, punandu-ti in evidenta feminitatea.

haine_de_vara_la_femme_in_tendinte2haine_de_vara_la_femme_in_tendinte3

Bluze femei elegante, office sau casual din colectia La Femme! Bluzele La Femme, vara sau iarna, sunt inspirate din moda pariziana si sunt din materiale alese, pentru toate siluetele si cu preturi speciale. 

Bluze de dama pentru toate siluetele. Bluze de vara in culori care te inspira, bluze din materiale placute.

2.Fuste de vara in tendinte


Afara, soarele iti surade. In sfarsit te invaluie, te seduce si apoi te imbie la plimbari lungi, pe carari sagalnice.A sosit momentul sa imbraci haine care sa iti puna in valoare feminitatea. A sosit momentul fustelor!Fusta se traduce prin feminitate. Iar La Femme stie asta si nu ezita sa mizeze din plin pe modele si materiale care iti vor pune silueta in valoare.

haine_de_vara_la_femme_in_tendinte4haine_de_vara_la_femme_in_tendinte5


LaFemme boutique va ofera imbracaminte femei, gen fuste scurte, fuste frumoase, vanzari fuste, reduceri pret fuste scurte, fuste elegante, fuste casual,fuste negre ,fuste creion,fuste dantela.

Fuste dama din colectia noua te asteapta online! Fuste de dama,fuste casual,fuste office,fuste casual,fuste negre ,fuste scurte chic si trendy, modele inspirate de moda de la Paris! Materialele sunt de calitate superioara, variind de la lana, stofa si bumbac, pana la dantela sau voal. 

Modelele inspirate de moda de la Paris vin atat in croieli clasice, cat si moderne, drepte, conice sau clos! Fie ca iti doresti o fusta office, casual sau una pentru ocazii special LaFemme boutique este magazinul online potrivit!

3.Vara aceasta se se poarta dungile


In aceste sezon, dungile sunt la tot pasul. Mai pronuntate sau mai fine, sunt nelipsite din colectiile de haine ale magazinelor. Nici La Femme nu face exceptie si a inclus acest print in selectia pentru vara.

haine_de_vara_la_femme_in_tendinte6haine_de_vara_la_femme_in_tendinte7

Rezerva un spatiu mai generos in sifonierul tau pentru hainele cu imprimeuri in dungi. Reprezinta unul dintre cele mai puternice trenduri ale momentului, avantajul fiind ca este usor de purtat si de impact in acelasi timp. Alege haine cu dungi in culori primare precum albastru si rosu si esti gata sa cuceresti vara.

Cum le porti?

- Cea mai simpla modalitate de combinare o reprezinta cu o piesa uni;
- Indrazneste ceva mai mult si asociaza cu un alt element imprimat tot cu dungi, dar in aceeasi zona cromatica;
- Curajoasele pot combina dungile cu un print din alta zona, cum ar fi bulinele sau imprimeurile florale, avand grija ca cele doua elemente sa fie conectate din punct de vedere al nuantelor.

Te asteptam la shopping in magazinele La Femme din Bucuresti (Orhideea, AFI Palace Cotroceni, Celea Victoriei – Pasaj Villacross, Galeria Cora Lujerului, Mega Mall Pantelimon), Pitesti si Constanta. Sau online, click aici

Surse articol:
http://www.lafemme.ro/blog/2017/06/hainele-infloresc-in-aceasta-vara/
http://www.lafemme.ro/blog/2017/05/se-poarta-fustele/
http://www.lafemme.ro/blog/2017/05/se-poarta-dungile/