dyfashion.ro

Cele mai frumoase rochii de seara mov

cele-mai-frumoase-rochii-de-seara-mov1

Nu-ti refuza placerea de a purta rochii de seara mov


Nu-i chiar atat de usor sa alegi cele mai potrivite modele de rochii de seara mov, mai ales cand te gandesti ca violetul este o culoare atat de controversata si banuita de unele semnificatii aproape… oculte. Sigur iti amintesti scandalurile din lumea politica, legate de atacaturile energetice care pot fi contracarate prin tehnica de meditatie a flacarii violet. Desi este considerata culoarea regalitatii, multa vreme s-a considerat ca femeile care poarta rochii de seara mov fac o alegere gresita, care le imbatraneste. Ba chiar, in anii 50, in urma unui studiu s-a constatat ca movul este cea mai detestata culoare.

Lucrurile insa s-au schimbat. Astazi, daca alegi sa porti rochii mov, faci o adevarata declaratie de stil si te prezinti in fata lumii ca o femeie puternica, pentru care delicatetea si misterul reprezinta adevarate arme ale unei personalitati captivante.

Exista cate un mov pentru toata lumea


Movul sta intr-un echilibru perfect intre albastru si rosu, acoperind o varietate de nuante care sigur multumeste pe toata lumea: mov levantica, ametist, magenta, indigo, liliachiu. Alege-ti o piesa vestimentara de baza intr-una din nuantele preferate de mov, o rochie clasica, o esarfa sau o fusta,  si iti vei asigura cateva variante de outfituri foarte chic.

Ideal ar fi sa asortezi unei rochii de seara mov, de exemplu, accesorii in doua culori, nu doar intr-una. Asta inseamna ca poti purta o pereche de stiletto negri cu rochia eleganta mov, dar alege un clutch auriu pentru un plus de indrazneala si stralucire.

Cu toate ca pare o culoare „grea”, movul este de fapt foarte delicat. Bine, si putin pretentios. Nu arata bine pe tesaturi ieftine sau prea complicate, de aceea e bine sa iti compui tinute de o simplitate clasica atunci cand imbraci mov.


Ce nuante de mov ti se potrivesc?


cele-mai-frumoase-rochii-de-seara-mov2cele-mai-frumoase-rochii-de-seara-mov3 

Inainte sa pornesti in cautarea celei mai frumoase rochii de seara mov, trebuie sa stii ce nuanta se armonizeaza cel mai bine cu parul si tenul tau.

Parul blond, pielea de portelan si ochii deschisi la culoare se impaca cel mai bine cu nuantele de violet luminoase, pastelate, precum tonurile de lavanda sau lila.

Daca ai parul brunet si ochii caprui sau negri vei arata magnifici in rochii de seara mov inchis, precum purpuriu regal sau indigo.

Roscatele care vor sa se bucure de eleganta misterioasa a tinutelor mov pot miza cu incredere pe nuantele de violet cald caracteristice ametistului.

Iar daca iti place foarte mult o nuanta care nu te-ar avantaja intr-o piesa vestimentara precum o rochie, nu te sfii s-o porti totusi intr-un accesoriu. Nimeni nu ar trebui sa renunte la placerea de a purta o astfel de culoare rafinata si seducatoare. 

Rochii de Seara Deosebite - vezi recomandarile

Sursa articol:
https://missgrey.ro/blog/ce-purtam/nu-ti-refuza-placerea-de-a-purta-rochii-de-seara-mov/