dyfashion.ro

Sandale sexy de purtat vara aceasta

sandale_sexy_de_purtat_vara_aceasta1

Sandale sexy – ce trebuie sa porti in vara aceasta


Vara aceasta se poarta sandalele colorate, cele din materiale stralucitoare sau cu aplicatii florale. In tendinte sunt sandalele joase intre deget, sandale tip slap inchise in fata sau decupate, sandalele tip balerini cu varf ascutit decupate in spate, sandalele fine cu tocuri cui inalte si barete subtiri, cele tip saboti, dar si sandalele cu platforma si toc gros si cele cu talpa groasa.

Dintre atatea modele la moda ti-e si greu sa te decizi pe care sa le achizitionezi. Gandeste-te mai intai unde vrei sa le porti. Sandalele tip slapi sau cele intre deget sunt ideale pentru tinute casual. La birou poti opta pentru o pereche de sandale cu talpa groasa sau tip balerini decupati in spate. Iar la evenimentele la care esti invitata in aceasta vara, sandalele cu barete subtiri si toc inalt sunt alegerea perfecta.

Vezi ce modele in tendinte ti-a pregatit StarShinerS!

Sandale cu toc inalt corai cu barete subtiri


Sandalele cu barete subtiri si aplicatii florale sunt un must have vara aceasta! Tocul inalt e foarte sexy si alungeste silueta. Poarta-le atat in tinute de zi elegante, cat si la evenimentele din vara aceasta.
sandale_sexy_de_purtat_vara_aceasta2sandale_sexy_de_purtat_vara_aceasta3

Sandale casual negre cu pietre strass


Sandalele cu talpa joasa cu aplicatii de pietre strass sunt moderne si comode. Le poti include in tinute casual alaturi de o rochie de vara vaporoasa sau de o pereche de pantaloni scurti si un top.
sandale_sexy_de_purtat_vara_aceasta4sandale_sexy_de_purtat_vara_aceasta5

Sandale casual crem accesorizata cu o catarama metalica


Sandalele cu platforma wedge din material impletit sunt in tendinte si ideale pentru tinute de weekend, dar si de mers la birou. Poarta-le cu o rochie feminina pana la genunchi si o palarie din paie in tinute casual chic.
sandale_sexy_de_purtat_vara_aceasta6sandale_sexy_de_purtat_vara_aceasta7

Sandale cu toc inalt negre cu toc patrat


Sandalele tip sabot sunt la moda, feminine si confortabile. Asorteaza-le cu o rochie lunga cu imprimeu floral, legata cu o curea in talie. Vei arata super chic!
sandale_sexy_de_purtat_vara_aceasta8sandale_sexy_de_purtat_vara_aceasta9

Sandale cu toc inalt rosii accesorizata cu o catarama metalica


Sandalele cu platforma si toc gros sunt ideala pentru vara acestui an. Poarta-le cu o pereche de blugi scurti, o camasa legata in talie si o geanta tip sac. Vei obtine un look tineresc si modern!
sandale_sexy_de_purtat_vara_aceasta10sandale_sexy_de_purtat_vara_aceasta11

Sandale cu toc inalt crem cu bretele


In materie de sandale elegante, sandalele cu barete subtiri sunt in topul preferintelor designerilor in vara anului 2017. Tocul inalt si baretele subtiri iti vor face piciorul sa arate suplu si iti vor scoate gambele in evidenta.

sandale_sexy_de_purtat_vara_aceasta12sandale_sexy_de_purtat_vara_aceasta13

Tu ce model de sandale iti vei achizitiona in vara aceasta?

Sursa articol:
http://starsblog.ro/sandale-sexy-ce-trebuie-sa-porti-in-vara-aceasta/