fashiondays.ro

Tinute de vara in nuante de roz

tinute-de-vara-in-nuante-de-roz1

Rozul – culoarea vedeta a verii


Rozul, culoare purtata preponderent de fete in copilarie, revine in tendinte in vara anului 2017. Disponibil intr-o multitudine de nuante de la roz pal la fuchsia si roz corai, rozul poate inspira atat inocenta, cat si seductie. Daca stii sa faci mixurile potrivite poti obtine un look girly, dar si unul provocator printr-o tinuta in nuante de roz.

Ti-am pregatit o selectie cu piese vestimentare in nuante de roz disponibile pe StarShinerS!

Rochie de ocazie in clos LaDonna roz cu umeri goi


Rochie de ocazie midi intr-o nuanta de roz fuchsia, din material satinat, pe umeri si cu maneci usor bufante. Are croiul in clos si este accesorizata cu un cordon. Alege-o pentru nunti sau botezuri si vei arata incredibil.
tinute-de-vara-in-nuante-de-roz2tinute-de-vara-in-nuante-de-roz3

 

Salopeta din material vaporos PrettyGirl rosie cu elastic in talie


Salopeta casual scurta, din material lejer cu imprimeuri, accesorizata cu cordon. Ideala pentru zilele calduroase de vara cand iesi cu prietenii sa bei o limonada pe o terasa. Te vei simti confortabil, in timp ce vei arata excelent!
tinute-de-vara-in-nuante-de-roz4tinute-de-vara-in-nuante-de-roz5

 

Pantaloni Top Secret S029828 Rosa


Pantalonii intr-o nuanta de roz pal sunt perfecti pentru a fi purtati in sezonul cald. Pot fi purtati la birou daca codul vestimentar este unul smart casual, dar si in timpul liber.
tinute-de-vara-in-nuante-de-roz6tinute-de-vara-in-nuante-de-roz7

Rochie de ocazie scurta StarShinerS corai asimetrica


Rochia scurta intr-o nuanta de roz corai, cu un croi asimetric, poate fi purtata la nunta, botez sau banchet. Design-ul atractiv, spatele gol si aplicatiile florale ii confera o nota aparte. Vei arata formidabil!
tinute-de-vara-in-nuante-de-roz8tinute-de-vara-in-nuante-de-roz9

Camasa Top Secret S029789 Pink


Camasa roz pal e perfecta pentru o zi petrecuta la birou. Poarta maneca suflecata si asorteaz-o cu o fusta tip creion alba sau o pereche de pantaloni vaporosi intr-o nuanta de gri deschis. Vei arata bine si te vei simti confortabil.

tinute-de-vara-in-nuante-de-roz10tinute-de-vara-in-nuante-de-roz11

 VEZI SI ULTIMA COLECTIE DE HAINE DE DAMA ONLINE AICI

Sursa articol:
http://starsblog.ro/rozul-culoarea-vedeta-a-verii/