dyfashion.ro

Tinute de dama cu broderie in voga

tinute_de_dama_cu_broderie_in_voga1

Haine brodate in voga!


Se poarta articolele vestimentare brodate! Dar stii diferenta dintre broderiile aplicate, cumparate din China si broderiile computerizate? Broderiile cumparate din China au o calitate indoielnica, cauzand patarea si degradarea piesei vestimentare. Ata folosita nu e de buna calitate, iar acestea sunt produse in cantitati mari fara a fi testate.

Broderiile computerizate, in schimb, sunt mult mai rezistente si nu se decoloreaza. Si StarShinerS foloseste broderii computerizate, realizate in atelierele Brodeaza.ro. Ata folosita e de foarte buna calitate si garantam rezistenta la multe spalari.

Stiai ca o broderie de calitate se realizeaza in aproape 3 ore? Perfectiunea unei broderii de calitate depinde de 3 factori: tehnologia folosita pentru realizarea broderiei, ata folosita pentru realizarea broderiei și gradul de calificare al personalului care realizeaza broderia.

Iti propun in continuare cateva articole vestimentare brodate cu o broderie de calitate de pe StarShinerS.


Rochie eleganta tip creion StarShinerS mov cu insertii de broderie


Rochie eleganta midi, din stofa usor elastica, cu maneci fluture si aplicatie de broderie in talie. Materialul este plin si croiul tip creion. Se inchide cu fermoar la spate. Opteaza pentru o rochie classy potrivita pentru evenimente ca o zi de nastere, o cununie civila sau o cina romantica cu iubitul.

tinute_de_dama_cu_broderie_in_voga2tinute_de_dama_cu_broderie_in_voga3

 

Bluza dama brodata cu decolteu StarShinerS rosa cu maneci clopot


Bluza de dama cu un croi mulat si maneci lungi, tip clopot si volanas in talie. Alege o bluza cu broderie, in ton cu ultimele tendinte. Imbrac-o la o fusta tip creion pentru o tinuta office eleganta.

tinute_de_dama_cu_broderie_in_voga4tinute_de_dama_cu_broderie_in_voga5

 

Ie StarShinerS Traditionala Good Time White


Bluza tip ie potrivita pentru plaja. Poart-o peste costumul de baie si vei arata extraordinar. Este realizata dintr-un material placut la atingere, potrivit pentru vara.

tinute_de_dama_cu_broderie_in_voga6tinute_de_dama_cu_broderie_in_voga7

 

Top StarShinerS Brodat Vintage Love Tenderness White


Top din bumbac brodat cu broderie de calitate superioara. Impreună cu topul vei primi și o bentita pin-up. Se potriveste perfect la pantaloni cu talia inalta. Pune-ti silueta in evidenta, alege acest top si poarta-l chiar si la fuste.

tinute_de_dama_cu_broderie_in_voga8tinute_de_dama_cu_broderie_in_voga9

Tu porti haine brodate? Vezi si noua colectie de haine de dama online

Sursa articol:
http://starsblog.ro/broderii-in-voga/