fashiondays.ro

Ce rochii porti vara la birou?

ce-rochii-porti-vara-la-birou-1

Cum ne imbracam vara la birou?


Alegerea ideala pentru tinutele smart casual de mers la birou pe timpul verii sunt rochiile. Feminine, vaporoase, chic si confortabile, rochiile cu imprimeuri florale, buline, dungi, cele cu broderie si cele in culori puternice sunt perfecte pentru zilele de vara petrecute la birou.

Iti propunem 4 modele de rochii perfecte pentru tinute smart casual de birou!


1.Rochie Fofy albastra in clos cu decolteu in v

Rochie midi din bumbac, cu un croi in clos. Are maneci scurte tip capac si se inchide cu fermoar la spate. Materialul cu imprimeu floral este usor elastic, de grosime medie, cu decolteu in V usor rotunjit. Ingredientul de baza al acestei rochii feminine cu personalitate este imprimeul floral si mixul de culori. Se potriveste ca rochie de zi pentru un look minimalist de mers la birou!

ce-rochii-porti-vara-la-birou-2ce-rochii-porti-vara-la-birou-3

2.Rochie Fofy rosie cu croi larg cu maneca scurta

Rochie casual-chic de zi, din bumbac, cu un croi tip balon. Are imprimeu floral si buline si este atractiva prin aspectul delicat pe care il confera. Poart-o la birou si iti va inveseli pana si cea mai dificila zi!

ce-rochii-porti-vara-la-birou-4ce-rochii-porti-vara-la-birou-5

3.Rochie Fofy albastra tip creion cu maneca scurta

Rochie de zi petrecuta cu imprimeu floral si in dungi. Materialul este usor elastic si se leaga in talie. Poart-o la sandale cu toc sau cu paltforma wedge. Arata perfect la tinute smart casual de mers la birou.

ce-rochii-porti-vara-la-birou-6ce-rochii-porti-vara-la-birou-7

4.Rochie PrettyGirl galbena de zi in clos cu maneci clopot

Rochie casual midi, cu un croi in clos, croita din material vaporos. Are maneci 3/4 de tip clopot, iar la mijloc se accesorizeaza cu o curea, subtiind talia. Se inchide cu nasturi si are guler ascutit. Rochia e ideala pentru o tinuta de casual Friday. Imbraca-te comod si modern la birou, cu influente girlish.

ce-rochii-porti-vara-la-birou-8ce-rochii-porti-vara-la-birou-9


Tu ce rochii porti vara la birou? Vezi colectia de tinute office


Iti recomand si: Tinute cool de mers la birou

Sursa articol:
http://starsblog.ro/cum-ne-imbracam-vara-la-birou/