dyfashion.ro

Poarta rochii de ocazie transparente!

rochie-de-ocazie-transparenta1

Simte-te bine, iubeste-ti corpul, poarta rochii transparente


Crezi ca doar pe plaja poti purta rochii transparente? Ar fi plictisitor sa te multumesti cu atat de putin, mai ales ca exista o multime de modele de rochii de ocazie cu insertii transparente care exceleaza prin eleganta si stil, avantajandu-ti in acelasi timp silueta, fara a dezvalui mai mult decat este totusi decent.

Chiar daca vedete precum Gwyneth Paltrow, Kirsten Dunst si Rihanna au ales sa socheze prin alegerile lor vestimentare care duceau transparenta la extrem, petrecerile la care merg oamenii obisnuiti presupun totusi un cod vestimentar nu neaparat mai strict, dar care totusi taxeaza extravagantele.

Cum sa alegi cele mai potrivite rochii transparente


Secretul unei aparitii reusite este ca tesatura stravezie sa-ti completeze look-ul, nu sa fie in centrul atentiei. De aceea trebuie ca tinuta sa sugereze mai  degraba transparenta, pentru a nu cadea in extrema vulgaritatii.

Incearca sa pastrezi in minte ideea ca rochiile transparente cu adevarat chic sunt cele care nu expun prea multa piele. Modestia este cuvantul cheie chiar si atunci cand cauti rochii de ocazie, iar aluziile la senzualitate sunt mult mai puternice decat dezgolirea directa.

Asa ca, in functie de acele parti ale corpului de care esti mandra, poti purta rochii cu insertii de material transparent in cele mai diverse zone: la spate, la maneci, la decolteu, la bordura fustei.


Senzualitatea sugerata in trei modele de rochii cu insertii transparente


O petrecere cu dress code formal e momentul ideal sa porti o varianta a micii rochii negre, cu spatele transparent. Bineinteles, regula sutienului care nu trebuie sa fie vizibil sub nicio forma va trebui sa fie respectata, la fel ca in cazul unei rochii cu spatele gol.

rochie-de-ocazie-transparenta2rochie-de-ocazie-transparenta3

Extrem de eleganta pentru ocazii speciale, suficient de seducatoare si debordant de sarmanta este rochia cu maneci transparente, confectionate din voal sau dantela brodata. Avantajul acestui model de rochie este ca reuseste sa armonizeze optic proportiile, un aspect foarte important pentru siluetele plinute. Asta inseamna ca, daca porti marimi mari, vei reusi un look spectaculos, care-ti avantajeaza silueta, alegand rochii cu maneci transparente si croiala care urmareste linia corpului.

Ingenioasa, amuzanta si subtil seducatoare este rochia cu fusta marginita de o insertie din dantela brodata, care dezvaluie formele fara a exagera. Expresiva si cu un aer sofisticat, rochia cu bordura stravezie deasupra tivului este una din cele mai chic rochii transparente,  fiind intotdeauna o tinuta de succes, usor de purtat si in acelasi timp spectaculoasa.

VEZI ULTIMA COLECTIE DE ROCHII DE OCAZIE MISS GREY AICI

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/simte-te-bine-iubeste-ti-corpul-poarta-rochii-transparente/