fashiondays.ro

Ventilatoare pentru veri caniculare

10-ventilatoare-pentru-veri-caniculare1

1.Ventilator cu picior Star-Light FTDB-60W, 60W, 40 cm diametru, Display LED, Telecomanda, Timer, Picior reglabil pe inaltime, Talpa rotunda, Alb


Racoare cu soare!

Vara, cel mai placut anotimp. Ziua este lunga, soarele ne delecteaza cu razele lui, bucuria ne copleseste, insa temperaturile toride ne pot diminua confortul acasa sau la birou. Ce este de facut? Mancam o inghetata, savuram un suc rece si totusi parca nu este suficient, efectul racoritor al acestora durand foarte putin. Unul dintre prietenii cei mai buni pentru astfel de momente este ventilatorul FTDB-60W de la Star-Light. El iti “aduce briza marii” acasa sau la birou.
Reglajele incluse te vor ajuta sa il “faci mai prietenos” in functie de situatie, creandu-ti un climat placut, suficient de racoros pentru a te relaxa.

Ventilatoare - vezi oferta completa
10-ventilatoare-pentru-veri-caniculare2

2.Ventilator cu picior Argo Tulip White, 50 W, 3 trepte de viteza, Timer


Ventilatorul de podea cu picior Argo Tulip alb are design inovator și elegant, putand fi integrat cu usurinta in orice incapare. Tulip  are 5 lamele transparente realizate din AS, un material de calitate superioara.Unghiul de înclinare este reglabil, pentru o  adaptabilitate maximă la nevoile fiecarei persoane. Posibilitatea de oscilație.Timer; 3 viteze – care pot fi selectate atat de pe  panoul de comanda
10-ventilatoare-pentru-veri-caniculare3

3.Ventilator Zass ZFTI 10R, 55W, display LCD, ionizare, timer, oscilare, telecomanda, Gri


Putere ridicata 55 W; Design modern si atractiv; Display LCD cu iluminare albastra; Telecomanda cu magnet; Functie de ionizare pentru curatarea si improspatarea aerului; Timer - 9 ore (reglare de la 1 la 9 ore); Panou de comanda cu butoane tip "soft-touch"; 3 moduri de ventilare: Sleep, Natural si Normal; Sistem oscilatie stanga-dreapta; Motor silentios si puternic cu protectie la supraancalzire; 2 palete transparente pentru o ventilare eficienta;
Inaltime reglabila, ajustare pozitie verticala a ventilatorului; Maner pentru o deplasare usoara; Baza rotunda pentru o stabilitate sporita; Tensiune de alimentare: 230V ~ 50 Hz; Nivel zgomot: ≤ 65 dB.
10-ventilatoare-pentru-veri-caniculare4

4.Ventilator turn Trotec TVE 30 T, Timer, Trei trepte, Consum 45W, Debit de aer 1787 mc/ora


Aer proaspat si racoare binefacatoare

Cu ventilatorul turn TVE 30 T putem speria orice canicula din verile fierbinti. Convingeti-va de tehnica inovativa a acestui specialist al racorii, atunci cand este vorba de un curent maxim la dimensiuni minime.

Ventilatorul compact TVE 30 T reuneste un design deosebit si un debit mare de aer - iar aceasta intr-un spatiu foarte restrans. In comparatie cu celelalte ventilatoare cu rotor, modul de functionare al ventilatorului turn se bazeaza pe rotatia in jurul propriei axe. Racirea se produce cu o economie de spatiu prin rotirea in interior a unei constructii cu lamele din interiorul aparatului, debitul de aer se propaga pe intreaga inaltime a ventilatorului. Timpurile in care foile de hartie de pe masa de birou zburau in toate partile sunt acum apuse: ventilatorul TVE 30 T produce un efect racoros sub nivelul de inaltime al mesei. Prin constructia sa compacta, TVE 30 T se integreaza in orice mediu, fie el al afacerilor sau in cadrul spatiului de locuit si produce vizibil un vant racoros si aer proaspat.
10-ventilatoare-pentru-veri-caniculare5

5.Ventilator turn Taurus BABEL RC. 45W, Telecomanda, 3 viteze, Timer 7.5 ore, Display LED, 3 moduri de functionare: normal,soft si somn. Miscare oscilatorie. Negru.


Ventilatorul turn va ofera cel mai convenabil si eficient mod pentru a combate caldura. Acest ventilator este caracterizat prin functionarea sa, extrem de silentioasa, care combinat cu temporizatorul sau il face ideal pentru utilizarea pe timpul odihnei. Usor de transportat in casa, datorita dimensiunilor sale compacte si manerului de transport. Uitati de caldura o data pentru totdeauna!

