fashiondays.ro

Cei mai sexy pantaloni scurti!

cei-mai-sexy-pantaloni-scurti1

Pantaloni scurti bleumarin • MBG

PANTALONI COLANTI
Pantaloni scurti bleumarin Pantaloni bleumarin scurti Buzunare oblice Talie medie Buzunare aparaente la spate Se inchid cu fermoar  Material:95% poliester 5%elastan Fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cei mai tineresti pantaloni scurti de dama! * Modelul nostru poarta marimea 36(S) * Echipa InPuff face toate eforturile in a prezenta cat mai bine culorile produselor prezentate pe site insa culorile pot diferi de situatia reala si pot varia in functie de setarile monitorului/dispozitivului dvs! 
cei-mai-sexy-pantaloni-scurti2

Pantaloni scurti albastri cu broderie aplicata • Escape

PANTALONI COLANTI
Pantaloni scurti albastri cu broderie aplicata pantaloni scurti pantaloni de blug broderie aplicata rupturi snur la spate material: 98% bumbac 2% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cei mai sexy pantaloni scurti!

CEI MAI SEXY PANTALONI SCURTI, VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI   
cei-mai-sexy-pantaloni-scurti3

Pantaloni scurti de blug cu broderie aplicata • Escape

PANTALONI COLANTI
Pantaloni scurti cu broderie aplicata pantaloni scurti pantaloni de blug broderie aplicata rupturi snur la spate material: 98% bumbac 2% elastan fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cei mai sexy pantaloni scurti!    
cei-mai-sexy-pantaloni-scurti4

Pantaloni scurti bleumarin cu model crosetat • Ade

PANTALONI COLANTI
Pantaloni scurti bleumarin cu model crosetat pantaloni dama pantaloni scurti model crosetat curea maro  elastic in talie dublura bleumarin material: 100% bumbac Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase modele de pantaloni scurti! * Modelul nostru poarta marimea S * Echipa InPuff face toate eforturile in a prezenta cat mai bine culorile produselor prezentate pe site insa culorile pot diferi de situatia reala si pot varia in functie de setarile monitorului/dispozitivului dvs!
cei-mai-sexy-pantaloni-scurti5

Pantaloni scurti crem cu model crosetat • Ade

PANTALONI COLANTI
Pantaloni scurti crem cu model crosetat pantaloni dama pantaloni scurti model crosetat snur buzunare laterale dublura crem material: 100% bumbac Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase modele de pantaloni scurti! * Modelul nostru poarta marimea S * Echipa InPuff face toate eforturile in a prezenta cat mai bine culorile produselor prezentate pe site insa culorile pot diferi de situatia reala si pot varia in functie de setarile monitorului/dispozitivului dvs!    
cei-mai-sexy-pantaloni-scurti6

Salopeta neagra cu aplicatii • Ade

PANTALONI COLANTI
Salopeta neagra cu aplicatii salopeta dama salopeta neagra pantaloni scurti maneca trei sferturi aplicatii pe maneca bust si pantaloni captuseala neagra elastic in talie snur la gat croi lejer material: 100% bumbac fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase salopete! * Modelul nostru poarta marimea S-M * Echipa InPuff face toate eforturile in a prezenta cat mai bine culorile produselor prezentate pe site insa culorile pot diferi de situatia reala si pot varia in functie de setarile monitorului/dispozitivului dvs!   
cei-mai-sexy-pantaloni-scurti7

Salopeta roz cu aplicatii • Ade

PANTALONI COLANTI
Salopeta roz cu aplicatii salopeta dama salopeta roz pantaloni scurti maneca trei sferturi aplicatii pe maneca bust si pantaloni captuseala roz elastic in talie snur la gat croi lejer material: 100% bumbac fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase salopete! * Modelul nostru poarta marimea S-M * Echipa InPuff face toate eforturile in a prezenta cat mai bine culorile produselor prezentate pe site insa culorile pot diferi de situatia reala si pot varia in functie de setarile monitorului/dispozitivului dvs!
cei-mai-sexy-pantaloni-scurti8

