dyfashion.ro

Top rochii de seara scurte AMA Fashion

top_rochii_de_seara_scurte1

Ai primit invitația la marele eveniment și nu știi cu ce fel de ținută de ocazie să te îmbraci?


Indiferent dacă îți plac rochiile scurte, lungi sau midi, din catifea, voal sau dantelă, stiliștii AMA Fashion au selectat pentru tine peste 20 de rochii de ocazie în tendințele anului 2017 – toate creații românești, din care te poți inspira pentru o apariție senzațională!


Top rochii de seară scurte, pentru cele mai frumoase petreceri


Pentru ocaziile mai restrânse, precum cununiile civile sau botezurile, poți adopta o ținută mai puțin sofisticată, precum o rochie de seară scurtă sau chiar o salopetă de ocazie. 
cele mai tari si sexi rochii de seara pentru ocazie 2017


Colectie de rochii elegante de ocazie


Dar dacă urmează să participi la un eveniment care are loc într-un restaurant, atunci poți să optezi pentru ținute mai relaxate, precum cele de cocktail.

Iată câteva modele de rochii de seară scurte potrivite pentru orice tip de ocazie:


1. Rochiile de ocazie scurte cu paiete

 

pot fi alegerea perfectă dacă te pregătești să participi la un botez, o nuntă sau la o petrecere tematică. Eleganța nu se traduce automat prin rochii lungi, până în pământ, iar dacă ești mai scundă, rochiile de seară cu această lungime te vor avantaja mai mult decât cele lungi sau midi.
top_rochii_de_seara_scurte2
Rochie scurtă elegantă de ocazie,  tip corset auriu și umerii goi

Alege o rochie de seară cu paiete aurii sau argintii pentru o ținută impecabilă! Paietele sunt foarte în vogă în 2017 și se potrivesc de minune cu ocaziile mai puțin formale precum petrecerile de botez sau petrecerile tip cocktail.
top_rochii_de_seara_scurte3
Rochie de seară scurtă cu paiete

Rochiile scurte sunt extrem de potrivite dacă îți propui să dansezi pe toată durata evenimentului. Acestea nu te vor deranja și astfel vei putea împărți energie pozitivă și dansantă în stânga și-n dreapta. Nu uita să-ți iei o pereche de pantofi comozi la tine, în cazul în care nu vei rezista pe tocuri înalte toată seara. 


2. Rochii de seară scurte pe un umăr


top_rochii_de_seara_scurte4
Rochie de ocazie cu un umar gol

Sursa articol:
https://www.amafashion.ro/blog/tendinte-rochii-de-seara/