Design practic
Alura sa alungita va permite sa-l asezati oriunde in camera, deoarece are, de asemenea, functia de swing, cel mai eficient mod de a distribui fluxul de aer.

Super-linistit
Puteti sa-l utilizati ori de cate ori aveti nevoie de el, pentru ca functioneaza silentios. Acest lucru il face ideal si pentru utilizarea pe timp de noapte, astfel incat sa aveti un somn linistit in noptile fierbinti de vara. Impreuna cu dimensiunile sale compacte, nivel de zgomot redus este evidentiat de catre clientii nostri, prin opiniile lor.
10-ventilatoare-pentru-veri-caniculare6

6.Ventilator de birou Argo Ginger White, 50 W, 3 trepte de viteza


Ventilatorul de birou Argo Ginger alb are design inovator și elegant, putand fi integrat cu usurinta in orice incapare.

Tulip  are 5 lamele transparente realizate din AS, un material de calitate superioara. Unghiul de înclinare este reglabil, pentru o  adaptabilitate maximă la nevoile fiecarei persoane. Posibilitatea de oscilație. Timer. 3 viteze – care pot fi selectate atat de pe  panoul de comanda.
10-ventilatoare-pentru-veri-caniculare7

7.Ventilator de aer TVM 12, Consum 55W, 3 trepte ventilare, Diametru palete 30cm


Acest ventilator elegant, cu design retro, alunga aerul canicular, producand un vant constant, racoritor. Ventilatorul de podea TVM 12 este produs complet din metal, incepand de la paletele sale cu aspect cromat, pana la suportul de asemenea cromat. Pana si motorul este dotat cu o bobina din cupru. Nu doar aspectul va fi astfel innobilat, ci va fi si prelungita durata de utilizare a intregului aparat.
Cu elegantul sau design cromat, ventilatorul TVM 12 arata bine la dvs. in camera de zi, iar datorita functionarii silentioase este recomandat si pentru birouri. Aceasta masina de vant produce briza necesara pentru productia fotografica si diverse filmari. Multumita suportului de perete si tavan, care poate fi montat optional, poate fi utilizat si in restaurante. Cu puterea sa de 55 wati si diametrul paletelor de ca. 30 de cm, acest ventilator cu aspect clasic produce o racoare remarcabila la fiecare loc de munca: de la o briza placuta, pana la un vant puternic. TVM 12 poate fi utilizat universal: pentru aerisire, producerea de vant, racorire cu vant sau uscare.
10-ventilatoare-pentru-veri-caniculare8

8.Ventilator de birou pe USB Trisa Cool&Work Negru 9332.42


Design elegant, pentru utilizare la locul de munca. Ventilator compact. Legare prin cablu USB la PC sau laptop. Rotire 360º
Usor de utilizat. Putere 2.5W, Alimentare USB(5V)
10-ventilatoare-pentru-veri-caniculare9

9.Ventilator cu picior Stadler Form Charly Stand, Oscilatie automata, 6000mc/h, Maner pentru transport facil, 4 pozitii de ajustare pe verticala, Silentios, Consum redus de energie, 3 trepte de viteza


Ventilatorul STADLER FORM CHARLY STAND are un design profesional, fiind conceput exclusiv din metal, imbinand stilul retro cu cel modern si care imbunatateste amenajarea oricarui spatiu.
CHARLY STAND este conceput sa semene cu o turbina de avion cu reactie si este pretabil pentru locuinte si birouri, avand capacitate ridicata de ventilare a aerului. 
Ventilatorul CHARLY STAND este proiectat cu 3 lamele din aluminiu si otel de inalta calitate, dispune de un suport cu inaltime reglabila si o baza de sustinere confectionata din metal turnat, care mentine ventilatorul stabil la sol.
Greutate redusa, manerul special prevazut si suportul de sustinere ofera un transport facil dintr-o parte intr-alta.
10-ventilatoare-pentru-veri-caniculare10

10.Ventilator de masa Vortex, VO4204, 3 viteze, 35W, baza fixa, temporizator


Ventilator de masa Vortex, VO4204. Design avansat, modern si durabil. Motor cu eficienta ridicata, zgomot redus, flux puternic de aer. Baza fixa. Temporizator 60 minute. 3 trepte de viteza. Miscare oscilatorie




Ventilatoare - vezi oferta completa