dyfashion.ro

Modele irezistibile de salopete de vara!

modele-irezistibile-de-salopete-de-vara1

4 salopete de vara pentru un look wow!


O piesa vestimentara must-have in vara aceasta e salopeta. Lunga sau scurta, din materiale vaporoase si foarte versatila. Salopeta poate fi purtata atat in tinute de zi, cat si de seara.

Diferenta dintre o tinuta de zi si una de seara o face incaltamintea. Pe timpul zilei alege o pereche de sandale joase, cu platforma, balerini sau chiar incaltaminte sport. Seara opteaza pentru sandale cu toc inalt si multe barete sau pantofi stilleto.

Alegerea unei salopete pentru o tinuta de zi sau una de seara te scuteste de batai de cap. Nu mai e necesar sa iti gandesti tinuta, alegerea unei salopete tinand locul unui intreg outfit.

StarShinerS iti propune 4 modele irezistibile de salopete de vara!

1.Salopeta din material vaporos PrettyGirl gri cu buzunare


Salopeta casual scurta, din material lejer si fin la atingere, cu cordon in talie. Imprimeul viu colorat o face ideala pentru vara. Simte-te confortabil, in timp ce arati excelent!

modele-irezistibile-de-salopete-de-vara2modele-irezistibile-de-salopete-de-vara3

 

2.Salopeta eleganta din material vaporos PrettyGirl corai cu maneca scurta


Salopeta petrecuta, lunga si lejera, cu pantaloni trapez din stofa usor elastica. Partea de sus e realizata din material vaporos, cu imprimeu. Este accesorizata cu o curea in nuanta metalica. Se potriveste la un botez, majorat, la un cocktail sau, pe timp de zi, la o iesire cu prietenele cand vrei sa te rasfeti intr-o tinuta chic.

modele-irezistibile-de-salopete-de-vara4modele-irezistibile-de-salopete-de-vara5

 

3.Salopeta PrettyGirl Frilled Gold


Salopeta scurta PrettyGirl, cu volanase la maneci si decolteu adanc, e accesorizata cu o centura in talie. Este o salopeta superba, pe care o poti purta in club sau la petreceri. Vei fi super sexy!

modele-irezistibile-de-salopete-de-vara6modele-irezistibile-de-salopete-de-vara7

 

4.Salopeta Ocassion Precious Girl White


Salopeta alba cu maneci lungi decupate, decolteu in V si volanase e ideala atat pentru tinute de zi, cat si pentru o tinuta de mers intr-un club in aer liber. Aplicatiile de banuti aurii ii dau un aer deosebit. O salopeta simpla, dar totusi sofisticata!

modele-irezistibile-de-salopete-de-vara8modele-irezistibile-de-salopete-de-vara9

Care e modelul tau preferat de salopeta de vara? Vezi aici si alte modele de salopete elegante de vara

Sursa articol:
http://starsblog.ro/salopete-de-vara-pentru-un-look-wow/