Salopeta alba cu aplicatii • Ade

PANTALONI COLANTI
Salopeta alba cu aplicatii salopeta dama salopeta alba pantaloni scurti maneca trei sferturi aplicatii pe maneca bust si pantaloni captuseala alba elastic in talie snur la gat croi lejer material: 100% bumbac fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase salopete! * Modelul nostru poarta marimea S-M * Echipa InPuff face toate eforturile in a prezenta cat mai bine culorile produselor prezentate pe site insa culorile pot diferi de situatia reala si pot varia in functie de setarile monitorului/dispozitivului dvs!
cei-mai-sexy-pantaloni-scurti9

Salopeta kaki cu aplicatii • Ade

PANTALONI COLANTI
Salopeta kaki cu aplicatii salopeta dama salopeta kaki pantaloni scurti maneca trei sferturi aplicatii pe maneca bust si pantaloni captuseala kaki elastic in talie snur la gat croi lejer material: 100% bumbac fabricat in Romania Rasfata-te InPuff cu cele mai frumoase salopete! * Modelul nostru poarta marimea S-M * Echipa InPuff face toate eforturile in a prezenta cat mai bine culorile produselor prezentate pe site insa culorile pot diferi de situatia reala si pot varia in functie de setarile monitorului/dispozitivului dvs!
cei-mai-sexy-pantaloni-scurti10

Pantaloni scurti albi • Atmosphere

PANTALONI COLANTI
Pantaloni scurti albi; pantaloni scurti albi de vara pantaloni scurti sexy pantaloni scurti cu talie inalta prevazuti cu buzunare accesorizati cu refileti la spate; material: 95% poliester 5%elastan produs fabricat in Romania! Rasfata-te InPuff cu cei mai sexy pantaloni de vara!
1cei-mai-sexy-pantaloni-scurti11

Pantaloni albi scurti din voal • Atmosphere

PANTALONI COLANTI
Pantaloni albi scurti din voal  pantaloni scurti albi pantaloni scurti cu talie inalta prevazuti cu buzunare laterale elastic in talie ideali pentru iesirile in oras material: 95% poliester 5%elastan produs fabricat in Romania! Rasfata-te inPuff cu cei mai eleganti pantaloni scurti!
cei-mai-sexy-pantaloni-scurti12

Pantaloni scurti blugi • Escape

PANTALONI COLANTI
Pantaloni scurti dama cu rupturi pe buzunatele din fata si spate spalare moon+used compozitie - bumbac Panaloni scurti pentru club sau o plimbare pe plaja
cei-mai-sexy-pantaloni-scurti13

Pantaloni scurti de blugi • Escape

PANTALONI COLANTI
Pantaloni scurti de blugi pantaloni scurti de blugi pantaloni comozi pentru zilele de vara mici rupturi material: 98% bumbac 2% elastan

CEI MAI SEXY PANTALONI SCURTI, VEZI OFERTA COMPLETA SI PRETURILE AICI  
cei-mai-sexy-pantaloni-scurti14


Blugi scurti fara rupturi • Escape

PANTALONI COLANTI
Blugi scurti fara rupturi. O pereche de pantaloni scurti ce nu trebuie sa-ti lipseasca din bagajul de vacanta. pantaloni de blugi scurti pentru femei blugi scurti fara rupturi strasuri pe branisor la spate buzunare in fata si la spate indoiti in partea de jos material: 98% bumbac 2% elastan    
cei-mai-sexy-pantaloni-scurti15

Pantaloni scurti de blugi • Escape

PANTALONI COLANTI
Pantaloni scurti de blugi pantaloni scurti din jeans pantaloni comozi pentru zilele de vara cu rupturi pe buzunarele din fata  spalare moon+usedi; 4 floricele aplicate pe fata si pe spate material: 100% bumbac